een interessante sector om in te beleggen

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

In tien weken +79,2% winst

Aandeel staat aan de vooravond van een uitbraak

Een interessante sector om in te beleggen

Wie slim is maakt gebruik van onze kennis en ervaring, zonder hiervoor hoge kosten te maken

  

 
Ondanks de Brexit, de dreiging in Italië, het opnieuw afnemende vertrouwen in Europa en de vreselijke terreurdaden zoals nu weer in Nice, lijken beleggers weer vertrouwen te krijgen.

Vertrouwen waarin?

In de economie? In zichzelf? Het is momenteel wat ongrijpbaar waarom we weer records zien op de beurzen.

Ik zal u zeggen: Beurskoersen interesseren me uiteraard, maar ik laat met niet leiden door de waan van de dag.

Het team analisten waartoe ik behoor, staat dagelijks in contact met onze collega’s in New York. Daar halen we alle informatie over onze bedrijven uit de eerste hand.

Een grote fundmanager van Nederlandse afkomst, voert een team van specialisten aan die met de CEO’s van de door ons geselecteerde bedrijven aan tafel zitten.

Daar krijgen ze informatie die u niet in de media vindt. Een kleine selectie bedrijven in de grondstoffensector, heeft een plaats gekregen in een speciale portfolio die ik ook aan u beschikbaar kan stellen.

U kent wellicht onze werkwijze al. Ik maak deel uit van een team van analisten binnen Lunar Vermogensbeheer.

Twee aandelenportefeuilles, waaronder de Slimme Grondstoffen Portefeuille, mag ik beschikbaar stellen aan de beleggers die verbonden zijn aan de uitgeverij BeleggersPlaats. Waaronder dus ook u.

Vandaag krijgt u een lesje in geld verdienen met aandelen. Dat is in basis toch uw doel.

Ik stel een aandeel centraal, waarmee we in de afgelopen 10 weken een mooi rendement hebben gehaald van 79,2%. Gemeten op afgelopen vrijdag 15 juli. Maar dat is nog maar het begin…


Hoe gaan wij te werk?

Een aparte tak binnen Lunar Vermogensbeheer baseert zich voor het overgrote deel op het succesvolle Resource Fund, waar wij als vermogensbeheerder toegang tot hebben. Particulieren hebben geen toegang tot dit fonds.

SlimmeGrondstofAandelenDit team staat voor u klaar om u te begeleiden bij het opbouwen van een uitgebalanceerde grondstoffen portefeuille.

De sleutel zit hem in de kennis van een heel team analisten dat werkt voor Lunar. Ze hebben direct contact met onze fondsbeheerder in New York. Ook daar schuilt weer een heel team achter.

Zo ontstaat een bolwerk aan kennis. Hierin onderscheiden wij ons van andere aanbieders van grondstoffen portefeuilles.

Kennis, kennis en nog eens kennis is wat de klok slaat.
 

Abonnees van Slimme Grondstof Aandelen kunnen op deze manier een eigen beleggingsportefeuille samenstellen die overeenkomt met die van een gerenommeerde vermogensbeheerder

 
Het is dan ook een buitenkans voor zowel beginnende beleggers als geroutineerde 'beurstijgers' om voor een relatief laag bedrag van deze kennis en expertise te kunnen profiteren. 

SlimmeGrondstofAandelen 


Goedkoop energie-aandeel

Het aandeel dat vandaag centraal staat, richt zich op de aankoop, exploratie, ontwikkeling, en productie van olie- en gasvelden in Noord-Amerika. Het bedrijf is momenteel actief in een uitgestrekt gebied met enorme deposito’s schaliegas en schalie-olie en bezig met exploratie.

De oliebranche heeft momenteel te leiden onder de lage olieprijs. De vaak kleinere spelers op de markt moeten het ontgelden.

Ons energie-aandeel bevindt zich in een segment waar juist de vraag toeneemt. En nog eens flink ook. Ik heb het over gas.

De toenemende vraag naar NGL’s (natural gas liquids) is heel populair geworden.

Gas is minder milieubelastend en wordt de komende jaren gezien als een mooie overgang van zwarte naar groene energie.

Steeds meer auto’s in de VS gaan op gas rijden. Ook voertuigen van overheidsdiensten en vervoersmaatschappijen schakelen over op gas.

De onderneming heeft een ruime aanloop genomen om te gaan produceren. Beleggers hebben geen geduld en wachten niet graag op resultaat. Het aandeel is flink ondergewaardeerd geraakt.

Dat wachten wordt beloond. Want de koers is nu zo laag, dat bij productie het aandeel als een komeet omhoog moet schieten. Dat lijkt nu te gaan gebeuren.

Zie de recente koersontwikkeling.

SlimmeGrondstofAandelen

Dit kan het begin zijn van een koersuitbraak. Bij aandelen in deze fase is de weg omhoog niet altijd een vlakke lijn.

Beleggers met geduld kunnen met deze aandelen uiteindelijk forse winsten maken.
 

Let op: Ik adviseer u uw portefeuille goed te spreiden! Grondstofaandelen kunnen naar onze maatstaven het beste zo’n 5 a 10% deel uitmaken van uw portefeuille.

Dit aandeel is slechts een enkel voorbeeld. Wij helpen u graag bij het onderhouden van uw grondstoffenportefeuille.

Zoals gebruikelijk de actuele rendementen van onze grondstoffen, goud- en zilver portfolio.

SlimmeGrondstofAandelen

 

50% korting!

Wilt u zich aansluiten tot de groeiende groep slimme grondstoffenbeleggers? Dan is dit het moment.

U kunt vandaag een abonnement voor drie maanden afsluiten om te kijken of het u bevalt. Voor een periode van drie maanden betaalt u €47,50. 

 

600_button_3_maanden_gratis.jpg

 

Wie zich vandaag inschrijft, krijgt er gelijk 3 maanden extra abonnement bij, zodat u voor de komende 6 maanden slechts €47,50 betaalt.

Dat is toch mooi 50% korting.

Is het moment aangebroken voor u om samen met ons het grondstoffenavontuur aan te gaan?

We heten u graag van harte welkom.

 

600_button_abonneer_hier.gif


Met vriendelijke groet,

300_peter_havik_foto.jpg
150_peter_havik.jpg
Peter Havik
 

 

PS: 

Beleggersmiddag goed bezocht

Woensdag 6 juli heb ik een presentatie gehouden tijdens de beleggersmiddag, die in het teken stond van Value Investing. Deze middag werd aangeboden door Lunar vermogensbeheer in samenwerking met BeleggersPlaats. De presentaties werden goed bezocht en het publiek had er duidelijk zin in. Er werden kritische vragen gesteld. Een teken dat er ervaren beleggers in de zaal zaten.

Het thema Value Investing raakt steeds meer ingeburgerd. Deze vorm van beleggen is toegankelijk en door iedere belegger eenvoudig op te volgen. Tijdens deze middag werd de toehoorders duidelijk gemaakt hoe wij te werk gaan en wat dat voor u als belegger kan betekenen.

SlimmeGrondstofAandelen

 
Wellicht dat wij u volgende keer ook mogen begroeten.