Bent u al te laat voor goud en zilver?

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

 
 Het is nog niet te laat 

 
Nog steeds flinke koersstijgingen voor goud- en zilvermijnen. Instappen kan nog steeds

U kunt nog meedoen in de race van zilver- en goudmijnen!

Maak gebruik van een professioneel team voor slechts €49,95

  

 
Afgelopen weken heb ik u met groot enthousiasme geinformeerd over de ontwikkeling van mijn grondstoffenportefeuille, met daarin veel goud en zilver. Ook de mijnbouw krijgt een stevige positie in mijn portefeuille.

Met name de goud- en zilvermijnen zijn aan een race bezig. Waar dat eindigt, weet niemand. Wat ik wel weet, is dat er in korte tijd enorme winsten zijn gehaald met deze aandelen.

Ik maak met u even de stand op van de afgelopen vier weken. U ziet in de volgende grafiek het verloop van de goud- en zilvermijnen index.
 

Verloop goud- en zilvermijnen index afgelopen vier weken

 Slimme GrondstofAandelen

Goudmijnen: +17%
Zilvermijnen: +22%
Dow Jones: +3%

 
Vorige week gaf ik u inzage in de ontwikkeling van mijn grondstoffenportfolio. De onderstaande grafiek leidde tot een grote toeloop van nieuwe abonnees. Dat is wel te verklaren als je de resultaten ziet.

Met name de goud- en zilvermijnen zijn nu extra interessant.
 

Eerste resultaten grondstoffenportfolio

Slimme GrondstofAandelen

De website www.SlimmeGrondstofAandelen.nl is het antwoord op de groeiende behoefte aan het beleggen in met name zilver en goud.


Het ijzer is nu heet om te smeden

Wie zich vandaag nog inschrijft, maakt kennis met een unieke grondstoffenportefeuille. De portefeuille zal dit jaar nog flink uitgebreid worden.

Deze aandelen kunnen uw portefeuille aanvullen met de winstmakers van morgen. Beleggen voor de lange termijn levert bewezen de beste resultaten op.

Wat denkt u wat er gebeurt als u na het wachten beloond wordt met enorme winsten op goud en zilver, koper, uranium, etc…

U stapt nu in tegen lage kosten voor een abonnement.

 

Start met het beleggen in grondstoffen voor slechts €49,50 per kwartaal

Maak vandaag nog kennis met de complete grondstoffenportfolio, welke de komende periode maandelijks wordt uitgebreid.

Op onze website vindt u alle informatie die nodig is bij het beleggen in grondstoffen. U ontvangt onze nieuwsbrieven, waardoor u altijd alle actuele informatie bij de hand heeft.

De analyses zijn uitgebreid en professioneel, maar bovendien goed leesbaar. In heldere taal worden alle ins en outs van een bedrijf in kaart gebracht en wij wijzen u op de kansen en risico’s.

U koopt nu aandelen tegen enorme kortingen. Sterke bedrijven in deze sector zijn vele tientallen procenten ondergewaardeerd.

Daar zit straks uw winst!

U kunt zich nu abonneren voor slechts €49,50 per kwartaal of voor wie wenst,€199,50 per jaar.

 

600_button_abonneer_hier.gif

 

Niet goed, geld terug

Als het abonnement op Slimme Grondstof Aandelen u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice al voldoende om uw abonnement stop te zetten. U kunt uw abonnement te allen tijde annuleren. Wij hanteren GEEN opzegtermijn.

Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden! 

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!

 

KLIK HIER 

  

Succes met beleggen,300_peter_havik_foto.jpg
150_peter_havik.jpg
Peter Havik
Lunar Vermogensbeheer 

PS.

Een bolwerk aan kennis 

Lunar

Onze unieke aanpak en solide informatiebronnen vormen de basis voor een gloednieuw grondstoffenportfolio dat nu ook beschikbaar is voor niet-vermogensbeheer klanten.

De sleutel zit hem in de kennis van een heel team analisten dat werkt voor Lunar. Ze hebben direct contact met onze fondsbeheerder in New York. Ook daar schuilt weer een heel team achter. In ons team zit zelfs een mijnbouwspecialist die direct contact heeft met de grote mijnbouwers.

Zo ontstaat een bolwerk aan kennis. Hierin onderscheiden wij ons van andere aanbieders van grondstoffenportefeuilles.

Abonnees van Slimme Grondstof Aandelen kunnen op deze manier een eigen beleggingsportefeuille samenstellen die overeenkomt met die van een gerenommeerde vermogensbeheerder

  

Slimme GrondstofAandelen

Gaat ook u met ons het avontuur aan?

600_button_abonneer_hier.gif