93% rendement is nog maar het begin

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

  

Amerikaanse verkiezingen
zetten ons op winst

Onze winst is nu 93% en dat wordt snel meer

We kunnen ons opmaken voor een verdere stijging
van goud- en zilveraandelen

  

 
Het wordt spannend wie als winnaar uit de bus komt van de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Wordt het Clinton of Trump? In feite zijn beide kandidaten een slechte optie. Dat is een hard en pijnlijk feit.

Maar de feiten hoeven zeker niet overeen te komen met wat de media ons voorspiegelt. Het is momenteel zeker niet meer vanzelfsprekend dat Trump het onderspit moet delven.

De beurzen hebben al gereageerd!

Wat de uitslag ook gaat zijn, het effect op de goud- en zilverprijs is nu al goed voelbaar.

We kunnen met een behoorlijke zekerheid zeggen dat goud en zilver straks de winnaars gaan zijn.

Dat betekent dus weer extra winst voor mijn grondstoffenportefeuille, waarin edelmetalen een belangrijke plaats innemen. Dit terwijl de aandelen uit mijn portefeuille al een jaar lang gigantisch aan het stijgen zijn.

Het is nu een uitgelezen moment om in te stappen!

Ik geef u eerst even een update van de goud- en zilveraandelen, die een onderdeel vormen van mijn complete grondstoffen portfolio. 

SlimmeGrondstofAandelen

Mijn portefeuille bestaat voor een deel uit mijnen, streaming companies en een goudfonds.

Een compleet team van analisten werkt dagelijks aan het onderhoud van onze portfolio’s. De grondstoffenportfolio is daarvan een onderdeel.

Ik mag wel zeggen: Het meest winstgevende onderdeel momenteel!

Beleggen in aan goud en zilver gerelateerde aandelen is geen eenvoudige klus. We hebben jaren gekend van een flinke underperformance van edelmetalen.

Dat tij is begin dit jaar al gekeerd. Het omgekeerde effect van hetgeen er zich in de markten afspeelt.

Goud en zilver reageren contrair. Ik voorspel u dat het effect van de Amerikaanse verkiezingen negatief gaat zijn voor de aandelenkoersen.

Sterker nog, dat effect zien we nu al.

 

Wat kan dat voor u betekenen?

Het sentiment in de markt speelt ons recht in de kaart. Dat kan voor u betekenen dat als u nu in zilver- en goudaandelen stapt, u met ons de rit verder naar boven maakt.

Ik verwacht de komende periode een grote uitbraak van de goud- en zilverprijs.

Ik adviseer u graag bij het kopen van goud- en zilveraandelen.

Hoe gaat u te werk?

Op onze informatieve website Slimme Grondstof Aandelen vindt u veel informatie over hoe wij te werk gaan en waarin u gaat beleggen. U kunt daar eerst eens een verkennende tocht maken.

Bent u zover om samen met ons en onze abonnees de rit verder te maken, dan kan het zomaar zijn dat we over een jaar tegen een gigantisch rendement aankijken.

U moet dan eerst de sprong wagen. Ik kan daar kort over zijn: Wie een jaarabonnement neemt, belegt op basis van onze adviezen in een zeer waardevolle portefeuille voor omgerekend een bedrag van minder dan 17 euro per maand. Voor een tweejarig abonnement komt dat neer op nog geen 13 euro per maand.

De lage prijs voor een abonnement op Slimme Grondstof Aandelen staat niet in verhouding tot het rendement dat u kunt halen.

Daar is een reden voor…

U moet weten dat een dergelijke portefeuille een waarde vertegenwoordigt die veel meer waard is dan het lage bedrag dat we in abonnementsvorm hiervoor rekenen.

Dit kunnen we doen, omdat de inspanningen van ons team al gedaan zijn voor onze vermogensbeheerklanten. De weinige kosten die we in rekening brengen zijn dan enkel voor het in stand houden van websites, kosten voor auteurs, administratie en afwikkeling.

Het vermogensbeheer team staat direct in contact met een grote fondsbeheerder in New York en we praten direct met de CEO’s van de ondernemingen uit onze portfolio’s.

Ons team staat ook voor u klaar.

Doet u mee? Maak u op, samen met ons, voor een mooie rit naar boven, richting de winsten die wij verwachten te maken.


Start vandaag nog met het beleggen in
goud- en zilveraandelen

Maak vandaag nog kennis met de complete grondstoffenportfolio, welke maandelijks wordt uitgebreid.

Op onze website vindt u alle informatie die nodig is bij het beleggen in edelmetalen en grondstoffen. U ontvangt onze nieuwsbrieven, waardoor u altijd alle actuele informatie bij de hand heeft.

De analyses zijn uitgebreid en professioneel, maar bovendien goed leesbaar. In heldere taal worden alle ins en outs van een bedrijf in kaart gebracht en wij wijzen u op de kansen en risico’s.

U koopt nu aandelen tegen enorme kortingen. Sterke bedrijven in deze sector zijn nog gigantisch ondergewaardeerd.

Daar zit straks uw winst!

U kunt zich hier abonneren voor €199,50 per jaar of €299,50 voor 2 jaar.

 

KLIK HIER

 

Niet goed, geld terug

Als het abonnement op Slimme Grondstof Aandelen u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice voldoende om uw abonnement stop te zetten. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren GEEN opzegtermijn. En indien gewenst, betalen wij u het niet verbruikte bedrag terug.

Dat gaat heel makkelijk kan ik u verzekeren. Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden! Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

 

Abonneer HIER

 

Ik heet u graag van harte welkom bij Slimme GrondstofAandelen.

Succes met beleggen,
150_peter_havik.jpg Peter Havik

 

 

Peter Havik