Een winst van +80% met grondstoffen en goud

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

  
Hoge verwachtingen van goud, zilver en grondstoffen

Goud en grondstoffen zetten ons al op +80%

 Deze aandelen kunt u nu het beste kopen

  

 
Het leek stil te worden rond goud. Dat is schijn. Op de achtergrond werken wij als team koortsachtig om de goud- en grondstoffenportefeuille gereed te maken voor de lange termijn belegger.

Stop met speculeren in goud, maar stel uw kapitaal voor de toekomst veilig.

Steeds meer financiële experts prijzen goud, zilver en grondstoffen aan als de beste lange termijn belegging.

Klinkt dat vreemd in de oren? In eerste instantie misschien wel. Ik leg u in deze editie graag uit wat de Slimme Grondstof Aandelen portefeuille voor u kan betekenen.

Snel rijk worden met goud is een leuk verkooppraatje geworden. “Lift mee op de plotselinge stijgingen” is een veelgebruikte slogan.
 

Na intern overleg hebben wij de strategie voor onze grondstoffenportefeuille bijgesteld. Dat gaat flink in het voordeel werken van onze beleggers.

 
Beleggers zijn wereldwijd al een aantal jaren in de war. Dat begrijpen wij. Onder invloed van de olieprijs, de dollar, de rente, de politieke onrust (Trump, let maar op!), oplopende schulden en de sluimerende algemene onzekerheid, zijn veel beleggers gedesoriënteerd geraakt.

Er is een groeiende behoefte ontstaan aan vaste waarden in de aandelenportefeuille. De nieuwe strategie voor veel beleggers.

 

Wij willen u in 2017 daar graag bij helpen

U weet inmiddels ook dat goud en zilver vorig jaar uitgebroken zijn. En flink ook. Ik ga ervan uit (en ik niet alleen!) dat de opmars voor edelmetalen doorgaat en dit nog maar het begin is.

De volgende tabel is een weergave van mijn complete portfolio. We staan inmiddels op meer dan 80% winst

 SlimmeGrondstofAandelen

Ik geef u enkele redenen waarom we u adviseren voor de lange termijn in grondstoffen te beleggen


China

Grondstoffen staan zelfs nog maar aan het begin van de cyclus. Afgelopen week kon u al lezen dat aandelen in de grondstoffensector profiteren van het optimisme over de vraagontwikkeling in met name China, het land met de grootste groeimarkt ter wereld.
 

SlimmeGrondstofAandelen 

Weet u wat er de komende decennia in China gebeurt als de bijna 1,4 miljard Chinezen een steeds grotere welvaart bereiken?

In China heeft slechts een kleine 6% van de bevolking een auto. In westerse landen ligt dat tussen 50% en 75%!

Wat denkt u wat dat betekent voor de grondstoffenmarkt, als er de komende jaren steeds meer auto’s geproduceerd worden voor de sterk groeiende groep die een hogere welstand gaat bereiken.

We spreken over een markt van 1,4 miljard Chinezen…


Uranium

Een belangrijkere ontwikkeling voor de vraag naar uranium zou wel eens de sterke toename van kerncentrales in Azië kunnen zijn, en dan met name in India en China. Geschat wordt dat daar de komende 5 jaar rond de 55 reactoren online komen, wat naar schatting rond 2017-2018 een tekort op de uraniummarkt kan gaan veroorzaken.

SlimmeGrondstofAandelen

 

Mijnen

De grootste winsten worden gehaald bij goud- zilver en uraniummijnen. Wij focussen ons op de meest slimme investeerders in de grondstoffenmarkt. Wij hebben een aantal ondernemingen in het vizier die spotgoedkoop mijnen kopen waar grote hoeveelheden goud, zilver en uranium in de grond zitten.

Zodra de vraag stijgt, ‘zetten ze de kraan open’.
 

Zo kunnen wij winsten boeken van bijvoorbeeld 97% met onze uraniummijn. Onze zilverproducent leverde ons al 366% winst op.


Het jaar is goed begonnen voor de goudmijnen. De goudmijnindex steeg vanaf 22 december al met 17%.


Goud

Goud laat zich moeilijk voorspellen, maar zeker is dat goud steeds meer een houvast wordt. In feite ziet het er voor goud nog beter uit dan u in de media hoort. Goud wordt in de meeste gevallen gemeten aan de Amerikaanse dollar. Door de stijging van de dollar verkleint hierdoor de afstand.

Goud wordt steeds meer de standaard. Na het loslaten van de goudstandaard is er valse lucht ontstaan in de markt. Een loze ruimte die het valutarisico flink vergroot.

In China en India is de vraag naar goud explosief gestegen. De goudprijs wordt echter niet alleen bepaald door vraag en aanbod. Kijk alleen maar naar de koppeling tussen goud en de dollar.


Zilver

Zilver stijgt nog harder dan goud. ‘Zilver wordt het nieuwe goud’ is een veelgehoorde term. Onze zilverproducent haalde al 366%.

 

Lange termijn

Ik adviseer alle beleggers een mandje met grondstofaandelen aan te leggen. Zeker om de waarde van uw kapitaal op langere termijn veilig te stellen.

De vraag naar veel producten zal in landen als China explosief gaan stijgen. Ik heb er u vaker op gewezen; Ondanks de kleine vertraging in de groei van de Chinese economie, zal de groei op termijn vele malen hoger zijn dan in de westerse landen.

Daar zit straks uw winst!

Ondertussen treedt het herstel wereldwijd nu echt in. Natuurlijk liggen er risico’s in Europa en we weten niet wat de uitwerkingen zullen zijn van het beleid van Trump.

Maak u klaar voor een nieuwe toekomst en volg mijn grondstoffenportefeuille.

 

Hoe gaat u te werk?

Op onze informatieve website www.SlimmeGrondstofAandelen.nl vindt u veel informatie over hoe wij te werk gaan en waarin u gaat beleggen. U kunt daar eerst eens een verkennende tocht maken.

Bent u zover om samen met ons en onze abonnees de rit verder te maken, dan kan het zomaar zijn dat we over een jaar tegen een gigantisch rendement aankijken. Laat u niet leiden door de fluctuaties in deze markt.

U moet dan eerst de sprong wagen. Ik kan daar kort over zijn: Wie een jaarabonnement neemt, belegt op basis van onze adviezen in een zeer waardevolle portefeuille voor omgerekend een bedrag van minder dan 17 euro per maand. Voor een tweejarig abonnement komt dat neer op nog geen 13 euro per maand.

De lage prijs voor een abonnement op Slimme Grondstof Aandelen staat niet in verhouding tot het rendement dat u kunt halen

Daar is een reden voor…

U moet weten dat een dergelijke portefeuille een waarde vertegenwoordigt die veel meer waard is dan het lage bedrag dat we in abonnementsvorm hiervoor rekenen.

Dit kunnen we doen, omdat de inspanningen van ons team al gedaan zijn voor onze vermogensbeheer klanten. De lage kosten die we in rekening brengen zijn dan enkel voor het in stand houden van websites, kosten voor auteurs, administratie en afwikkeling.

Het vermogensbeheerteam staat direct in contact met een grote fondsbeheerder in New York en we praten direct met de CEO’s van de ondernemingen uit onze portfolio’s.

Ons team staat ook voor u klaar

Doet u mee? Waag de stap om samen met ons een mooie rit naar boven te maken met winsten die wij verwachten.

 

Start vandaag nog met het beleggen in
goud- en zilveraandelen

Maak vandaag nog kennis met de complete grondstoffenportfolio, welke maandelijks wordt uitgebreid.

Op onze website vindt u alle informatie die nodig is bij het beleggen in edelmetalen en grondstoffen. U ontvangt onze nieuwsbrieven, waardoor u altijd alle actuele informatie bij de hand heeft.

De analyses zijn uitgebreid en professioneel, maar bovendien goed leesbaar. In heldere taal worden alle ins en outs van een bedrijf in kaart gebracht en wij wijzen u op de kansen en risico’s.

U koopt nu aandelen tegen enorme kortingen. Sterke bedrijven in deze sector zijn nog gigantisch ondergewaardeerd.

Daar zit straks uw winst!

U kunt zich hier abonneren voor €199,50 per jaar of €299,50 voor 2 jaar.

 

KLIK HIER

 

Niet goed, geld terug

Als het abonnement op Slimme Grondstof Aandelen u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice voldoende om uw abonnement stop te zetten. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren GEEN opzegtermijn. Indien gewenst, betalen wij u het niet verbruikte bedrag terug.

Dat gaat heel makkelijk kan ik u verzekeren. Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden! Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

 

Abonneer HIER

 

Ik heet u graag van harte welkom bij Slimme Grondstof Aandelen.

 
Succes met beleggen,
150_peter_havik.jpg Peter Havik

 

 

Peter Havik