Gaat Lithium profiteren?

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

 

Joe Biden

Gaat lithium profiteren?

Klimaat en milieu

  

 
Klimaat en milieu

Een van de eerste dingen die Biden zal doen, is het vertrek van de VS uit het Klimaatakkoord van Parijs ongedaan maken. Dat kan hij met één pennenstreek doen, maar voor het optuigen van een ambitieus programma om aan de afspraken van het akkoord te voldoen, heeft hij de steun van de Senaat nodig.

 

Lithiumproducenten

Volgens de topproducenten van Lithium zal de overwinning van Joe Biden de Lithiummarkt een boost geven. Het nieuw klimaatakkoord kan de vraag naar elektrische auto’s laten stijgen. Dat is een stimulans voor de vraag naar Lithium. De prijzen van Lithium zijn afgelopen jaar fors gezakt nadat de productie de vraag overtreft.
  

SlimmeGrondstofAandelen

Bron: Benchmark Mineral Intelligence

 

Gaat de lithiumprijs zich herstellen?

Ons Slimme Grondstof Aandeel in Lithium heeft alvast een eerste aanzet gemaakt.
 

SlimmeGrondstofAandelen

Bron: BigCharts

 

Benieuwd en nog geen abonnee?
Sluit hier uw abonnement af

 

Maakt u samen met ons de volgende
rit naar boven?

We staan weer in de startblokken. Wat de beurzen doen, beïnvloedt niet direct onze handelswijze. Wat voor ons telt, is de kwaliteit van een onderneming en het verwachte koerspotentieel.

Van alle posities is er een uitgebreide analyse, waarin duidelijk aangegeven wordt waarom een aandeel ondergewaardeerd is en waarom wij denken dat de koers weer gaat stijgen.

Op onze website vindt u alle informatie die nodig is bij het beleggen in Slimme Grondstof Aandelen. U vindt er alle analyses, handige tips, nieuwsfeiten en de complete actuele aandelenportfolio.

 

Abonneer HIER


Geniet van het mooie rendement dat u haalt met Slimme Grondstof Aandelen.

 

Succes met beleggen,
150_peter_havik.jpg Peter Havik

Peter Havik