Persoonlijk beleggingsadvies

 

Geachte heer/mevrouw,

Op basis van voorschriften van de AFM en de SEC, mogen wij u via de website SlimmeGrondstofAandelen.nl geen persoonlijk beleggingsadvies geven. Beantwoording van uw vragen kan uitsluitend geschieden in een update aan alle abonnees.

 

DISCLAIMER: Alle berichten en mededelingen van Wiseq BV / SlimmeGrondstofAandelen.nl medewerkers mogen NIET worden beschouwd als persoonlijk beleggingsadvies. Hoewel onze medewerkers uw vragen inzake algemene klantenservice zo goed mogelijk trachten te beantwoorden, zijn zij op basis van de wetgeving in Nederland en Amerika niet bevoegd iets te zeggen inzake uw persoonlijke beleggingssituatie. Geen enkel bericht, bedrijfsanalyse, of mededeling in welke vorm ook, mogen worden beschouwd als een persoonlijk beleggingsadvies.

 

 

Gratis portefeuille check

 

Wat wij onze abonnees wel kunnen bieden is een afspraak maken voor een spreekuur met onze vermogensbeheerders. Tijdens dit spreekuur is persoonlijk advies natuurlijk wel mogelijk.

Veel doe-het-zelf beleggers en/of beleggers bij een grootbank hebben vaak hun twijfels over hun portefeuille. Daarom bieden wij onze abonnees, zowel particulieren als de zakelijke markt (pensioen bv's, accountants, fiscalisten of financialplanners etc.) een laagdrempelige mogelijkheid om hun vragen gratis voor te leggen aan onze vermogensbeheerders uit Luxemburg. Een mooie kans om advies van een deskundige in te winnen zonder dat de meter direct begint te lopen.

Wilt u zeker zijn dat u uw vraag kunt voorleggen aan ons, dan kunt u ons ook eerst een mail sturen:

info@SlimmeGrondstofAandelen.nl

De vermogensbeheerder beziet of in het gesprek uw vraag direct beantwoord kan worden.

Wanneer geen directe beantwoording van uw vraag mogelijk is, kan een verwijzing plaatsvinden of een vervolgafspraak gemaakt worden buiten het spreekuur om.

Bij het maken van een vervolgafspraak zal de vermogensbeheerder de financiële kant daarvan met u bespreken.

 

Met vriendelijke groet,

Klantenservice
Slimme Grondstof Aandelen.nl