pak deze kans die er nu in de markt ligt

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

Wie slim is pakt deze kans:

 Correctie goud en zilver: Een mooie koopkans

De meest uitgebreide grondstoffen nieuwsbrief van
  
Nederland en België maakte al 65% winst

 
U heeft het vast al gemerkt: Goud en zilver maken een correctie door. Ik adviseer u nu te kopen en het ijzer te smeden als het heet is.

Het heeft een tijd geduurd, maar de correctie die edelmetalen nu doormaken is er een van betekenis.

Goud- en zilvermijnen deden afgelopen weken een stap terug. Wie een korte horizon heeft raakt in paniek. Wij hebben een lange horizon en kunnen niets anders adviseren dan NU juist te kopen.

Wat moet je dan kopen?

Daar adviseer ik u graag bij. Mijn aandelenportfolio heeft sinds de start een jaar geleden al extreem hoge winsten gemaakt.

Ik wil u best een naam noemen.

Great Panther Silver maakte in een jaar 196% winst, ondanks de correctie van dit moment.

Maar zo zijn er meer.

Een junior mijnbouwbedrijf, dat zich richt op de exploratie en toekomstige productie van goud, koper, nikkel, en platina, staat op een plus van 208%.

Een tweetal bedrijven die nog maar aan het begin staan van een lange opmaat naar meer. Veel meer!

Gaat u mee het avontuur aan en met ons beleggen in goud en zilver gerelateerde aandelen, in combinatie met grondstoffen?

Deze aandelen zijn speculatief, met de kans op giga winsten en dito risico, dus is het raadzaam niet meer dan tien tot vijftien procent van uw belegde vermogen hierin te investeren.

Kijkt u eerst even mee wat onze portefeuille tot nu toe voor resultaten heeft gehaald, gemeten op 6 oktober jl.

SlimmeGrondstofAandelen

 

Hoe nu verder?

Op onze informatieve website www.SlimmeGrondstofAandelen.nl vindt u veel informatie over hoe wij te werk gaan en waarin u gaat beleggen. U kunt daar eerst eens een verkennende tocht maken.

Bent u zover om samen met ons vanaf nu verder te gaan? Dan kan het zomaar zijn dat we over een jaar tegen een gigantisch rendement aankijken.

U moet dan eerst de sprong wagen. Ik kan daar kort over zijn: Wie een jaarabonnement neemt, belegt op basis van onze adviezen in een zeer waardevolle portefeuille voor omgerekend een bedrag van minder dan 17 euro per maand. Voor een tweejarig abonnement komt dat neer op nog geen 13 euro per maand.

Voor de prijs hoeft u het dus niet te laten.

U moet weten dat een dergelijke portefeuille een waarde vertegenwoordigt die veel meer waard is dan het lage bedrag dat we in abonnementsvorm hiervoor rekenen.

SlimmeGrondstofAandelenDit kunnen we doen, omdat de inspanningen van ons team al gedaan zijn voor onze vermogensbeheerklanten. De weinige kosten die we in rekening brengen zijn dan enkel voor het in stand houden van websites, kosten voor auteurs, administratie en afwikkeling.

Het vermogensbeheer-team staat direct in contact met een grote fondsbeheerder in New York en we praten direct met de CEO’s van de ondernemingen uit onze portfolio’s.

De foto hiernaast dateert van mijn recente ontmoeting met Matthew Hornor van JDL Gold en Ivanhoe Mines.

Ons team staat ook voor u klaar.

Doet u mee in de mooie rit samen met ons, richting de winsten die wij verwachten te maken met o.a. goud, zilver, uranium en koper?

 

Start nu met het beleggen in grondstoffen

Maak vandaag nog kennis met de complete grondstoffenportfolio, welke maandelijks wordt uitgebreid.

Op onze website vindt u alle informatie die nodig is bij het beleggen in edelmetalen en grondstoffen. U ontvangt onze nieuwsbrieven, waardoor u altijd alle actuele informatie bij de hand heeft.

De analyses zijn uitgebreid en professioneel, maar bovendien goed leesbaar. In heldere taal worden alle ins en outs van een bedrijf in kaart gebracht en wij wijzen u op de kansen en risico’s.

U koopt nu aandelen tegen enorme kortingen. Sterke bedrijven in deze sector zijn nog gigantisch ondergewaardeerd.

Daar zit straks uw winst!

U kunt zich hier abonneren voor €199,50 per jaar of €299,50 voor 2 jaar.

 

KLIK HIER

 

Niet goed, geld terug

Als het abonnement op Slimme Grondstof Aandelen u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice voldoende om uw abonnement stop te zetten. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren GEEN opzegtermijn. En indien gewenst, betalen wij u het niet verbruikte bedrag terug.

Dat gaat heel makkelijk kan ik u verzekeren. Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden! Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

 

Abonneer HIER

 

Ik heet u graag van harte welkom bij Slimme GrondstofAandelen.

Succes met beleggen,
150_peter_havik.jpg Peter Havik

 

 

Peter Havik