Skyharbour Resources verdubbelt Maverick deposito RSS Feed

15-07-2020

Het Noord-Amerikaanse Skyharbour Resources (TSX-V: SYH) laat weten dat het winter diamond drilling program in het Moore Uranium Project is afgerond. Tijdens uitgebreide boringen in Drill hole ML20-04 werd een nieuwe uraniumader aangeboord op 274 m - 278,4 m diepte. Over een breedte van 4,5 m werd een concentratie van 0.38% U3O8 (uranium) gevonden, met zelfs een concentratie van 1,43% over een breedte van 0,5 m. Hiermee werd het deposito van de Maverick East Zone in feite verdubbeld.

Het Moore Project ligt in het zuidoosten van het Athabasca Basin. Het exploratieproject bestrijkt 35.705 hectares en ligt nabij het bekende Wheeler River project van Denison Mine en andere veelbelovende uraniumdeposito's. Het Moore Project werd in 2016 aangekocht van Denison Mine, en er zijn tot nu toe hoge concentraties uranium gevonden.

Skyharbour Resources is een bedrijf gericht op de aanschaf en exploratie van uraniumdeposito’s. SYH beschikt over 5 projecten in het Athabasca Basin, een gebied gelegen in de Canadese provincie Saskatchewan. Dit immense deposito bevat uranium concentraties die 10x hoger liggen dan het mondiale gemiddelde, en is jaarlijks goed voor 20% van de wereldwijde uraniumproductie. SYH wordt momenteel op de TSX Venture voor CAD 0,18 per aandeel verhandeld.

Peter Havik

Door: Peter Havik | Beleggingsanalist
Algemeen, Peter Havik, SGA, Skyharbour Resources