Laatste dag €14,50 voor Slimme Grondstof Aandelen

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

  

De meest uitgebreide grondstoffen nieuwsbrief
van Nederland

Actie Slimme Grondstof Aandelen loopt vandaag af!

Compleet instap-abonnement voor slechts €14,50

 

  
Nog nooit was het moment zo gunstig om te gaan beleggen in grondstoffen. De aandelenkoersen staan laag. De markt voor grondstoffen staat flink onder druk.

En u weet: Hoe heftiger de dieptepunten bij grondstoffen, des te groter zal de stierenmarkt straks zijn.

Van nature kopen we graag als iets in een stijgende trend zit, maar we weten ook dat je dan vaak al te laat bent en duur koopt.

Steeds meer beleggers kiezen voor grondstoffen nu ze historisch laag staan.

Ook voor u ligt hier een mooie kans!

Wie verstandig belegt, spreidt de portefeuille en houdt daarnaast een deel cash aan. Binnen deze strategie past zeker een mandje met grondstofaandelen. Met wat geduld kan dit mandje de cashcow van uw portefeuille worden.

En voor de kosten hoeft u het niet te laten:

Wie slim is, maakt nu gebruik van de tijdelijke actie, waarbij u slechts €14,50 betaalt voor een volledig proefabonnement!
  

Slimme GrondstofAandelen

 
Met onze adviezen en hulp kunt u gaan beleggen in grondstoffen zoals goud, zilver, koper, olie, platina en palladium. In deze nieuwsbrief ga ik hier kort op in.

Om u een idee te geven; Vanaf de start van Slimme Gondstof Aandelen in september, hebben we bij onze investeerder in olie, gas en platinum al een plus vastgesteld van 13,6%.

Onze grote zilverproducent boekte in korte tijd al +21%

Een ander betrouwbaar en bekend zilverbedrijf dat lange termijn contracten afsluit met (edel) metaalproducenten voor de afname van gegarandeerde hoeveelheden zilver (en goud) tegen vooraf vastgestelde prijzen, steeg met 12,4%.

Dat betekent dat de markt in beweging komt echter, één zwaluw maakt nog geen zomer. Dus moeten we geduld hebben. 

Maar als de markt van grondstoffen echt in beweging komt, zijn de stijgingen megagroot.
  

Ik ga u vandaag wijzen op een enorme kans
in de markt

De meeste beleggers gaan uit van de bewegingen van een aandelenkoers en daarnaast worden ze sterk beïnvloed door wat ze lezen in de media.

Ze vergeten naar de werkelijke waarde van een bedrijf (of sector) te kijken. Velen speculeren op een hogere koers. Zij hebben straks het nakijken. Wie zich richt op de werkelijke waarde van een onderneming, zal straks met de grootste winst naar huis gaan.

Maar er is meer…

Emotie en onzekerheid drukken de koersen. Stelt u zich eens voor wat er gebeurt met een aandeel als de hele markt van slag is, en het ook nog eens geraakt wordt door politieke invloeden en mechanismen waar u en ik niet of nauwelijks weet van hebben.
  

Wat denkt u wat er met olie aan de hand is?

Denk eens nuchter na: Fossiele brandstoffen zijn verantwoordelijk voor 82% van de wereldwijde energiewinning. Zonnepanelen voor slechts 1%. Er zijn slechts een paar partijen (lees: landen) die de olieprijs kunnen maken of breken. Het is maar net wat ze het beste uitkomt.

De prijs van een vat olie moet wel weer gaan stijgen

Alternatieve bronnen als zonkracht en wind hebben nog decennia nodig om fossiele brandstoffen te vervangen. Dat maken u en ik niet meer mee.

Wie nu belegt in de grote en sterke gas- en oliemaatschappijen, kan vooruitkijken op prachtige rendementen. Kijk alleen al naar Shell. De koers staat in nog geen jaar tientallen procenten lager. Al naar het indrukwekkende dividendrendement gekeken… Wat dacht u van BP!

Weet u wat er de komende decennia in China gaat gebeuren als de bijna 1,4 miljard Chinezen een steeds grotere welvaart bereiken?

In China heeft slechts een kleine 6% van de bevolking een auto. In verder ontwikkelde landen ligt dat tussen 50% en 75%!

Wat denkt u dat dit betekent voor de grondstoffenmarkt, als er de komende jaren steeds meer auto’s geproduceerd worden voor de sterk groeiende groep die een hogere welstand gaat bereiken.

We spreken over een markt van 1,4 miljard Chinezen…

Wie zijn horizon verbreedt, zal op de langere termijn profiteren van de enorme groeikansen in markten als China en India.
 

India telt ook nog eens ruim 1,2 miljard inwoners

De ontwikkelingen in het Verre Oosten gaan hard en niet alleen in China. In de media leest u enkel dat China een noodlijdend land wordt en dat nu al begint bij een afnemende groei. Onzin! De kansen op deze markt zijn enorm groot. Ook India maakt een enorme ontwikkeling door.

Bij Lunar Vermogensbeheer leven we niet met de waan van de dag en kijken we enkel op de lange termijn. Laat de beurzen maar hun gang gaan.

Nog een voorbeeld: Het aantal schone auto’s zal explosief gaan stijgen. Vooral platina en palladium vinden hun weg naar deze industrie.

Maar, er is veel meer onder de zon…
  

Goud vormt een aparte categorie waar een hele wereld achter schuilgaat

Iets meer dan vier jaar geleden stond goud nog op zo’n 1.900 dollar. Momenteel is dat zo’n 1.050 dollar. Een daling van zo’n 45%. Wat denkt u wat dat betekent voor goudmijnen?

Achter de ontwikkeling van de goudprijs gaat een hele wereld schuil. Op onze gloednieuwe website is er een aparte omgeving ingericht, waar u alles kunt lezen over goud en het beleggen in goud. Klik hier om hiermee kennis te maken.

Goudmijnen staan op een historisch dieptepunt. De ontwikkeling van de goudprijs werkt dubbel zo hard door op goudmijnen. Momenteel zijn de verliezen, gemeten over de afgelopen twee jaar, drie keer zo groot voor goudmijnen.

Maar er geldt hier een hele belangrijke regel:

Wanneer goud zich gaat herstellen, zal de kans op winst met goudmijnen een veelvoud zijn van de winst op (fysiek) goud.

Kijk gerust eens rond op onze website www.SlimmeGrondStofAandelen.nl

Er is veel informatie te vinden. Niet alleen over goud, maar ook over de meest gangbare grondstoffen die voor ons als beleggers interessant zijn.

Andere vergelijkbare websites schieten in onze ogen tekort in de informatievoorziening. Daar ligt de focus op het versnipperde (ad-hoc) aanbod van aandelen in deze sector en vormen grondstoffen een onderdeel van een auteur die meerdere bordjes in de lucht moet houden.

Wij pakken het anders aan, terwijl u minder kosten maakt.

Ik vertel u precies op welke manier wij dat gaan doen. Leest u rustig verder.
  

Beleggen in grondstoffen vergt kennis,
discipline en geduld

Juist die kennis is zo belangrijk. Een heel team staat voor u klaar om u te begeleiden bij het opbouwen van een uitgebalanceerde grondstoffenportefeuille.

Een aparte tak binnen Lunar Vermogensbeheer baseert zich voor het overgrote deel op het succesvolle Resource Fund, waar wij als vermogensbeheerder toegang tot hebben. Particulieren hebben geen toegang tot dit fonds.

Onze analisten bezoeken jaarlijks verschillende investment bijeenkomsten in Vancouver, Toronto en Denver, waar zowel de grote producenten als opstartende exploratie bedrijven hun activiteiten promoten.

Bij de keuze van toekomstige beleggingen richt Lunar zich op producenten van zowel speculatieve als industriële grondstoffen zoals goud, zilver, koper, olie, platina en palladium.

Het gaat hier zonder uitzondering om gezonde bedrijven met een positieve cashflow, ervaren management en schaarse producten.

Desondanks worden ze op de beurs sterk ondergewaardeerd. Onze Slimme Gondstof Aandelen zijn speculatief van aard, maar daardoor is de potentie voor super mooie rendementen hoog.

Slimme GrondstofAandelenDe sleutel zit hem in de kennis van een heel team analisten dat werkt voor Lunar. Ze hebben direct contact met onze fondsbeheerder in New York. Ook daar schuilt weer een heel team achter.

Zo ontstaat een bolwerk aan kennis. Hierin onderscheiden wij ons van andere aanbieders van grondstoffenportefeuilles

Kennis, kennis en nog eens kennis is wat de klok slaat.

In ons team zit een mijnbouwspecialist die direct contact heeft met de grote mijnbouwers.

Abonnees van Slimme Gondstof Aandelen kunnen op deze manier een eigen beleggingsportefeuille samenstellen die overeenkomt met die van een gerenommeerde vermogensbeheerder.

Het is dan ook een buitenkans voor zowel beginnende beleggers als geroutineerde 'beurstijgers' om voor een laag bedrag van deze kennis en expertise te kunnen profiteren. 

Lunar Vermogensbeheer begint bij een vermogen vanaf €500.000. U begrijpt dat er zeer vermogende klanten tot de clientèle behoren en dat daar een professioneel team achter moet zitten. Ze delen vanaf nu ook graag hun kennis met u.

De samenwerking met Lunar mag gerust bijzonder genoemd worden in de wereld van financiële adviesdiensten.

  

De markt is er meer dan rijp voor om vandaag nog in te stappen

De grondstoffensector heeft het zwaar te verduren. Dat weerhoudt de gemiddelde belegger ervan in deze sector te stappen. Dat begrijpen wij heel goed.

Om erachter te komen wat de ware redenen hiervoor zijn, is veel kennis nodig van de sector, maar ook algemene kennis over wat er zich afspeelt in de economie. Dit alles is noodzakelijk om de juiste beleggingskeuzes te maken.

Prijzen voor o.a. koper, olie, kolen, gas zijn ver gedaald. Het gaat om enorme bedragen en tientallen procenten over het afgelopen jaar.

Ik licht een tipje van de sluier op:

De verschillende Quantitative Easing (QE) programma’s van centrale banken hebben een enorme liquiditeit met zich meegebracht, waardoor lenen van geld steeds goedkoper is geworden. Veel mijnbouwbedrijven hebben door goedkope investeringen hun uitbreidingsplannen kunnen realiseren. De vraag naar grondstoffen is door de steunprogramma’s toegenomen. Een logisch gevolg.

De productie nam toe, tot het moment bereikt werd dat door een pauze in de steunprogramma’s de vraag weer afnam. Met als gevolg een overcapaciteit, waardoor de prijs weer ging dalen. Ook de dure dollar werkte tegen.

Dit is maar een enkel voorbeeld. De komende periode ga ik u op de hoogte houden van de kansen in deze markt. En die zijn er genoeg!

De grondstoffenmarkt is complex en speculatief van aard. Ik heb u gewezen op onze aanpak en het team dat achter onze grondstoffenportefeuilles zit. Zij halen hun kennis onder andere uit het Resource Fund waar Lunar toegang tot heeft.

Dit betekent een unieke kans voor de particuliere beleggers in Nederland en België. Wie interesse heeft om te gaan beleggen in grondstoffen en in het bijzonder ook in goud, kan tegen lage kosten een abonnement nemen op Slimme Gondstof Aandelen.
 

Het grote verschil met 2009…

Ik heb u in deze nieuwsbrief gewezen op de kansen die er liggen in deze markt. Maar er is nog iets wat ik u tot slot wil meegeven. Iets wat veel beleggers zich niet realiseren, maar wel een hele belangrijke factor is waar u rekening mee moet houden.

In 2009 raakten de beurzen internationaal een tweede dieptepunt, na het drama dat precies zeven jaar geleden zich afspeelde.

Het uitbreken van de financiële crisis drukte de koersen wereldwijd, waardoor veel bedrijven ondergewaardeerd raakten. Voor elke dollar aan waarde, betaalde u misschien maar 60 cent.

Die geschiedenis is zich aan het herhalen, met één groot verschil: De economie staat er anders voor dan zeven jaar geleden.

Met name in de grondstoffensector zijn de onderwaarderingen het grootst. Er gebeurt momenteel veel op het financiële toneel en er zit veel te veel emotie in de markt.

De economie is in de afgelopen jaren flink gegroeid en de basis voor verdere groei is vele malen groter dan in 2008.

Wanneer de emotie weer uit de markt is en de omstandigheden veranderen, zal het herstel van de grondstoffenmarkt snel kunnen gaan.

Mijn advies aan u: Maak een start met het aanleggen van een mandje met grondstofaandelen en bouw deze successievelijk uit. 

Wij hebben de kennis en stellen die graag aan u beschikbaar.

Is voor u het moment aangebroken om uw portefeuille aan te vullen met aandelen waarvan de winstkans bijzonder groot is…
  

 U betaalt nu slechts €14,50 waarmee u recht heeft op al onze services!

Als u nu een abonnement voor slechts €14,50 afsluit, dan kunt u voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en krijgt u direct inzage in mijn complete waardeportefeuille.  

 

Mijn aandelenportfolio is gekoppeld aan de beurzen. Dat is een service die we graag bieden, maar ik ga nog een flinke stap verder:

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België kunt u op onze website uw eigen persoonlijke portefeuille inrichten en deze in de tijd volgen. Met daarin alle actuele resultaten en rendementen. Dit is uniek!

Nu wordt het kennismaken met Slimme Gondstof Aandelen wel érg aantrekkelijk.

Even op een rij, wat u voor €14,50 krijgt:

  1. Direct toegang tot de complete actuele aandelenportefeuille
  2. Resultaten zijn gekoppeld aan de beurzen
  3. U kunt uw eigen portefeuille inrichten en live volgen!
  4. Toegang tot alle handige tips en informatie op onze website
  5. U krijgt alle nieuwsbrieven en toegang tot ALLE bedrijfsanalyses van de complete portfolio
  6. Mogelijkheid tot GRATIS persoonlijke portefeuille check bij één van de financiële experts van Lunar Vermogensbeheer. Het verplicht u tot niets!
  7. Niet goed geld terug garantie!

600_button_3_maanden_voor_14_50.jpg 

 

Niet goed, geld terug

Als het abonnement op Slimme Grondstof Aandelen u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice voldoende om uw abonnement stop te zetten.

Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Het abonnement wordt dan na die 3 maanden automatisch verlengd voor de prijs van €47,50 per kwartaal.

Bent u niet tevreden, dan zegt u het abonnement op en krijgt u, indien gewenst, het niet verbruikte gedeelte van uw abonnement terug.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement! 

  

600_button_abonneer_hier.gif 

  

Succes met beleggen,300_peter_havik_foto.jpg
150_peter_havik.jpg
Peter Havik