Laatste kans om van deze aanbieding te profiteren

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

80% rendement in 6 maanden tijd!

Beleggen in de trends van de toekomst

Profiteer van de duurzaamheidsrevolutie

  

 
Beleg mee met een selfmade miljardair

In de selectie van onze Slimme Grondstof Aandelen schenken wij bijzondere aandacht aan bedrijven die geleid worden door succesvolle ondernemers. In de grondstoffenwereld zijn een handvol ondernemers erin geslaagd meermaals honderden of wel duizenden procenten rendement te maken.

In onze ogen is er dan geen sprake meer van een toevalstreffer, maar van een visionaire CEO. Vaak hebben dergelijke ondernemers ook een grote pluk van de aandelen in bezit, waardoor ze dus min of meer gedwongen worden aan de rendementen van hun aandeelhouders te denken.

De topman van het bedrijf dat we in deze e-mail belichten, heeft zichzelf van een arme vissersjongen opgewerkt tot een van de rijkste Scandinaviërs.

 

Revolutionaire Technologie

Een dochteronderneming van dit Slimme Grondstof Aandeel van mei 2020 heeft een gepatenteerde technologie ontwikkeld die essentieel is om de klimaatdoelen te halen. Deze technologie is zo revolutionair, dat het voor hele industrieën de enige oplossing is om hun CO2 uitstoot drastisch te reduceren.
 

SlimmeGrondstofAandelen

In bovenstaande figuur ziet u twee voorbeelden. In de bovenste rij ziet u de verkleuring die wordt veroorzaakt door de CO2 uitstoot in de zware industrie, zonder dat er maatregelen zijn getroffen. Na enkele uren is het water al dusdanig vervuild dat het ondoorzichtig is geworden.

De onderste rij toont de doorzichtigheid van het water nadat de revolutionaire technologie is gebruikt. Zelfs na 820 uur is het water nog steeds zeer helder. Nagenoeg alle CO2 is uit het productieproces verwijderd.

 

Voorloper in de vergroening van de oliesector

Het bedrijf is van oudsher actief in oliewinning. Nu hoor ik u denken: de titel gaat toch over de duurzaamheidsrevolutie? Hoe graag we het ook anders zouden zien, de komende decennia zal de vraag naar olie nog altijd stijgen.
  

SlimmeGrondstofAandelen

 
De vraag is hoe we ervoor kunnen zorgen dat de olie op een zo min mogelijk vervuilende wijze en op een zo goedkoop mogelijke manier wordt geproduceerd.
  

SlimmeGrondstofAandelen

 
De onderneming die we in deze nieuwsbrief belichten, is al jarenlang een grote voorloper en stoot maar liefst 2,5 keer minder CO2 uit dan het wereldwijde gemiddelde. Bovendien heeft deze onderneming een kostprijs van USD 7 per vat en een break-evenprijs van USD 25 per vat. Dus zelfs als de olieprijs langdurig extreem laag blijft, kan dit bedrijf nog steeds mooie winsten maken.

 

Digitaliseringsrevolutie

Naast voorgenoemde activiteiten is deze onderneming ook een voorloper in de digitalisering. De dochteronderneming die actief is in software voor de zware industrie is dit jaar al 8.000% in waarde gestegen!

Dit softwarebedrijf heeft zeer grote klanten, nagenoeg alle grote oliemaatschappijen maken al gebruik van deze software. De software optimaliseert de productie en minimaliseert de kosten en uitval, waardoor het essentieel en onmisbaar is. Ook andere industrieën maken steeds meer gebruik van deze software. Dit bedrijf zal de komende jaren naar de beurs worden gebracht, waardoor nog eens een aanzienlijke waardestijging in het verschiet ligt.

 

Doet u met ons mee?

Gelet op de focusgebieden olie en hernieuwbare energie, is het een faire vergelijking om de onderneming uit deze nieuwsbrief af te zetten tegen onze eigen Royal Dutch Shell.

Sinds de opname van het Slimme Grondstof Aandeel heeft het onze beleggers een rendement van 80% opgeleverd, waar Shell net weer licht in de plus staat.
  

SlimmeGrondstofAandelen

 
Het Slimme Grondstof Aandeel heeft bovendien “gewoon” het dividend gehandhaafd, op ons aankoopniveau ontvangen wij bijna 8% dividendrendement!

 

Dit is pas het begin!

De opwaartse trend is ingezet, maar wij denken dat dit bedrijf de komende jaren makkelijk nog veel harder kan stijgen. Zowel het verdere herstel van de olieprijs als de vele trends waaraan het is blootgesteld, bieden enorme potentie.

 

 

Benieuwd en nog geen abonnee?
Sluit hier uw abonnement af

 

Maakt u samen met ons de volgende
rit naar boven?

We staan weer in de startblokken. Wat de beurzen doen, beïnvloedt niet direct onze handelswijze. Wat voor ons telt, is de kwaliteit van een onderneming en het verwachte koerspotentieel.

Van alle posities is er een uitgebreide analyse, waarin duidelijk aangegeven wordt waarom een aandeel ondergewaardeerd is en waarom wij denken dat de koers weer gaat stijgen.

Op onze website vindt u alle informatie die nodig is bij het beleggen in Slimme Grondstof Aandelen. U vindt er alle analyses, handige tips, nieuwsfeiten en de complete actuele aandelenportfolio.

 

Abonneer HIER


Geniet van het mooie rendement dat u haalt met Slimme Grondstof Aandelen.

 

Succes met beleggen,
150_peter_havik.jpg Peter Havik

Peter Havik