koop vlak voor de uitbraak

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

Grootheid in de grondstoffenwereld
nam belangrijke beslissing

Nieuw grondstof- 
aandeel staat voor
een uitbraak!

Lees in deze nieuwsbrief waarom ik de kans groot acht dat u straks megawinsten gaat maken met dit spotgoedkope aandeel

 

 
Afgelopen week presenteerde ik een nieuwe positie uit mijn grondstoffenportefeuille. Een sterk aandeel, afkomstig van een private equity bedrijf van één van meest vooraanstaande en bekende investeerders in grondstoffen.

Het aandeel kent een flinke onderwaardering. U koopt het aandeel momenteel voor rond de 58 cent. Dat betekent dat als mijn voorspellingen uitkomen, u honderden procenten winst kunt maken.

Ik roep dat natuurlijk niet zomaar. Achter dit aandeel gaat een interessante filosofie schuil. Die wil ik vandaag graag met u delen.

Het gaat om een bedrijf dat zeer gedisciplineerd onderzoek verricht naar potentiële beleggingsmogelijkheden.

Het bedrijf heeft in zijn bestaan naar eigen zeggen meer dan 1000 prospects onder de loep genomen, om uiteindelijk in slechts 12 een belang te nemen.

Het management is enkel geïnteresseerd in bedrijven die unieke en zeldzame producten en diensten leveren en zich weten af te schermen van de concurrentie.

Een andere eis is dat de bedrijven sterk ondergewaardeerd zijn. Het gaat om een echte lange termijn value investor. Speculeren binnen de grondstoffensector is overduidelijk in basis niet de methode die gehanteerd wordt.

U begrijpt wel dat dit de grote kracht achter deze onderneming is. Niet willen speculeren in een speculatieve wereld vergt heel wat kennis, visie en ervaring.

De grote man achter de schermen is wereldwijd, maar met name in Canada, een hele bekende naam binnen de grondstoffensector, en ieder bedrijf dat zijn naam mag dragen, beschikt over een belangrijke trustmark en kan rekenen op een hoop goodwill.

Diverse leden van het management-team werken al geruime tijd zij aan zij met hem en hebben een enorme ervaring binnen de Canadese grondstoffensector.

Dit betekent dat ze voor het overgrote deel bekend zijn met de management-teams van de bedrijven waarin ze beleggen, en dat is een enorme pré.

Als je alle successen en blunders tot je beschikking hebt, dan kan je een redelijk beeld schetsen van toekomstige verrichtingen. Het is natuurlijk geen garantie, maar de grondstoffensector is relatief klein, en ze kennen elkaar allemaal.

We zichten dus heel dicht bij het vuur! Als dit aandeel uitbreekt, dan kan het heel hard gaan.
 

Slim gespreide portfolio

Het gaat om een beursgenoteerd private equity (privé kapitaal) bedrijf dat met behulp van overnames, joint-venture’s, of andere beleggingsmogelijkheden aandeelhouders een gevarieerd portfolio biedt binnen de grondstoffensector.

Op dit moment wordt er geïnvesteerd in een drietal oliebedrijven, een koolproducent, en twee private bedrijven binnen de agrarische sector.

Doordat de olieprijs al langere tijd onder druk staat, maakt het investeren in deze sector er niet makkelijker op. Het management vindt van wel!

Kolen

Kolen zijn weliswaar op hun retour, maar de filosofie is dat er een periode komt van tekorten. U kunt raden hoe hard de prijzen dan omhoog schieten.

De agrarische sector biedt nu en in de toekomst mooie kansen. Achter de onderneming die een plaats in de portfolio heeft, gaat een bijzondere visie schuil.
 

150_sga1.jpgDit agrarisch bedrijf is in private handen. Het bedrijf is gevestigd in Uruguay en richt zich op de aankoop van onderontwikkelde landbouwgrond, met als doel het efficiënt en duurzaam te beheren. Men bezit op dit moment 181.000 hectare grond, met 105 boerderijen die zich richten op de productie van soja, graan, melk, en rijst, evenals vee- en schapenteelt. Uruguay beschikt over vruchtbare landbouwgrond met uitstekende watervoorzieningen die voor relatief lage prijzen wordt verhandeld. Dit maakt dat het land prima kan concurreren met de rest van de wereld en inmiddels één van de grootste exporteurs is van vlees, rijst en wol.

 

Leren de klappen op te vangen om straks flink te gaan oogsten

De kolensector heeft het al jaren erg moeilijk, en volgens beramingen is 80% van de producenten van metallurgische kool binnen de VS verwikkeld in faillissement-procedures.

Deze ontwikkelingen hebben natuurlijk grote invloed op de investeringen van deze investeerder. Maar het is niet allemaal kommer en kwel.

Dat veel kolenproducenten in de problemen zitten en dat de productie over de breedte (noodgedwongen) is afgenomen, zal vrijwel zeker in toekomstige in tekorten resulteren.

En dat is goed nieuws voor dit kolenbedrijf, dat de huidige malaise zonder al teveel moeite met een gezond kasboekje doorstaat.

Dat geldt ook voor het oliebedrijf waarin geïnvesteerd wordt.

De olieproductie binnen de VS is sinds midden 2015 sterk dalende, en de hoeveelheid on-shore boorplatforms in gebruik binnen de VS staat momenteel op een 30-jarig laagtepunt.

Ook hier zal in de nabije toekomst een correctie plaatsvinden, en de oliebelangen van de onderneming zijn uniek genoeg om de concurrentie het hoofd te bieden en maximaal te profiteren van een oplevingen binnen de oliesector.

Een slimme zet van deze grondstoffengoeroe!

Wie in staat is een uitgekiende investeringsportfolio op te bouwen in deze geraakte sector, zal straks enorme winsten kunnen gaan maken.

U koopt aandelen van dit private equity bedrijf momenteel voor 58 cent.

Een spotgoedkoop aandeel van één van de meest vooraanstaande grondstoffeninvesteerders!

 

Voortekenen van een uitbraak zijn er al

De Dow Jones wist dit jaar nog maar een bescheiden winst te maken van 3,45%. Onze nieuwe positie boekt al een koerswinst van 23%. U begrijpt dat de ‘vulkaan aan het rommelen is’.

Als eenmaal het tij gaat keren, komt de grote uitbraak.

Alle signalen staan op groen om dit superkoopje uit de markt te vissen.

Wilt u zich aansluiten tot de groeiende groep slimme grondstoffenbeleggers? Dan is dit het moment.

U kunt vandaag een abonnement voor drie maanden afsluiten om te kijken of het u bevalt. Voor een periode van drie maanden betaalt u €47,50.
 

3 maanden GRATIS
 

Wie zich vandaag inschrijft, krijgt er gelijk 3 maanden extra abonnement bij, zodat u voor de komende 6 maanden slechts €47,50 betaalt.

Dat is toch mooi 50% korting.

Is het moment aangebroken voor u om samen met ons het grondstoffenavontuur aan te gaan?

We heten u graag van harte welkom.

 

600_button_abonneer_hier.gif


Met vriendelijke groet,

300_peter_havik_foto.jpg
150_peter_havik.jpg
Peter Havik