Laatste dag 1 jaar GRATIS abonnement!

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

Onderneming koopt tegen spotprijzen nieuwe goudprojecten

 Een hele speciale goudtip!

Bekende Canadese fondsmanager stopt miljoenen in deze mijnbouwer. Wij werken met hem samen

 
Gemiddeld resultaat eerste kwartaal: +42%

    

 
De afgelopen weken zijn de koersen van mijn aandelen flink gestegen. Duizelingwekkend eigenlijk.

Onze abonnees hebben in korte tijd al megawinsten gemaakt. De topper is het aandeel dat nog maar twee maanden in de portfolio zit en nu al 135% winst heeft opgeleverd.

Maar ook onze zilvermijn doet +134%

Deze stijgingen zijn het gevolg van een aantal factoren. Steeds meer institutionele beleggers gaan inzien dat vooral goud en zilver straks perfecte kapitaalbeschermers zullen zijn.

De introductie van de grondstoffenportefeuille vorig jaar september bleek een gouden vondst. We zijn op het juiste moment gestart en daar kunt u nu als particuliere belegger flink de vruchten van gaan plukken.

SlimmeGrondstofAandelenEr is ook een reden aan te geven waarom onze grondstoffenportefeuille het zo wonderbaarlijk goed doet.

Hetgeen ik u nu ga vertellen, zal u misschien wat verbazen: U kunt rechtstreeks profiteren van de informatie die wij uit eerste hand krijgen van onze fondsmanager in New York.

Bij deze fondsmanager kun je pas terecht als je in bedragen denkt van $5.000.000 en meer. 

De vermogensbeheerder, waar ik als auteur van deze nieuwsbrief aan verbonden ben, brengt zijn vermogensportefeuilles in bij diverse grote fundmanagers.

 
Hiermee gaan deuren open die voor u gesloten blijven.

Datzelfde doet Lunar bij een grote Canadese fundmanager die gespecialiseerd is in mijnbouwprojecten. Een hele grote!

Deze fundmanager heeft onlangs miljoenen geïnvesteerd in een beursgenoteerd exploratiebedrijf, dat zich richt op de aankoop en ontwikkeling van projecten in goud producerende regio's in Noord- en Zuid-Amerika.

Voor ons was dat een belangrijke reden om het aandeel achter deze onderneming onmiddellijk op te nemen in de Slimme Grondstoffen portfolio

De koers van het aandeel is in het eerste kwartaal al met 80% gestegen.

SlimmeGrondstofAandelenHet aandeel zal de komende jaren voor flink wat dynamiek zorgen in mijn portfolio.

U kunt erbij zijn om vanaf het eerste uur de ontwikkelingen van deze mijnbouwer mee te maken en dat kan leiden tot winsten van honderden procenten.

In deze editie leg ik u in het kort uit wat deze onderneming zo bijzonder maakt en waarom de fundmanager verwacht hier veel geld mee te verdienen.

Wij hebben onze posities al ingenomen. Wie vandaag intekent, kan gelijk aan de slag met mijn complete grondstoffenportfolio en u krijgt gelijk toegang tot de uitgebreide analyse van de mijnbouwer die vandaag centraal staat.

Deze waardevolle aandelentip is voor een speciale groep beleggers die ik vandaag één jaar GRATIS abonnement mag geven.

Ik mag dat van mijn uitgever doen omdat we voor de komende jaren verwachten een aandelenportefeuille op te bouwen waar we enorme winsten mee kunnen gaan halen. Dan is één jaar extra een hele mooie aanbieding.

U moet het in de tijd zien en om u voldoende tijd te geven, betaalt u voor het tweede jaar helemaal niets.

Wees erbij! De actie loopt maar een paar dagen.

Veel leesplezier en ik heet u vandaag graag van harte welkom als nieuwe grondstoffen belegger.

Peter Havik


 

Mijnbouwer koopt tegen spotprijzen nieuwe goudprojecten

Onze fundmanager heeft flink wat geld gestoken in deze mijnbouwer.

De onderneming heeft de afgelopen drie jaar dankbaar gebruik gemaakt van de malaise in de grondstoffensector om voor relatief weinig geld een aantal goudprojecten op te kopen, voornamelijk in Brazilië.

De mijnbouw is flink in beweging en er wordt op grote schaal gezocht naar nieuwe projecten.

Alles wijst erop dat we de komende jaren nog veel kunnen verwachten van deze geraakte sector.

Wanneer tegen weinig geld geëxploiteerd kan worden, zullen de winsten straks groot zijn.

Het gaat om een beursgenoteerd exploratiebedrijf dat zich richt op de aankoop en ontwikkeling van projecten in nieuwe, goud producerende regio's binnen Noord- en Zuid-Amerika.

Op dit moment is het bedrijf druk doende in Noordoost Brazilië. Ook wordt veel energie en tijd gestoken in een recent aangekocht project in Zuidwest Alaska. Daarnaast werkt het bedrijf samen met een partner aan een Uranium project in het Athabasca Basin in het Noordoosten van Alberta, Canada.

De onderneming is schuldenvrij en heeft een geschatte kaspositie van ongeveer 2 miljoen US dollar, aangevuld met 4,5 miljoen US dollar uit een recente private placement.

Het bedrijf heeft momenteel 94 miljoen uitstaande aandelen, waarvan 25% in bezit van insiders en management en 30% in handen van institutionele beleggers zoals onze fundmanager, die een sterke band heeft met het management.

 

Goud en zilver als bescherming
voor uw kapitaal

Afgelopen week kreeg ik een artikel onder ogen van een bekende Amerikaanse analist en dat heeft de gemoederen aardig beziggehouden tijdens onze laatste redactievergadering.

Zelden heb ik iemand zo ongerust gezien over de ontwikkelingen die ons te wachten staan.

Het ging om het effect van de negatieve rente. Ook de VS zullen hier niet aan ontkomen. De gevolgen voor de dollar zullen ongekend zijn.

Zijn visie ten aanzien van goud is compleet veranderd. En hij staat daar niet alleen in.

Goud (en zilver) wordt steeds meer gezien als kapitaalbeschermer wanneer het flink mis gaat. Hij raadt iedereen aan goud te kopen, in welke vorm dan ook.

U kunt fysiek goud kopen, ETF’s kopen of aandelen van een goudfonds. Maar wie extra wil profiteren als goud uitbreekt, koopt aandelen in goud- maar ook zilvermijnen.

Aandelen van mijnen hebben een soort van turbo werking; Als goud stijgt, stijgen mijnen dubbel zo hard. Andersom geldt dat ook natuurlijk.

Dit is hét moment om uw goud- en grondstoffenportefeuille op te gaan bouwen.

Samen met het grondstoffenteam van Lunar Vermogensbeheer zullen wij de komende jaren alle beschikbare informatie ook aanwenden voor de Slimme Grondstoffen Portefeuille.

Het betreft dan niet alleen goud en zilver, maar ook uranium, koper, platina en andere grondstoffen.

De portfolio is breed gespreid en bevat o.a. aandelen van mijnen, junior mijnen, royalty bedrijven, goudfondsen en energiebedrijven.

We zien nu al flinke winsten, maar de weg naar boven zal hobbelig zijn. Wie samen met ons de komende jaren mooie winsten wil maken, kan vandaag instappen en gebruik maken van een heel jaar lang gratis onze nieuwsbrief en alle nieuwe aanbevelingen en achtergrondinformatie.

Wij houden uw portfolio bij en zullen u met grote regelmaat hiervan op de hoogte houden.

 

1 jaar GRATIS

 

U krijgt 1 jaar GRATIS abonnement!

Om samen met ons de rit naar boven mee te maken, mag ik u vandaag een gratis abonnement aanbieden voor de periode van één jaar.

Als u zich nu abonneert, kunt u vandaag al aan de slag.
 

Let op: De actie loopt donderdag 14 april om 23:59 uur af!

 
U betaalt nu tijdelijk slechts €199,50 voor 24 maanden advies en een volledig abonnement op de Slimme Grondstof Aandelen nieuwsbrief.

Dat is omgerekend nog geen 9 euro per maand.

U betaalt normaal gesproken €199,50 voor 12 maanden, nu krijgt u het dubbel aantal maanden voor dezelfde prijs.

U maakt gelijk kennis met mijn complete Slimme Grondstof Aandelen portefeuille.

U ontvangt mijn nieuwsbrief, tussentijdse updates van uw aandelen en ik presenteer u regelmatig nieuwe aandelen.

Bij belangrijke nieuwsfeiten krijgt u onmiddellijk een email van onze snelle email flash service.

U krijgt 24 uur per dag toegang tot de speciale secties op onze website, met daarin alle informatie die u nodig heeft bij het beleggen in Slimme Grondstof Aandelen.

De portfolio is gekoppeld aan de beurzen!

Maar er is nog een service die we u niet willen onthouden: U kunt voortaan op onze website uw eigen persoonlijke portfolio bijhouden. Deze service is uniek! U kunt zelfs uw eigen persoonlijke wensenlijstje samenstellen en volgen in de tijd. Een soort kweekvijver.

 

U krijgt 100% geld terug garantie

Deze service vindt u haast nergens. Als u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant of tijdschrift, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. Slimme Grondstof Aandelen biedt een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. Wij betalen dan het niet gebruikte deel tot op de laatste cent terug!

 

600_button_abonneer_hier.gif 

  

Succes met beleggen,
150_peter_havik.jpg
300_peter_havik_foto.jpg

 

 

 

Peter Havik
 

 

PS:

Heeft u al één of meerdere abonnementen lopen?

Dan kunt u nu gebruik maken van ons extra voordelig Combinatie Abonnement. Voor een vast bedrag per maand krijgt u ALLE zeven nieuwsbrieven, waaronder dus ook de grondstoffen nieuwsbrief en bovendien betaalt u straks niets extra’s als we weer een nieuwe nieuwsbrief uitbrengen. Dat geldt dus ook voor de nieuwe INDEX Aandelen nieuwsbrief en de jongste aanwinst: SMART Capital!

Uw voordeel: €757 per jaar!

 

BeleggersPlaats

Uw lopende abonnementen worden uiteraard geheel automatisch verrekend