Nu het nog kan

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

Wij zijn er klaar voor!

Grondstoffen in de lift

Uw portefeuille toch ook?

  

  
Slimme Grondstof Aandelen

Voor 2020 mogen wij terugblikken op een fantastisch beursjaar. Bijna al onze aandelen hebben dit jaar een fantastische koersontwikkeling laten zien. Uranium, Lithium, Goud, Zilver, Koper of Palladium, het maakt niks uit, ze zitten allemaal in de lift.

 

Profiteer nu nog!

Onze prijzen gaan per 1 januari 2021 voor nieuwe abonnees flink omhoog. Daar zal ook extra service en dienstverlening tegenover staan. Bestaande abonnees mogen gebruik maken van de oude tarieven.
 

Sluit nog vóór 1 januari 2021 een abonnement af
tegen het oude tarief!!!!


U heeft nog 3 weken om van onze aanbieding te profiteren.

 

Slimme Grondstof Aandeel september 2015

Een van onze parels is een mijnbouwbedrijf en haalt zowel Koper, Palladium, Platinum, Rhodium, Nikkel en Goud uit de grond. Het actueel rendement op deze positie is 775%. Dit is slechts het begin. De koers staat momenteel slechts een fractie hoger ten opzichte van haar beursintroductie meer dan 10 jaar geleden.

SlimmeGrondstofAandelen

Bron: BigCharts 

 

Dit is pas het begin!

Na jaren van exploratie gaat het bedrijf in 2021 pas echt geld verdienen!

SlimmeGrondstofAandelen

Bron: BigCharts

 

Benieuwd en nog geen abonnee?
Sluit hier uw abonnement af

 

Maakt u samen met ons de volgende
rit naar boven?

We staan weer in de startblokken. Wat de beurzen doen, beïnvloedt niet direct onze handelswijze. Wat voor ons telt, is de kwaliteit van een onderneming en het verwachte koerspotentieel.

Van alle posities is er een uitgebreide analyse, waarin duidelijk aangegeven wordt waarom een aandeel ondergewaardeerd is en waarom wij denken dat de koers weer gaat stijgen.

Op onze website vindt u alle informatie die nodig is bij het beleggen in Slimme Grondstof Aandelen. U vindt er alle analyses, handige tips, nieuwsfeiten en de complete actuele aandelenportfolio.

 

Abonneer HIER


Geniet van het mooie rendement dat u haalt met Slimme Grondstof Aandelen.

 

Succes met beleggen,
150_peter_havik.jpg Peter Havik

Peter Havik