Goudbeleggers melden zich massaal bij ons aan

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

Volg je ons in het succes?

Het beste adres voor beleggen in goud


De meest uitgebreide grondstoffen nieuwsbrief van
 
Nederland met speciale aandacht voor GOUD boekt
 
nu al flinke winst!

 

  
Afgelopen weken ben ik in een hele goede mood. In september ben ik met de gloednieuwe grondstoffenportefeuille begonnen. En wat dacht u…

De portefeuille laat stijgingspercentages zien waar ik niet van had durven dromen. Zeker niet in zo’n korte tijd.

En mijn enthousiasme werd beloond met een indrukwekkend aantal nieuwe abonnees.

Hieruit blijkt dat het beleggen in grondstoffen, en zeker in GOUD, voor veel beleggers een belangrijk thema is. Dat komt dan goed uit, want met een inmiddels flinke groep beleggers gaan we samen het avontuur aan.

Doet u vanaf vandaag mee?

We maken nu al flinke stijgingen door. Dat is alvast een mooie start. Goud en ook zilver zullen met stijgen en dalen de weg omhoog vinden. De rit naar boven zal hobbelig zijn. U begrijpt dat flinke winsten met beleggen altijd gepaard gaan met het calculeren van risico’s. Juist met het calculeren van de risico’s ga ik u  helpen.

We zullen nu een weloverwogen selectie moeten maken van de beste goud- en zilvermijnen. Dat ik heb ik reeds voor u gedaan.

De nu al behaalde flinke winsten zijn het bewijs dat we goed zitten met deze voor België en Nederland unieke grondstoffenportfolio.

Wie onze website www.SlimmeGrondstofAandelen.nl bezoekt, zal gelijk merken dat hij met een professionele partij te maken heeft die NIET op zoek is naar het snelle geld.

Afgelopen jaren zijn er abonnementenjagers in de markt gekomen, die voorbij gaan aan een belangrijk element: Het verstrekken van informatie. U moet weten waarin u gaat beleggen. Onze website bevat om die reden dan ook volop informatie die u als grondstoffenbelegger goed voorbereidt op een gouden toekomst.

Geduld beste belegger! Dat is het credo. Ga niet voor de snelle winsten. De slimme portefeuilles van Lunar zijn er voor de lange termijn. Het principe:

Nu spotgoedkoop aandelen kopen van ondergewaardeerde bedrijven met een stevige basis voor toekomstige groei.

Met name voor goud en zilver zijn de winstverwachtingen duizelingwekkend hoog.

 

Goud en zilvermijnen zijn de kansen van dit moment

De beurzen zullen zich spoedig herstellen, maar er is iets anders, veel spectaculairder aan de hand:

Heeft goud de bodem bereikt en gaat de uptrend door?

De sector heeft het al een tijd erg moeilijk. Veel beleggers zijn uitgestapt en kunnen het geduld niet opbrengen om deze potentiële goudaders in de portefeuille vast te houden. Dat is niet verstandig!

Het is in mijn ogen, en dat van vele anderen, hét moment om goud en goudmijnen te kopen.

Vandaag leg ik u in het kort uit waar de kansen liggen en hoe je dat dan doet, dat goud- en zilverbeleggen.

Belangrijk om vast te stellen, is het moment om goud en goudmijnen te kopen:


Dat moment is nu aangebroken!

Waarom nu zul je zeggen…

Goud heeft lang in een berenmarkt gezeten en de hele sector is vleugellam. Dus de weg omhoog kan niet meer ‘gevlogen’ worden zou je denken.

In feite zijn we de bodem aan het zoeken. Volgens de getallen zaten we onlangs al tegen het 200-daags gemiddelde. Juist nu goud langdurig de beer heeft gezien, is het met de bodem in zicht het ideale moment om in te stappen.

Eenmaal over deze drempel, zal de gekte toeslaan en de koersen explosief gaan stijgen. Misschien dat we nog een keer wat in het rood gaan, maar alles wijst erop, dat het voor de zomer wel eens heel druk kan worden op de goudmarkt.

De uptrend kan dan beginnen!

Het komt nu steeds vaker voor dat grondstoffen en edelmetalen de weg omhoog zoeken.

We krijgen veel reacties en we verwelkomen steeds meer nieuwe leden voor onze grondstoffen nieuwsbrief, met daarbij extra aandacht voor goud en zilver.

Het is nu een zeer goed moment om te starten met het aanleggen van een grondstoffenportefeuille met daarin ook goud en zilver.

 

Deze aandelen kan ik u absoluut aanraden

Kijkt u even mee naar de top-stijgers in mijn portfolio, gemeten vanaf de start in september. Let op hoe hard het kan gaan in slechts vijf maanden tijd!

  

Zilverproducent steeg met +60,4%
Deze zogeheten pure silver producer zich richt op de acquisitie, exploratie en ontwikkeling van mineraaldeposito’s in Mexico. Het gaat hard nu met zilvermijnen!

  

Streaming company steeg met +27,7%
Dit juweel van een aandeel is afkomstig van een zogeheten precious metal streaming company, een bedrijf dat langetermijncontracten afsluit met (edel) metaalproducenten voor de afname van gegarandeerde hoeveelheden zilver en goud tegen vooraf vastgestelde prijzen. Streaming bedrijven investeren in mijnbouwers in ruil voor een percentage van de productie van de mijn als de mijn gereed is. Het zijn in feite de banken van de mijnindustrie. Omdat deze bedrijven zich niet bezig houden met de feitelijke exploratie en productie, is hun business model eenvoudig, doorzichtig en gevrijwaard van allerhande logistieke problemen.

 

Gold Mine ETF met +15,1%
Achter deze Index Tracker zit een wiskundig samengesteld fruitmandje waarin 25 beursgenoteerde (VS) goudproducenten zijn opgenomen variërend in beurswaarde van USD 11 miljard tot USD 282 miljoen.

 

Mega stijger in uranium!

U vindt in mijn portfolio ook de megastijger onder de grondstoffen van dit moment. Het gaat om een exploratiebedrijf dat zoekt naar uranium-erts in Centraal Canada. Koersontwikkeling:

24 maanden: +254%
12 maanden: +140%
Dit jaar: +11,3%   (in amper 5 weken)

  

In mijn portfolio lijkt de hausse al gestart te zijn

Hoe kunnen we het beste beleggen in goud, goudmijnen
en grondstoffen?

Kennis is belangrijk. Een heel team staat voor u klaar om u te begeleiden bij het opbouwen van een uitgebalanceerde grondstoffen- en goudportefeuille.

Een aparte tak binnen Lunar Vermogensbeheer baseert zich voor het overgrote deel op het succesvolle Resource Fund, waar wij als vermogensbeheerder toegang tot hebben. Particulieren hebben geen toegang tot dit fonds.

Onze analisten bezoeken jaarlijks verschillende investment bijeenkomsten in Vancouver, Toronto en Denver, waar zowel de grote producenten als opstartende exploratiebedrijven hun activiteiten promoten.

Bij de keuze van toekomstige beleggingen richt Lunar zich op producenten van zowel speculatieve als industriële grondstoffen zoals goud, zilver, koper, olie, platina en palladium.

Het gaat hier zonder uitzondering om gezonde bedrijven met een positieve cashflow, ervaren management en schaarse producten.

Desondanks worden ze op de beurs sterk ondergewaardeerd. Onze Slimme Grondstof Aandelen zijn speculatief van aard, maar als gevolg is de potentie voor super mooie rendementen hoog.

De sleutel zit hem in de kennis van een heel team analisten dat werkt voor Lunar. Ze hebben direct contact met onze fondsbeheerder in New York. Ook daar schuilt weer een heel team achter.

Zo ontstaat een bolwerk aan kennis. Hierin onderscheiden wij ons van andere aanbieders van grondstoffenportefeuilles

Kennis, kennis en nog eens kennis is wat de klok slaat.

In ons team zit een mijnbouwspecialist die direct contact heeft met de grote mijnbouwers.

Abonnees van Slimme Grondstof Aandelen kunnen op deze manier een eigen beleggingsportefeuille samenstellen die overeenkomt met die van een gerenommeerde vermogensbeheerder.

Het is dan ook een buitenkans voor zowel beginnende beleggers als geroutineerde 'beurstijgers' om voor een laag bedrag van deze kennis en expertise te kunnen profiteren. 

Lunar Vermogensbeheer begint bij een vermogen vanaf €500.000. U begrijpt dat er zeer vermogende klanten tot de clientèle behoren en dat daar een professioneel team achter moet zitten. Ze delen vanaf nu ook graag hun kennis met u.

De samenwerking met Lunar mag gerust bijzonder genoemd worden in de wereld van financiële adviesdiensten.

 

De winsten zullen straks enorm zijn!

Hoe heftiger de dieptepunten bij grondstoffen, des te groter zal de stierenmarkt straks zijn.

Van nature kopen we graag als iets in een stijgende trend zit, maar we weten ook dat je dan vaak al te laat bent en duur koopt.

Steeds meer beleggers kiezen voor grondstoffen nu ze historisch laag staan.

Ook voor u ligt hier een mooie kans!

Wie verstandig belegt, spreidt de portefeuille en houdt daarnaast een deel cash aan. Binnen deze strategie past zeker een mandje met grondstofaandelen. Met wat geduld kan dit mandje de cashcow van uw portefeuille worden.

En voor de kosten hoeft u het niet te laten:

Wie slim is maakt nu gebruik van de tijdelijke actie, waarbij u slechts €14,50 betaalt voor een kwartaalabonnement!

Is voor u het moment aangebroken om uw portefeuille aan te vullen met aandelen waarvan de winstkans bijzonder groot is…

 

 U betaalt nu slechts €14,50 waarmee u recht
heeft op al onze services!

Als u nu een abonnement voor slechts €14,50 afsluit, dan kunt u voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en krijgt u direct inzage in mijn complete grondstoffenportefeuille.   

Mijn aandelenportfolio is gekoppeld aan de beurzen. Dat is een service die we graag bieden, maar ik ga nog een flinke stap verder:

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België kunt u op onze website uw eigen persoonlijke portefeuille inrichten en deze in de tijd volgen. Met daarin alle actuele resultaten en rendementen. Dit is uniek!

Nu wordt het kennismaken met Slimme Gondstof Aandelen wel érg aantrekkelijk.

Even op een rij, wat u voor €14,50 krijgt:

 1. Direct toegang tot de complete actuele aandelenportefeuille
   
 2. Resultaten zijn gekoppeld aan de beurzen
   
 3. U kunt uw eigen portefeuille inrichten en live volgen!
   
 4. Toegang tot alle handige tips en informatie op onze website
   
 5. U krijgt alle nieuwsbrieven en toegang tot ALLE bedrijfsanalyses van de complete portfolio
   
 6. Mogelijkheid tot GRATIS persoonlijke portefeuille check bij één van de financiële experts van Lunar Vermogensbeheer. Het verplicht u tot niets!
   
 7. Niet goed geld terug garantie!
   

600_button_3_maanden_voor_14_50.jpg 

 

Niet goed, geld terug

Als het abonnement op Slimme Grondstof Aandelen u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice voldoende om uw abonnement stop te zetten.

Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Het abonnement wordt dan na die 3 maanden automatisch verlengd voor de prijs van €47,50 per kwartaal.

Bent u niet tevreden, dan zegt u het abonnement op en krijgt u, indien gewenst, het niet verbruikte gedeelte van uw abonnement terug.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement! 

  

600_button_abonneer_hier.gif 

  

Succes met beleggen,300_peter_havik_foto.jpg
150_peter_havik.jpg
Peter Havik
 

PS.

Heeft u al één of meerdere abonnementen lopen?

Dan kunt u nu gebruik maken van ons extra voordelig Combinatie Abonnement. Voor een vast bedrag per maand krijgt u ALLE nieuwsbrieven, waaronder dus ook de grondstoffennieuwsbrief en bovendien betaalt u straks niets extra’s als we weer een nieuwe nieuwsbrief uitbrengen. Uw voordeel: €527,55 per jaar!

Breder Beleggen Pakket  

 Uw lopende abonnementen worden uiteraard geheel automatisch verrekend