Speculeren op herstel

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

Olie en gas sector afgeschreven?

Er is een leven na Covid-19

Vraag en aanbod zullen op termijn weer herstellen

 

 
Belegger of speculant?

Voordat u deze mail leest, dient u zich eerst de vraag te stellen: bent u een belegger of een speculant?

Een belegger heeft de intentie om een aandeel aan te kopen en enkele jaren in zijn bezit te houden, terwijl een speculant gebruik maakt van het moment. Een belegger trekt meestal aan het langste eind.

 

Covid 19
Iedereen lijkt een mening te hebben over Covid, maar niemand weet waar het zal eindigen. Helaas hebben wij ook geen glazen bol ten aanzien van de beurzen, maar kunnen wel onze visie ventileren.

 

Glazen bol
Ook wij weten niet wat de beurzen morgen, volgende week of volgende maand doen, maar wij zien wel enorm veel kansen voor de lange termijn.

In deze mailing zullen wij u dan ook niet lekker maken met spectaculaire rendementen behaald in het verleden of nu.

Als uitgeverij van deze nieuwsbrief trachten wij ons te distantiëren van alle cowboys die achter de markt aanhollen en de ene dag over cryptomunten schrijven en de andere dag over cannabisaandelen.  

 

Slimme Grondstof Aandeel februari 2016
Het Slimme Grondstof Aandeel van februari 2016 staat op een enorm verlies. Deze overnamekandidaat heeft in de tussentijd op enkele honderden procenten winst gestaan, terwijl het bedrijf nu sinds aankoop meer dan gehalveerd is.

Voor degene die de tussentijdse winsten nog niet of gedeeltelijk heeft gerealiseerd, is dit aandeel nog geen gelopen race.

Sterker nog, middelen is zeker interessant.

Het bedrijf is een goed verhaal, maar de koers is helaas ingestort nadat de overname een fusie bleek te zijn.

Ook zit de markt/sector waarin het opereert momenteel niet mee.

 

SlimmeGrondstofAandelen 

Bron: BigCharts

 
Desondanks heeft het bedrijf afgelopen half jaar uitstekende prestaties geleverd en er staat nog een enorm stijgingspotentieel in het verschiet.

Het bedrijf ligt operationeel uitstekend voor op koers en dat tegen fors lagere budgetten. Het betreft een klein bedrijf uit een sector die onder druk ligt.

Zodra de interesse in deze sector terugkeert en het bedrijf iets meer aandacht krijgt, kan het weer heel snel de andere kant op gaan.

 

SlimmeGrondstofAandelen

Bron: BigCharts

 
Begin 2017 stond de koers van dit bedrijf zelfs boven CAD 7,00 terwijl het aandeel nu op te pikken is voor CAD 0,56. Met de huidige koers van WTI (West Texas Intermediate) moet het bedrijf volgens het bedrijf zelf met de huidige voorraden al CAD 3,30 waard zijn.

 

SlimmeGrondstofAandelen 

 

Benieuwd en nog geen lid? Word dan nu abonnee van onze nieuwsbrief. We hebben een hele aantrekkelijke aanbieding voor u.

 

We houden de kosten laag!

U betaalt €47,50 per kwartaal voor toegang tot de complete grondstoffenportefeuille, alle informatie op de website en de analyses en nieuwe tips die we u maandelijks toesturen.

U krijgt flashberichten om alert te kunnen reageren op koop en verkoop.

Dagelijks publiceren we nieuwsberichten over de bedrijven achter onze aandelen.

Maar, om u over de streep te helpen, mogen we u een gratis abonnementsperiode aanbieden, boven op de al lage prijs.

 

U krijgt gelijk 50% korting!

Wilt u zich aansluiten bij de groeiende groep slimme grondstofbeleggers (en edelmetalen), dan is dit het moment.

U kunt vandaag een abonnement voor drie maanden afsluiten om te kijken of het u bevalt. Voor een periode van drie maanden betaalt u normaal €47,50.

Wie zich vandaag inschrijft, krijgt er gelijk 3 maanden extra abonnement bij, zodat u voor de komende 6 maanden slechts €47,50 betaalt.

Dat is toch mooi 50% korting.

Is het moment aangebroken voor u om samen met ons het grondstoffen- en edelmetalenavontuur aan te gaan? U profiteert gelijk van de stijgingen van goud- en zilveraandelen.

We heten u graag van harte welkom. 


3 maanden GRATIS

 

Niet goed, geld terug

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice voldoende om uw abonnement stop te zetten. Dat gaat heel makkelijk kunnen we u verzekeren. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren GEEN opzegtermijn, en indien gewenst betalen wij u het niet gebruikte gedeelte terug.

Dat is een garantie en daar mag u ons altijd aan houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!

 

600_button_abonneer_hier.gif  

 
Met vriendelijke groet,

Grondstoffenteam BeleggersPlaats