TIP: +82% voor ’s werelds grootste mijnbouwbedrijf

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

Afgelopen 14 maanden steeg het aandeel met +82%

’s Werelds grootste mijnbouwer is prima
lange termijn belegging

Kies voor vaste waarden in uw grondstoffenportefeuille
 

 
Vandaag speciale aandacht voor ’s werelds grootste mijnbouwer. Een belegging die ik u van harte aanbeveel.

Onderstaande grafiek illustreert het indrukwekkende rendement van 82% over de afgelopen 14 maanden

 600_sga13.jpg

Het beleggen in de aandelen van onze grondstoffenportefeuille heeft ons afgelopen jaren geen windeieren gelegd.

Het beleggen in goud, zilver en grondstoffen vergt veel kennis van de markt. We bevinden ons in een segment waar afgelopen jaar enorme stijgingen hebben plaatsgevonden.

Ons abonneebestand kende in 2016 een flinke opleving. We zijn ons ervan bewust dat niet iedereen zomaar in deze aandelen stapt. Veel beleggers hebben een aanloop nodig. We houden daar rekening mee. We merken echter een groeiende belangstelling voor deze portefeuille.

Om die reden blijven we u middels deze gratis nieuwsbrief op de hoogte houden van de kansen en risico’s in deze markt. U bepaalt zelf het moment wanneer u instapt. Dat kan al voor €47,50 per kwartaal.

 

Kennis

Een portefeuille als die van Slimme Grondstof Aandelen komt enkel tot stand door kennis en krachten van ons team te bundelen.

Zoals u heeft kunnen lezen in eerdere edities, opereren wij in een driehoek: Het team van Lunar Vermogensbeheer werkt nauw samen met een grote fondsbeheerder in New York. Mijn naam is Peter Havik en ik ben auteur van diverse financiële nieuwsbrieven, waaronder Slimme Grondstof Aandelen.

SlimmeGrondstofAandelen

Het bundelen van de vermogensbeheerportefeuilles stelt ons in staat om samen te werken met onze fund manager in New York. Particulieren hebben geen toegang.

Er zit een apart team op de grondstoffenportefeuille. 
 

SlimmeGrondstofAandelen

 

Grondstoffen (en zeker ook goud en zilver) staan zelfs nog maar aan het begin van de cyclus. Onlangs kon u al lezen dat aandelen in de grondstoffensector profiteren van het optimisme over de vraagontwikkeling in vooral China, het land met de grootste groeimarkt ter wereld.
 

SlimmeGrondstofAandelen

 
Wat denkt u dat er de komende decennia in China gebeurt als de bijna 1,4 miljard Chinezen een steeds grotere welvaart bereiken?

In China heeft slechts een kleine 6% van de bevolking een auto. In westerse landen ligt dat tussen 50% en 75%!

Wat zal het voor de grondstoffenmarkt betekenen als er de komende jaren steeds meer auto’s geproduceerd worden voor de sterk groeiende groep die een hogere welstand gaat bereiken?

We spreken over een markt van 1,4 miljard Chinezen.


Uranium

Een belangrijkere ontwikkeling voor de vraag naar uranium zou wel eens de sterke toename van kerncentrales in Azië kunnen zijn, en dan met name in India en China. Geschat wordt dat daar de komende 5 jaar rond de 55 reactoren online komen, wat naar schatting rond 2017-2018 een tekort op de uraniummarkt kan gaan veroorzaken.

SlimmeGrondstofAandelen 

Mijnen

De grootste winsten worden gehaald bij goud-, zilver- en uraniummijnen. Wij focussen ons op de meest slimme investeerders in de grondstoffenmarkt. Wij hebben een aantal ondernemingen in het vizier die spotgoedkoop mijnen kopen waar grote hoeveelheden goud, zilver en uranium in de grond zitten.

Zodra de vraag stijgt ‘zetten ze de kraan open’.
 

Zo kunnen wij winsten boeken van bijvoorbeeld 79% met onze uraniummijn. Onze zilverproducent leverde ons al 377% winst op.

 

Goud

Goud laat zich moeilijk voorspellen, maar zeker is dat goud steeds meer een houvast wordt. In feite ziet het er voor goud nog beter uit dan u van de media hoort. Goud wordt in de meeste gevallen gemeten aan de Amerikaanse dollar. Door de stijging van de dollar verkleint hierdoor de afstand.

In China en India is de vraag naar goud explosief gestegen. De goudprijs wordt echter niet alleen bepaald door vraag en aanbod. Kijk alleen maar naar de koppeling tussen goud en de dollar.


Zilver

Zilver stijgt nog veel harder dan goud. ‘Zilver wordt het nieuwe goud’ is een veelgehoorde term. 


Start met het beleggen in grondstoffen voor slechts €47,50 per kwartaal

Maak vandaag nog kennis met de complete grondstoffenportfolio, welke de komende periode maandelijks wordt uitgebreid.

Op onze website vindt u alle informatie die nodig is bij het beleggen in grondstoffen. U ontvangt onze nieuwsbrieven, waardoor u altijd alle actuele informatie bij de hand heeft. 

De analyses zijn uitgebreid en professioneel, maar bovendien goed leesbaar. In heldere taal worden alle ins en outs van een bedrijf in kaart gebracht en wij wijzen u op de kansen en risico’s.

U koopt nu aandelen tegen enorme kortingen. Sterke bedrijven in deze sector zijn vele tientallen procenten ondergewaardeerd.

Daar zit straks uw winst!

U kunt zich nu abonneren voor slechts €47,50 per kwartaal of voor voor wie wenst €199,50 per jaar.

 

Abonneer hier

 

Niet goed, geld terug

Als het abonnement op Slimme Grondstof Aandelen u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice al voldoende om uw abonnement stop te zetten.

Indien gewenst, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u tussentijds zou willen stoppen. Dat gaat heel makkelijk kan ik u verzekeren. Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!
 

KLIK HIER

 
Ik heet u graag van harte welkom bij Slimme Grondstof Aandelen.

  

Succes met beleggen,
Peter Havik100_peter_havik.jpg 
Peter Havik