maak de goudrally mee voor 14,50

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

De beslissing van de FED drijft de prijzen op!

Profiteer mee van de komende goudrally

Kennismaken met de meest uitgebreide grondstoffen nieuwsbrief van Nederland nu voor slechts €14,50

  

 
Ik heb weer goed nieuws voor u. Ondanks de correcties van afgelopen dagen liggen er door het getwijfel van de FED weer mooie kansen voor grondstofbeleggers. Met name zilver biedt ons op termijn prachtkansen. En dat terwijl het al zo goed gaat met de aandelen uit mijn grondstoffen portfolio.

Vandaag leest u waarom de weg verder is vrijgemaakt voor misschien wel de grootste stijgingen sinds jaren.

Veel aandelen zijn duur geworden, maar de handel in grondstoffen en edelmetalen zit nog maar aan het begin van een hele sterke groeicurve.

U kunt vandaag samen met ons de rit naar boven maken.

Er is nog een lange weg te gaan voor met name goud en zilver op het normale niveau zijn.

Erbij gezegd: Het normale niveau is moeilijk te bepalen. De goud- en zilvermarkt is niet eenvoudig te doorgronden, maar logisch gedacht, in combinatie met kennis van ons monetaire stelsel, kun je niet anders concluderen dat ons nog heel wat te wachten staat.
 

Zoals gezegd wacht de FED steeds langer met een mogelijke renteverhoging. Dat is een belangrijk signaal voor goud en zilver. De Amerikaanse economie is nog niet op het niveau dat het een renteverhoging aankan.

 
De consumentenbestedingen en de inflatie moeten omhoog. Geen renteverhoging in december heeft tot gevolg dat de prijzen van goud en zilver gaan stijgen.

Vooral zilver kan stijl omhoog gaan.

Voor de rest van het jaar zullen de prijzen verder in beweging komen. Dat betekent dat mijn portefeuille hier direct de gevolgen van ondervindt.

U kunt vandaag kennismaken met mijn complete grondstoffen portfolio, met daarin veel goud- en zilveraandelen.

Een bedrijf als Great Panther Silver steeg vanaf onze start in september met maar liefst 224%.

Het voert te ver om hier alle namen te noemen.

Ontdek zelf de kracht van mijn grondstoffen portfolio en maak tijdelijk gebruik van de vriendelijke klantenactie om al voor €14,50 kennis te nemen van al onze services, de complete portfolio en alle tips en belangrijke achtergrondinformatie.

 

U betaalt nu slechts €14,50 waarmee u recht heeft op al onze services!

Als u nu een abonnement voor slechts €14,50 afsluit, dan kunt u voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en krijgt u direct inzage in mijn complete waardeportefeuille.

Mijn aandelenportfolio is gekoppeld aan de beurzen. Dat is een service die we graag bieden, maar ik ga nog een flinke stap verder:
 

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België kunt u op onze website uw eigen persoonlijke portefeuille inrichten en deze in de tijd volgen. Met daarin alle actuele resultaten en rendementen. Dit is uniek!

  

Even op een rij, wat u voor €14,50 krijgt:

 1. Direct toegang tot de complete actuele aandelenportefeuille
   
 2. Resultaten zijn gekoppeld aan de beurzen
   
 3. U kunt uw eigen portefeuille inrichten en live volgen!
   
 4. Toegang tot alle handige tips en informatie op onze website
   
 5. U krijgt alle nieuwsbrieven en toegang tot ALLE bedrijfsanalyses van de complete portfolio
   
 6. Mogelijkheid tot GRATIS persoonlijke portefeuille check bij één van de financiële experts van Lunar Vermogensbeheer. Het verplicht u tot niets!
   
 7. Niet goed geld terug garantie!
   

600_button_3_maanden_voor_14_50.jpg 

 

Niet goed, geld terug

Als het abonnement op Slimme Grondstof Aandelen u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice voldoende om uw abonnement stop te zetten.

Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Het abonnement wordt dan na die 3 maanden automatisch verlengd voor de prijs van €47,50 per kwartaal.

Bent u niet tevreden, dan zegt u het abonnement op en krijgt u, indien gewenst, het niet verbruikte gedeelte van uw abonnement terug. U kunt uw abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren GEEN opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement! 

  

600_button_abonneer_hier.gif 

 

Sluit u vandaag nog aan bij de groep beleggers die samen met mij de weg naar boven maken.

  

Succes met beleggen,300_peter_havik_foto.jpg
150_peter_havik.jpg
Peter Havik