Deze Goud- en zilvermijnen leveren straks een megawinst?

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

Mijn nieuwe grondstoffenportfolio staat er al goed voor

Goud- en zilvermijnen als basis voor een megawinst?

Aandelen van mijnbouwers zijn al jaren zwaar ondergewaardeerd. In drie maanden boekten we al een prachtige winst

“Beleggen in grondstoffen was nog nooit zo aantrekkelijk”

   

  
Enkele weken geleden presenteerde ik mijn gloednieuwe website over het beleggen in grondstoffen.

Een beter moment had ik niet kunnen kiezen.

We moeten nu het ijzer smeden, of maakt één zwaluw nog geen zomer? Zeker is wel dat vroeg of laat, grondstoffen en de mijnbouwindustrie hierachter een flinke opleving zullen kennen. Wie langer wacht, zal straks zeggen: “Had ik maar…”

Of is de daadwerkelijke uitbraak al begonnen? Wie nu instapt, staat mogelijk aan het begin van aan steile groeicurve

De zwaar ondergewaardeerde goud-, zilver-, koper- en andere mijnen in de sector, zullen bij een herstel van de markt een explosieve koersstijging laten zien.

Ik zet voor u de belangrijkste stijgers uit mijn portfolio op een rij, gemeten over de afgelopen drie maanden:

resultaat


Aandeel 1:
Investeert in goud, platina, olie- en gasprojecten wereldwijd en ontvangt een percentage van de omzet. Via metal streaming koopt de onderneming grondstoffen op tegen vooraf bepaalde bedragen en verkoopt deze door tegen hogere prijzen. Men verricht dus zelf geen exploratie en productie. Geen risico's. Er worden zaken gedaan met 380 producenten wereldwijd.

200_sga2_goud.jpgAandeel 2: Eén van de top 5 goudproducenten ter wereld. Enige grote speler die zich voor 80% beperkt tot de betrouwbare mijnbouwgebieden in de VS, Canada en Mexico. Mooie exploratie-projecten en dus groeimogelijkheden. Eén van hun mijnbouwgebieden wordt gezien als het rijkste gouddeposito ter wereld.


Aandeel 3: Mid Tier zilver producent die beschikt over winstgevende mijnen in betrouwbaar mijnbouwgebied zoals in Mexico. 300% productiegroei in 8 jaar tijd. De onderneming is betrokken bij veelbelovende exploratie-projecten en is groot geworden met de zeer voordelige acquisitie van bestaande mijnbouwprojecten die door een lage zilverprijs onrendabel waren geworden. 

Aandeel 4: Deze onderneming is het 'kindje' van een wereldberoemde meester grondstoffenbelegger. Er lopen momenteel drie veelbelovende projecten in Congo en Zuid Afrika, waaronder het grootste high grade koperdeposito ter wereld. Men richt zich op de winning van koper, platina en palladium. Dit zijn belangrijke onderdelen voor accu's, elektrische auto's en katalysatoren. Smog overlast wordt een steeds groter probleem en dat zal de ontwikkeling van elektrisch vervoer en het verwerken van uitlaatgassen enorm versnellen.

Aandeel 5: Is een zogeheten silver streamer en heeft contracten met producenten wereldwijd voor de opkoop van zilver tegen vooraf gestelde prijzen. Vervolgens verkoopt de onderneming het zilver weer door tegen de geldende spot price. Een mooi, simpel en begrijpelijk verdienmodel. Net als aandeel 1 heeft de onderneming niets te maken met de feitelijke exploratie en productie. Dus geen risico's en grote investeringen.

 600_sga_plaatje_grondstoffen.jpg

 

Nu investeren is een enorme kans!

Met name de mijnbouwbedrijven zijn zwaar ondergewaardeerd. Wij weten welke te selecteren. Wij baseren ons voor een groot deel op het Resource Fund waar Lunar toegang tot heeft. Particuliere beleggers kunnen niet in dit fonds beleggen.

Hier ligt een enorme kans voor u.

Onze analisten bezoeken jaarlijks verschillende investment bijeenkomsten in Vancouver, Toronto en Denver, waar zowel de grote producenten als opstartende exploratiebedrijven hun activiteiten promoten.

Bij de keuze van toekomstige beleggingen richt Lunar zich op producenten van zowel speculatieve als industriële grondstoffen zoals goud, zilver, koper, olie, platina en palladium.

Het gaat hier zonder uitzondering om gezonde bedrijven met een positieve cashflow, ervaren management en schaarse producten

Desondanks worden ze op de beurs sterk ondergewaardeerd. Onze Slimme Grondstof Aandelen zijn speculatief van aard, maar daarom is de potentie voor mooie rendementen hoog.

De sleutel zit hem in de kennis van een heel team analisten dat werkt voor Lunar. Ze hebben direct contact met onze fondsbeheerder in New York. Ook daar schuilt weer een heel team achter.

Zo ontstaat een concentratie aan kennis. Hierin onderscheiden wij ons van andere aanbieders van grondstoffenportefeuilles.

Kennis, kennis en nog eens kennis is wat de klok slaat. In ons team zit een mijnbouwspecialist die direct contact heeft met de grote mijnbouwers.

Abonnees van Slimme Grondstof Aandelen kunnen op deze manier een eigen beleggingsportefeuille samenstellen, die overeenkomt met die van een gerenommeerde vermogensbeheerder

Het is dan ook een buitenkans voor zowel beginnende beleggers als geroutineerde 'beurstijgers' om voor een relatief laag bedrag van deze kennis en expertise te kunnen profiteren. 

Lunar Vermogensbeheer begint bij een vermogen vanaf €500.000. U begrijpt dat er zeer vermogende klanten tot de clientèle behoren en dat daar een professioneel team achter moet zitten.

Als particuliere belegger kunt nu voor een laag bedrag van dezelfde kennis gebruik maken.

De samenwerking met Lunar mag gerust bijzonder genoemd worden in de wereld van financiële adviesdiensten.

Nieuwsgierig geworden?

 

Start met het beleggen in grondstoffen voor slechts €47,50 per kwartaal

Maak vandaag nog kennis met de complete grondstoffenportfolio, welke de komende periode maandelijks wordt uitgebreid.

Op onze website vindt u alle informatie die nodig is bij het beleggen in grondstoffen. U ontvangt onze nieuwsbrieven, waardoor u altijd alle actuele informatie bij de hand heeft.

De analyses zijn uitgebreid en professioneel, maar bovendien goed leesbaar. In heldere taal worden alle ins en outs van een bedrijf in kaart gebracht en wij wijzen u op de kansen en de risico’s.

U koopt nu aandelen tegen enorme kortingen. Sterke bedrijven in deze sector zijn vele tientallen procenten ondergewaardeerd.

Daar zit straks uw winst!

U kunt zich nu abonneren voor slechts €47,50 per kwartaal. 
 

600_button_abonneer_hier.gif 

Niet goed, geld terug

Als het abonnement op Slimme Grondstof Aandelen u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice voldoende om uw abonnement stop te zetten.

Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Het abonnement wordt dan na die 3 maanden automatisch verlengd voor de prijs van €47,50 per kwartaal.

Bent u niet tevreden, dan zegt u het abonnement op en krijgt u, indien gewenst, het niet verbruikte gedeelte van uw abonnement terug.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement! 

Ik heet u graag van harte welkom bij Slimme Grondstof Aandelen.
  

Succes met beleggen,300_peter_havik_foto.jpg
150_peter_havik.jpg
Peter Havik