Olieprijs stijgt

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

 
Olieprijs stijgt

Olieprijs weer in de lift

 Vraag en aanbod zullen herstellen
  

 
Herstel op de oliemarkt

Ondanks de COVID-crisis zullen vraag en aanbod zich herstellen. Laatste dagen zit de olieprijs weer aardig in de lift.

 

Slimme grondstof aandeel van september 2018

Het Slimme grondstof aandeel is een in Canada geïncorporeerd bedrijf dat zich richt op de exploratie naar en productie van olie en gas. Het bedrijf heeft olie- en gasreserves in Canada, Europa en Zuidoost-Azië. Het bedrijf is relatief klein. Ook op het gebied van de beurswaarde kan dit bedrijf een junior miner genoemd worden. Achter het bedrijf staat een vermogende familie. Deze familie is gespecialiseerd in de grondstoffensector, met bedrijven in de mijnbouwsector, de olie- en gassector en hernieuwbare energie. Deze bedrijven variëren in stadia, van vroegtijdige exploratie tot geavanceerde ontwikkeling en productie.

 

SlimmeGrondstofAandelen

Bron: BigCharts

 

200% stijging

Sinds het diepte punt begin november is dit bedrijf alweer met 50% gestegen. Desondanks is dit pas het begin. Er ligt nog een behoorlijk stijgingspotentieel in het verschiet wanneer dit bedrijf naar het hoogste punt van dit jaar moet terug keren. Laat staan wanneer wij teruggaan naar het gemiddelde koersniveau van 2018/ 2019.

 

Lange termijn doelstelling

Uiteraard zal dit niet van de een op andere dag gebeuren en in een rechte lijn. Ook vanuit lange het termijnperspectief (5 jaar) biedt dit bedrijf een fantastisch herstelpotentieel.

 

SlimmeGrondstofAandelen 

Bron: BigCharts

 

Benieuwd en nog geen abonnee?
Sluit hier uw abonnement af

 

Maakt u samen met ons de volgende
rit naar boven?

We staan weer in de startblokken. Wat de beurzen doen, beïnvloedt niet direct onze handelswijze. Wat voor ons telt, is de kwaliteit van een onderneming en het verwachte koerspotentieel.

Van alle posities is er een uitgebreide analyse, waarin duidelijk aangegeven wordt waarom een aandeel ondergewaardeerd is en waarom wij denken dat de koers weer gaat stijgen.

Op onze website vindt u alle informatie die nodig is bij het beleggen in Slimme Grondstof Aandelen. U vindt er alle analyses, handige tips, nieuwsfeiten en de complete actuele aandelenportfolio.

 

Abonneer HIER


Geniet van het mooie rendement dat u haalt met Slimme Grondstof Aandelen.

 

Succes met beleggen,
150_peter_havik.jpg Peter Havik

Peter Havik