De fouten waar je als belegger van leert

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

Goud en zilver breken uit en toch gaat men
deze winnaars plots verkopen

U zult deze fout niet maken!

U gaat samen met ons een gouden toekomst tegemoet. De beste goud- en zilvertips vandaag in deze nieuwsbrief.

  

 
Goud en zilver zijn uitgebroken en als het even tegenzit, gaat het gros weer verkopen.

De stijgingen van afgelopen periode waren ongekend hoog. 

Mijn grondstoffenportfolio, waarin veel goud en zilver, barst zowat uit zijn voegen. Na de start in september vorig jaar zijn er al megawinsten geboekt.

Is het beleggen in grondstoffen iets voor u?

Wij kunnen u hierin begeleiden. De aandelen uit de portefeuille vinden ook hun weg naar de vermogensbeheer-portefeuilles. En met succes!

We gebruiken alle informatie die we hebben ook voor uw portefeuille. Om die reden kunnen wij toelaatbare prijzen vragen voor een abonnement.

U start al voor slechts €14,50. Kijk even met me mee naar de actuele stand (per 4 mei) van mijn portfolio. De aankoopdatum en het actuele rendement staan erbij.
 

 600_sga7.jpg

De winsten zijn fenomenaal, maar we zijn ook realistisch en verkopen geen loze praatjes over ‘rijk worden’. Dat is ook niet de bedoeling van onze grondstoffenportefeuille. Grondstoffen vormen een deel van uw portefeuille. Spreid altijd de risico’s!

Beleggen in goud, zilver en grondstoffen vergt kennis van de markt en het materiaal waarin we beleggen. Om die reden is onze website www.SlimmeGrondstofAandelen.nl zo informatief. We vertellen u wat u moet weten over bepaalde grondstoffen. Wel eens van iridium gehoord? Het zeldzaamste en duurste edelmetaal van de wereld.

Beleggen in grondstoffen vergt ook moed en een sterke maag, maar wie de stap waagt, kan straks honderden procenten winst maken. Grondstofaandelen kunnen volatiel zijn en soms teleurstellen. Wie belegt met een lange horizon, kan successievelijk een portefeuille opbouwen en tussentijds kunt u de forste winsten ook afromen. Wij staan u hierin graag bij.

Onze uraniummijn deed in korte tijd 176%

Wie zich vandaag nog inschrijft, krijgt de complete analyse toegestuurd. U zult gelijk begrijpen dat we niet van half werk houden en alles is prettig leesbaar in begrijpelijke taal, zonder bergen tabellen en grafieken.

En let op: Zilver is nu echt aan het uitbreken!

Onze zilverproducent gaat ook al dik over de 300%.

 

Doet u vanaf vandaag mee?

We maken nu al flinke stijgingen door. Dat is alvast een mooie start. Goud en ook zilver zullen met stijgen en dalen de weg omhoog vinden. De rit naar boven kan hobbelig zijn. U begrijpt dat flinke winsten met beleggen altijd gepaard gaan met het calculeren van risico’s.

Juist met het calculeren van die risico’s ga ik u helpen.

We zullen een weloverwogen selectie moeten maken van de beste goud- en zilvermijnen. Dat heb ik reeds voor u gedaan.

De nu al behaalde winsten zijn het bewijs dat we goed zitten met deze voor België en Nederland zo unieke grondstoffenportfolio.

Wie onze website www.SlimmeGrondstofAandelen.nl bezoekt, zal gelijk merken dat hij met een professionele partij te maken heeft die NIET op zoek is naar het snelle geld.
 

U begrijpt waarom zoveel abonnees van BeleggersPlaats.nl de weg naar goud en grondstoffen hebben gevonden. Ook deze week kunt u voor het luttele bedrag van €14,50 kennismaken met alle aandelen uit mijn portfolio. U krijgt toegang tot alle analyserapporten (geen wetenschappelijke taal maar prettig leesbaar) en alle informatie die nodig is bij het beleggen in grondstoffen.


Voor slechts €14,50 voor de eerste drie maanden maakt u al gebruik van onze services en krijgt u alle nieuwe aanbevelingen toegestuurd.

In ons team zit een mijnbouwspecialist, die direct contact heeft met de grote mijnbouwers

Abonnees van Slimme Grondstof Aandelen kunnen op deze manier een eigen beleggingsportefeuille samenstellen die overeenkomt met die van een gerenommeerde vermogensbeheerder.

Het is dan ook een buitenkans voor zowel beginnende beleggers als geroutineerde 'beurstijgers' om voor een laag bedrag van deze kennis en expertise te kunnen profiteren. 

Lunar Vermogensbeheer begint bij een vermogen vanaf €500.000. U begrijpt dat er zeer vermogende klanten tot de clientèle behoren en dat daar een professioneel team achter moet zitten. Ze delen vanaf nu ook graag hun kennis met u.

De samenwerking met Lunar mag gerust bijzonder genoemd worden in de wereld van financiële adviesdiensten.

 

De winsten zullen straks enorm zijn!

Hoe heftiger de dieptepunten bij grondstoffen, des te groter zal de stierenmarkt straks zijn.

Van nature kopen we graag als iets in een stijgende trend zit, maar we weten ook dat je dan vaak al te laat bent en duur koopt.

Steeds meer beleggers kiezen voor grondstoffen nu ze historisch laag staan.

Ook voor u ligt hier een mooie kans!

Wie verstandig belegt, spreidt de portefeuille en houdt daarnaast een deel cash aan. Binnen deze strategie past zeker een mandje met grondstofaandelen. Met wat geduld kan dit mandje de cash cow van uw portefeuille worden.

En voor de kosten hoeft u het niet te laten:

Wie slim is maakt nu gebruik van de tijdelijke actie, waarbij u slechts €14,50 betaalt voor een instap-abonnement! Daarna betaalt u €47,50 per kwartaal

Is ook voor u het moment aangebroken om uw portefeuille aan te vullen met aandelen waarvan de winstkans bijzonder groot is…?

 

U betaalt nu slechts €14,50 waarmee u recht heeft op al onze services!

+ GRATIS analyse rapport Uraniummijn

Als u nu een abonnement voor slechts €14,50 afsluit, dan kunt u voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en krijgt u direct inzage in mijn complete waardeportefeuille.

Mijn aandelenportfolio is gekoppeld aan de beurzen. Dat is een service die we graag bieden, maar ik ga nog een flinke stap verder:

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België kunt u op onze website uw eigen persoonlijke portefeuille inrichten en deze in de tijd volgen. Met daarin alle actuele resultaten en rendementen. Dit is uniek!

Nu wordt het kennismaken met Slimme Grondstof Aandelen wel érg aantrekkelijk.

 

Even op een rij, wat u voor €14,50 krijgt:

 1. Direct toegang tot de complete actuele aandelenportefeuille
   
 2. Resultaten zijn gekoppeld aan de beurzen
   
 3. U kunt uw eigen portefeuille inrichten en live volgen!
   
 4. Toegang tot alle handige tips en informatie op onze website
   
 5. U krijgt alle nieuwsbrieven en toegang tot ALLE bedrijfsanalyses van de complete portfolio
   
 6. Mogelijkheid tot GRATIS persoonlijke portefeuille check bij één van de financiële experts van Lunar Vermogensbeheer. Het verplicht u tot niets!
   
 7. Niet goed geld terug garantie!
   

600_button_3_maanden_voor_14_50.jpg 

 

Niet goed, geld terug

Als het abonnement op Slimme Grondstof Aandelen u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice voldoende om uw abonnement stop te zetten.

Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Het abonnement wordt dan na die 3 maanden automatisch verlengd voor de prijs van €47,50 per kwartaal.

Bent u niet tevreden, dan zegt u het abonnement op en krijgt u, indien gewenst, het niet verbruikte gedeelte van uw abonnement terug. U kunt uw abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren GEEN opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement! 

  

600_button_abonneer_hier.gif 

  

Succes met beleggen,300_peter_havik_foto.jpg
150_peter_havik.jpg
Peter Havik
 

PS.

Alle kennis voorhanden voor slechts
€49,95 per maand

Maak gebruik van ons extra voordelig Combinatie Abonnement. Voor een vast bedrag per maand krijgt u ALLE nieuwsbrieven, waaronder dus ook de grondstoffennieuwsbrief en bovendien betaalt u straks niets extra’s als we weer een nieuwe nieuwsbrief uitbrengen.

-> Uw voordeel: €757 per jaar!

Breder Beleggen Pakket  

Onlangs toegevoegd:
www.INDEXaandelen.nl & www.SMARTCapital.be 

 Uw lopende abonnementen worden uiteraard geheel automatisch verrekend