De goudprijs, een stap terug, twee naar voren

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

Goudprijs

Gezonde correctie?

Een stap terug, twee naar voren

  

 
Bullmarkt

De verkiezingen zijn achter de rug en binnen twee weken verwachten wij de goedkeuring van het vaccin. De beurzen hebben afgelopen maand een voorschot genomen op het herstel. Uiteraard in het nadeel van de goudprijs. De inflatieverwachting zal ervoor zorgen dat de goudprijs gaat stijgen. Gerenommeerde banken geven targets op korte termijn die boven $2000 per troy ounce liggen.

 

Slimme grondstof aandeel augustus 2019 (update)

Sinds de update van het SGA van augustus 2019 is het bedrijf aardig gestegen. Vanwege de dalende goudprijs en een kleine tegenslag heeft het bedrijf ook weer een stap terug moeten maken. Een herstel van de goudprijs kan deze correctie op kort termijn ook weer teniet doen.

SlimmeGrondstofAandelen 

Bron: BigCharts

  

Herstel van goudprijs

Indien de goudprijs herstelt, kan dit bedrijf zomaar in waarde verdubbelen.

Met de huidige beurswaarde en productieprofiel hebben we het over een junior producer. Naar objectieve maatstaven dient het echter al worden beschouwd als een middelgrote (intermediate) goudproducent. Dat betekent dat dit bedrijf momenteel met zeker 50% is ondergewaardeerd ten opzichte van haar sectorgenoten. Naarmate het bedrijf de productie zal uitbreiden, zal er waarschijnlijk een opwaartse herwaardering plaatsvinden.

 

SlimmeGrondstofAandelen  

Bron: BigCharts

 

Benieuwd en nog geen abonnee?
Sluit hier uw abonnement af

 

Maakt u samen met ons de volgende
rit naar boven?

We staan weer in de startblokken. Wat de beurzen doen, beïnvloedt niet direct onze handelswijze. Wat voor ons telt, is de kwaliteit van een onderneming en het verwachte koerspotentieel.

Van alle posities is er een uitgebreide analyse, waarin duidelijk aangegeven wordt waarom een aandeel ondergewaardeerd is en waarom wij denken dat de koers weer gaat stijgen.

Op onze website vindt u alle informatie die nodig is bij het beleggen in Slimme Grondstof Aandelen. U vindt er alle analyses, handige tips, nieuwsfeiten en de complete actuele aandelenportfolio.

 

Abonneer HIER


Geniet van het mooie rendement dat u haalt met Slimme Grondstof Aandelen.

 

Succes met beleggen,
150_peter_havik.jpg Peter Havik

Peter Havik