Belangrijk nieuws over goud

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

Mijn portefeuille staat al op +72,8% winst

Waarom nog twijfelen goud- en zilveraandelen te kopen?

Belangrijk nieuws
over Goudaandelen!

Het is een prachtmoment nu aandelen goud en grondstoffen te kopen. Lees vandaag waarom.

 

 
We hebben weer een logische correctie achter de rug van goud en zilver. Wie dit niet begrijpt, wordt zenuwachtig en zit gelijk met de vingers aan de knop om te verkopen.

ONZIN!

Ik ben zeer in mijn nopjes met deze correctie. Weer een perfect moment om bij te kopen.

Wie gaat beleggen in goud- en zilveraandelen moet dagelijks bezig zijn deze markt te volgen, nadat er eerst een gedegen studie per aandeel wordt gemaakt. Het begrijpen van de werkwijze van goud- en zilverproducenten en mijnbouwers is geen eenvoudige opgave.


Dat gaat u toch niet doen?

Nee natuurlijk niet. Deze complexe markt kunnen wij goed overzien. Ik zeg ‘wij’. Samen met een heel team binnen Lunar vermogensbeheer monitoren wij deze complexe markt dagelijks.

Mijn naam is Peter Havik en sta u graag bij om samen met ons de weg naar boven te maken als het om goud, zilver en grondstoffen gaat.


De winsten gaan straks sky high zijn

Het is wachten op de grote uitbraak. De voortekenen zijn er al. Mijn eerste advies: laat u niet gek maken. Ruim een apart budget in voor goud en zilver en wacht rustig af. Op ons kunt u rekenen en wij bewaken graag uw portefeuille.

Als je een flinke klapper wilt gaan maken, koop dan nu aandelen die straks heel veel geld op kunnen gaan leveren.


Spreid de risico’s maar benut de kansen

Wed niet op één paard. Mijn portfolio is nog volop in beweging, maar wat er nu al verzameld is, duidt erop dat we op het goede spoor zitten. Mijn rendement gaat al naar de 73%.

Kijkt u even mee:

SlimmeGrondstofAandelen

  

Door de correctie vallen we weer wat terug, maar ‘who cares’. Geen zorgen. De weg naar boven zal hobbelig zijn.

En onderweg verkopen we natuurlijk vast wel eens. Heeft u mijn vorige mail gelezen? Daarin maakte ik melding van een lucratieve actie…

Ik heb pas een verkoopbericht gestuurd naar onze abonnees. Ik adviseerde winst te nemen op Nexgen Energy. De teller stond op 200% winst.

Dit schreef ik mijn abonnees:

600_sga9.jpg 

Misschien heeft u zich al meerdere keren afgevraagd wat dat nu precies inhoudt dat beleggen in goud, zilver en grondstoffen.

Met name goud en zilver komen veelvuldig in het nieuws. De winsten zijn nu hard aan het oplopen.

De winsten van mijn portefeuille hebben al een zekere hoogte bereikt, maar er zit nog veel meer in het vat.

Dagelijks sluiten nieuwe abonnees zich aan bij de enthousiaste groep beleggers die mijn portefeuille inmiddels ontdekt hebben.

U begrijpt dat we ondertussen al heel wat vragen hebben gekregen over de winstverwachtingen voor de toekomst.

Het beleggen in edelmetalen en grondstoffen is voor beleggers die om kunnen gaan met een wat hoger risico, maar daar tegenover staan wel flinke winsten.

Grondstoffen zullen in mijn ogen nog veel verder gaan stijgen dan nu al het geval is echter, tussentijds kunnen ook correcties plaatsvinden.

U moet daar tegen kunnen en op zulke momenten vooral niet gaan verkopen. Beter is om dan zelfs bij te kopen. Zoals nu het geval is.


Grote risicospreiding

Uit de bovenstaande verzameling aandelen kunt u aflezen dat we tot op heden behoorlijk wat posities in goud- en zilvermijnen hebben. Er zit ook een goudfonds bij, duurzame energie, olie- en gasvelden en uranium.

De spreiding is al behoorlijk groot en zal alleen maar groter worden.

 

Onze werkwijze werkt in uw voordeel

U kent wellicht onze werkwijze al. Ik maak deel uit van een team van analisten binnen Lunar Vermogensbeheer.

Twee aandelenportefeuilles, waaronder de Slimme Aandelen  en deze Grondstoffenportefeuille, mag ik beschikbaar stellen aan de beleggers die verbonden zijn aan de uitgeverij van BeleggersPlaats. Waaronder dus ook u.


Hoe gaan wij te werk?

Een aparte tak binnen Lunar Vermogensbeheer baseert zich voor het overgrote deel op het succesvolle Resource Fund, waar wij als vermogensbeheerder toegang tot hebben. Particulieren hebben geen toegang tot dit fonds.

Dit team staat voor u klaar om u te begeleiden bij het opbouwen van een uitgebalanceerde grondstoffenportefeuille.

De sleutel zit hem in de kennis van een heel team analisten dat werkt voor Lunar. Ze hebben direct contact met onze fondsbeheerder in New York. Ook daar schuilt weer een heel team achter.

Zo ontstaat een bolwerk aan kennis. Hierin onderscheiden wij ons van andere aanbieders van grondstoffenportefeuilles.

Kennis, kennis en nog eens kennis is wat de klok slaat.
 

Abonnees van Slimme Grondstof Aandelen kunnen op deze manier een eigen beleggingsportefeuille samenstellen die overeenkomt met die van een gerenommeerde vermogensbeheerder.

 
Wij onderscheiden ons door onze kennis van grondstoffen en edelmetalen. Er zit immers een heel team achter dat dagelijks grote vermogensportefeuilles onderhoudt en daarvoor over de nodige kennis moet beschikken.

Op onze website is veel informatie over de materie te vinden.

De kosten zijn bijna onwerkelijk laag voor de informatie die u van ons krijgt.

U betaalt per kwartaal €47,50 voor toegang tot de complete grondstoffenportefeuille, alle informatie op de website en de analyses en nieuwe tips die we u maandelijks toesturen.

U krijgt flashberichten om alert te kunnen reageren op koop en verkoop.

Dagelijks publiceren we nieuwsberichten over de bedrijven achter onze aandelen. Zoals één van onze aandelen deze week, die ineens dividend gaat uitkeren. Het aandeel steeg donderdag met 13%. Onze winst dit jaar gaat nu over de 60%!

Waarom zijn onze abonnementsprijzen zo laag?

Ons team werkt dagelijks voor onze vermogensbeheer klanten. En dat zijn flinke portefeuilles kan ik u zeggen. Deze kennis en ervaring zetten wij ook in voor onze abonnees. Omdat veel kosten al gemaakt zijn, betaalt u slechts een schijntje.

Dit is uniek in de wereld van financiële nieuwsbrieven.

Maar, om u over de streep te helpen, mag ik u een gratis abonnementsperiode aanbieden boven op de al lage prijs.

 

Ik mag u gelijk 50% korting geven

Wilt u zich aansluiten bij de groeiende groep slimme grondstofbeleggers, dan is dit het moment.

U kunt vandaag een abonnement voor drie maanden afsluiten om te kijken of het u bevalt. Voor een periode van drie maanden betaalt u normaal €47,50.

Wie zich vandaag inschrijft, krijgt er gelijk 3 maanden extra abonnement bij, zodat u voor de komende 6 maanden slechts €47,50 betaalt.

Dat is toch mooi 50% korting.

Is het moment aangebroken voor u om samen met ons het grondstoffenavontuur aan te gaan?

We heten u graag van harte welkom.

 

600_button_3_maanden_gratis.jpg

 

Niet goed, geld terug

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice al voldoende om uw abonnement stop te zetten.

Ik geef u als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u tussentijds zou willen stoppen.

Dat gaat heel makkelijk kan ik u verzekeren. Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!

 

600_button_abonneer_hier.gif


Met vriendelijke groet,

300_peter_havik_foto.jpg
150_peter_havik.jpg
Peter Havik