Maakt deze mijnbouwer u straks rijk?

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

Slimme GrondstofAandelen

Eerste Resultaten aandelenportfolio
  
Het meest ondergewaardeerde aandeel met de grootste kans op een uitbraak

Deze mijnbouwer kan
u gênant veel geld opleveren

De meest uitgebreide grondstoffen nieuwsbrief van
 
Nederland en België met speciale aandacht voor GOUD!

 

 
Wellicht een wat veelbelovende titel van deze mailing. Rijk worden met beleggen kun je alleen met buitenkansen en/of veel geduld. Vandaag heb ik zo’n buitenkans voor u.

We hebben de afgelopen weken ongelooflijke stijgingen gezien bij onze grondstofaandelen. Ik geef u even een update:

Slimme GrondstofAandelen

Onze uraniummijn steeg met maar liefst 85%. Wat denkt u dat er gebeurt als zilver straks echt uitbreekt…

De 103% stijging bij de zilverproducent is maar een voorbode voor wat straks komen gaat. 

Ik kan het niet hard genoeg roepen, maar iedere belegger zou een mandje met goud, zilver en grondstoffen aan moeten leggen. Als het straks echt gaat exploderen, zijn de winsten enorm. Honderden procenten is echt geen sprookje dan.
  

Momenteel kunt u ook al veel geld verdienen, maar de markten zijn nog te onrustig. Afgelopen maandag steeg het olie-aandeel Linn Energy 95% op één dag. De grote olieboorder Seadrill boekte maandag maar liefst 126% koerswinst op één dag. Prima, maar het illustreert de volatiliteit.

 
Ik heb vandaag voor u denk ik wel de beste tip die ik u nu kan geven. Daar hoort wel een uitleg bij, want het aandeel van deze mega mijnbouwer lijkt de enige dissonant in mijn portfolio, welke straks wellicht de goudhaan wordt.

 Slimme GrondstofAandelen

Diversificatie is de grote kracht

Deze mijnbouwer richt zich op de exploratie en productie van industriële grondstoffen zoals kolen, ijzererts, lood, zink, koper, uranium, potas, olie, gas en zilver. Het aandeel staat op positie 5 in de portfolio.

 
Het mijnbouwbedrijf met nu een min van 22% vanaf eind oktober, heeft in deze berenmarkt wat tegenslagen gehad.
Eind februari werd bekend gemaakt dat de onderneming het dividend verlaagt.

Daar maak je beleggers niet blij mee maar voor een gezonde bedrijfsvoering wel een hele verstandige beslissing. En op termijn veel beter voor de aandeelhouders dan het aangaan van een lening om het dividend te kunnen blijven voldoen.

Ik vertelde u net dat ondergewaardeerde bedrijven als Linn Energy en Seadrill zomaar in koerswaarde kunnen verdubbelen. Deze grote mijnbouwer en olieproducent zal de beleggerswereld straks schokken als olie en goud uitbreken.

Dat zal niet gelijktijdig gebeuren…

maar ik weet haast zeker dat u straks hele genante winsten gaat maken.

Dat moet ik u natuurlijk uileggen. Leest u verder…

 

Ondergewaardeerde ‘70-miljard-omzet’ mega onderneming staat ijzersterk

Het aandeel waar ik u vandaag op wijs, is afkomstig van een bedrijf dat voor een groot deel in olie en ijzererts zit. Twee commodities waarvan de spot price momenteel op een resp. 13-jarig en 10-jarig dieptepunt zitten.

Olie zit volgens velen in een bear market, die nog wel even zal aanhouden. Dat is een van de redenen dat dit aandeel veel wordt verkocht in vergelijking met concurrenten die wat meer exposure naar populaire producten als goud en zilver hebben.

De olie en ijzererts bear market zal het management naar verwachting doen besluiten om het dividend tijdelijk te reduceren en dat zal beleggers verder afschrikken.

Er loopt ook nog een milieuclaim.

Een aandeel is niet voor niets ondergewaardeerd en juist dat biedt ons enorme winstkansen. Ik leg u uit waarom ik verwacht dat dit aandeel straks wel moet uitbreken.

Achter de onderneming gaan een aantal ijzersterke kenmerken schuil.

De onderneming heeft onlangs een overeenkomst getekend met de Braziliaanse overheid waarmee de schadeclaim komt te vervallen. Dat obstakel kunnen we dus al wegstrepen.

Op financieel gebied beschikt de onderneming over een paar sterke pijlers.

De EBITDA marges zijn heel hoog. De EBITDA (brutowinst vorm) in 2015 lag vrijwel gelijk aan de schuldenpositie. Zo'n 1:1 verhouding is uitzonderlijk voor zo'n groot bedrijf en het betekent dat het bedrijf de huidige storm wel even kan uitzitten. 

Verder heeft de onderneming een flink aantal low cost, long life mijnen in de portfolio zitten. Dit stelt het bedrijf eveneens in staat om de huidige bear market te kunnen doorstaan. 

De lokale munt is flink gedaald tov de USD en dit betekent een flinke reductie van de kosten. Daarnaast is het bedrijf intern enorm aan het snijden in de uitgaven.


Allemaal goed nieuws voor aandeelhouders!

Het aandeel noteert momenteel rond de laagste prijs in 10 jaar. Het bedrijf zag mede door bovenstaande factoren de koers het afgelopen jaar met 55% dalen.

Afgezet tegen de waarde van de assets is de huidige notering een enorme onderwaardering!

Ter info:

De prijs van ijzererts steeg maandag 17%. Nog nooit is deze grondstof in één dag zoveel duurder geworden. De stijging is te danken aan een bijeenkomst van de Chinese regering, die investeerders het vertrouwen gaf dat de Chinese economie geen grote terugval zal beleven. Dat betekent dat de Chinese vraag naar ruwe materialen niet dramatisch zal afnemen. Met ijzererts gaat het echter al langer goed. Sinds het begin van 2016 is de prijs ervan 54% gestegen, en bevindt het zich nu op het hoogste punt in negen maanden.Mijn belangrijkste advies aan u:

Koop als de markten slecht gezind zijn. Koop wanneer de angsthazen gaan verkopen. Koop ondergewaardeerde aandelen in een ondergewaardeerde sector in een berenmarkt. Zo ontstaan megakoopjes.

Met twee hele belangrijke troeven achter de hand:

 1. De onderneming die vandaag centraal staat heeft alle voorwaarden om de berenmarkt uit te zitten en staat financieel sterk.
 2. De markt voor goud, zilver en grondstoffen staat zo laag momenteel, dat elke uitbraak voor genante koerswinsten gaat zorgen

Wie geduld heeft en de rit met ons uitzit, gaat straks genante winsten maken. $10.000 kan zomaar 30, 40 of $50.000 worden.

 

In ons team zit een mijnbouw specialist die direct contact heeft met de grote mijnbouwers

Abonnees van Slimme Grondstof Aandelen kunnen een eigen beleggingsportefeuille samenstellen die overeenkomt met die van een gerenommeerde vermogensbeheerder.

Het is dan ook een buitenkans voor zowel beginnende beleggers als geroutineerde 'beurstijgers' om voor een laag bedrag van deze kennis en expertise te kunnen profiteren. 

Zoals u wellicht weet, ben ik verbonden aan Lunar Vermogensbeheer en heb ik alle informatie uit de eerste hand.

Lunar Vermogensbeheer begint bij een vermogen vanaf €500.000. U begrijpt dat er zeer vermogende klanten tot de clientèle behoren en dat daar een professioneel team achter moet zitten.

Dat team deelt vanaf nu ook graag hun kennis met u.

De samenwerking met Lunar mag gerust bijzonder genoemd worden in de wereld van financiële adviesdiensten.

 

De winsten zullen straks enorm zijn!

Hoe heftiger de dieptepunten bij grondstoffen, des te groter zal de stierenmarkt straks zijn.

Van nature kopen we graag als iets in een stijgende trend zit, maar we weten ook dat je dan vaak al te laat bent en duur koopt.

Steeds meer beleggers kiezen voor grondstoffen nu ze historisch laag staan.

Ook voor u ligt hier een mooie kans!

Wie verstandig belegt, spreidt de portefeuille en houdt daarnaast een deel cash aan. Binnen deze strategie past zeker een mandje met grondstofaandelen. Met wat geduld kan dit mandje de cash cow van uw portefeuille worden.

En voor de kosten hoeft u het niet te laten:

Wie slim is maakt nu gebruik van de tijdelijke actie, waarbij u slechts €14,50 betaalt voor een volledig kwartaalabonnement!

Is voor u het moment aangebroken om uw portefeuille aan te vullen met aandelen waarvan de winstkans bijzonder groot is…

 

U betaalt nu slechts €14,50 waarmee u recht heeft op al onze services!

Als u nu een abonnement voor slechts €14,50 afsluit, dan kunt u voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en krijgt u direct inzage in mijn complete waardeportefeuille.

Mijn aandelenportfolio is gekoppeld aan de beurzen. Dat is een service die we graag bieden, maar ik ga nog een flinke stap verder:

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België kunt u op onze website uw eigen persoonlijke portefeuille inrichten en deze in de tijd volgen. Met daarin alle actuele resultaten en rendementen. Dit is uniek!

Nu wordt het kennismaken met Slimme Grondstof Aandelen wel érg aantrekkelijk.

 

Even op een rij, wat u voor €14,50 krijgt:

 1. Direct toegang tot de complete actuele aandelenportefeuille
   
 2. Resultaten zijn gekoppeld aan de beurzen
   
 3. U kunt uw eigen portefeuille inrichten en live volgen!
   
 4. Toegang tot alle handige tips en informatie op onze website
   
 5. U krijgt alle nieuwsbrieven en toegang tot ALLE bedrijfsanalyses van de complete portfolio
   
 6. Mogelijkheid tot GRATIS persoonlijke portefeuille check bij één van de financiële experts van Lunar Vermogensbeheer. Het verplicht u tot niets!
   
 7. Niet goed geld terug garantie!
   

600_button_3_maanden_voor_14_50.jpg 

 

Niet goed, geld terug

Als het abonnement op Slimme Grondstof Aandelen u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice voldoende om uw abonnement stop te zetten.

Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Het abonnement wordt dan na die 3 maanden automatisch verlengd voor de prijs van €47,50 per kwartaal.

Bent u niet tevreden, dan zegt u het abonnement op en krijgt u, indien gewenst, het niet verbruikte gedeelte van uw abonnement terug.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement! 

  

600_button_abonneer_hier.gif 

  

Succes met beleggen,300_peter_havik_foto.jpg
150_peter_havik.jpg
Peter Havik
 

PS.

Heeft u al één of meerdere abonnementen lopen?

Dan kunt u nu gebruik maken van ons extra voordelig Combinatie Abonnement. Voor een vast bedrag per maand krijgt u ALLE nieuwsbrieven, waaronder dus ook de grondstoffennieuwsbrief en bovendien betaalt u straks niets extra’s als we weer een nieuwe nieuwsbrief uitbrengen. Uw voordeel: €527,55 per jaar!

Breder Beleggen Pakket  

 Uw lopende abonnementen worden uiteraard geheel automatisch verrekend