Laatste dag 1 jaar gratis abonnement

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

  
Vanavond loopt de actie af:
 

U heeft nog enkele uren recht op een GRATIS jaarabonnement  

Zo bent u dubbel verzekerd tegen grote correcties!

  

 
We hebben een roerige week achter de rug. De aandelenkoersen zakten als een baksteen door de paniek rond het Coronavirus.

Beleggers hebben de eerste paniek achter de rug en hebben laten blijken dat de aandelen te hard zijn afgestraft. Althans, dat zegt de positieve correctie van deze week.

Het virus neemt dan wel in intensiteit af in China, de rest van de wereld moet nog maar afwachten waar dit eindigt.

Houd het hoofd koel en doe geen overhaaste dingen. Vandaag is de laatste dag dat u een GRATIS jaarabonnement kunt afsluiten.

Hoe dat precies werkt, leest u in deze nieuwsbrief. Het thema van deze speciale mailing die in het teken staat van de recente correctie, is ‘een dubbele verzekering onder uw portefeuille’.

Een unieke combinatie van twee aandelenportefeuilles, die u dubbele bescherming bieden.

U leest er alles over in deze nieuwsbrief.

 

Goud beschermt u tegen grote beurscorrecties

Het eerste onderdeel van deze mailing gaat over goud als beschermheer van uw portefeuille.

Goud heeft tijdens de paniek vorige week even gepauzeerd. Zoals u wellicht weet, is goud aan een opmars bezig.

We zijn de $1.600 grens al gepasseerd!

Twaalf maanden geleden stond goud nog op geen $1.300.

Goud is tot op heden in die twaalf maanden al met meer dan 25% gestegen.

Gelukkig is ons goudteam topfit en zijn ze juist NU actiever dan ooit. Dat geldt niet voor het gros van de beleggers als het om dit edelmetaal gaat.

Vandaag wijzen we u op enkele belangrijke feiten, die u zullen doen beseffen dat GOUD de beste investeringskans is van dit moment. 

  • In het najaar van 2018 stond goud op zo’n $1.200 per ounce. We tikken momenteel de $1.650 aan. Het hoogste niveau in zeven jaar. Dat betekent dus een stijging van 38%!
  • De vraag is met name gestegen door het massaal kopen van goud door de Centrale Banken, Rusland en China.
  • In de jaren zeventig steeg de goudprijs van $35 naar $600.
  • Tussen 2001 en 2012 steeg de goudprijs met factor 6. Elke $1.000 aan goudaankopen werd zo $6.000.

Goud kan rare bokkensprongen maken, maar ondertussen hebben we de afgelopen 12 maanden alvast ruim 20% winst gemaakt met goud. Het begin is gemaakt, maar er zit veel meer in het vat……

 

De trend is gezet, maar er zijn twee zaken waar we u beslist op moeten wijzen…

Ons goudteam draait op volle kracht. Waarom? Nou, gewoon omdat wij juist NU kansen zien en we het als een missie zien om onze lezers zoals u hierop te wijzen.

De meeste beleggingsadviseurs zullen goud niet adviseren. Goud levert in tegenstelling tot aandelen en obligaties geen rendement op. Je krijgt geen rente of dividend.

Het beleggen in goud is niet altijd even simpel als je het maximale rendement wilt halen.

Het goudteam achter Slimme Grondstof Aandelen gaat u helpen als u besluit om deze kans te grijpen en uit uw comfortzone te stappen.

Veel beleggers hebben koudwatervrees als het om goud gaat. En dat snappen wij.

Vandaag wijzen wij u op twee zaken waar u zich bewust van moet zijn. Dat zal u helpen bij de beslissing om alvast een deel van uw kapitaal om te zetten in een verzekering voor als het straks echt misgaat.

 
Bedreigingen

De eerste gaat over de bedreigingen die op de loer liggen. Ga uzelf maar na. Voelt u de onzekerheid over de financiële markten ook toenemen? Sterker nog, het onzekere gevoel na 2008 is nooit weggeweest.

Momenteel spelen het coronavirus en de handelsoorlog tussen China en de VS. Dit zijn serieuze stoorzenders, maar het grootste gevaar schuilt in de enorme bubbel die er in de beurskoersen is ontstaan, mede aangewakkerd door het pompen van geld in het systeem door de centrale banken en de negatieve rente.

De uitbraak van het coronavirus zet wellicht de eerstvolgende grote correctie in gang!

Wie gingen u voor als goudbeleggers?

Zij die de gevaren al lang hebben ingezien en al eerder goud kochten. Overigens, deze groep heeft nu al flinke winsten geboekt. Een signaal dat er iets aan zit te komen. Daar hoef je geen financieel intellect voor te zijn om dat te begrijpen.
 

Kansen!

Het tweede waar we u op wijzen is de extra kans die er ligt. Voor dit soort zaken heeft u de expertise nodig van ons goudteam.

En zoals gezegd, dat team is momenteel extra alert!

Uw rendementen met goud kunnen straks zowat verdubbeld worden. Niet door goudbaren in uw kelder te leggen, maar door naar de bron te gaan. Hiermee bedoelen we de goudproducenten.

In het volgende deel gaan we hier dieper op in. 

 

De goudproductie zal sterk toenemen

Veel aandelen op de internationale aandelenmarkten zijn overgewaardeerd en een nieuwe bubbel is in de maak. Daar komt nog bij dat door de lage rentes sparen en obligaties geen alternatieven meer zijn.

Alles duidt erop dat we aan de vooravond staan van een kentering op de aandelenmarkten. Goud komt steeds meer in beeld en de goudproductie zal hierdoor explosief stijgen.

Als we echte hoge rendementen willen halen, dan komen we automatisch terecht bij de goudproducenten.

U kunt fysiek goud kopen en in een kluis leggen. Of wie geen enkele moeite wil doen, koopt een goud ETF.

Wij wijzen u de weg naar de goud- en zilverproducenten die nu al indrukwekkende groeicijfers laten zien. Het opbouwen van een dergelijke portefeuille is een intensief proces. De mijnbouw is een complexe sector, omringd met onbetrouwbare partijen.

Wij helpen u de risico’s te verkleinen en de kansen te benutten die er absoluut liggen.

 

Verzameling goud- en zilvermijnen

Onze aandelenportefeuille bestaande uit 34 posities bevat naast een interessante reeks grondstofaandelen, ook een serie goud- en zilvermijnen.

Zoals eerder opgemerkt, stijgt de productie van edelmetalen. In de afgelopen jaren hebben wij een aantal interessante goud- en zilvermijnen geselecteerd die een verzekering vormen onder uw persoonlijke portefeuille.

Let op: Dit is voor de langere termijn. Deze aandelen kunnen behoorlijk volatiel zijn. Als voorbeeld hebben we een zestal mijnen geselecteerd waarvan we de koersstijging over de afgelopen 12 maanden op een rij hebben gezet. 
 

400_sga1.jpg

De Dow Jones steeg in deze periode 12%.

Dat betekent dat deze voor u geselecteerde mijnen nu al bovengemiddeld hard stijgen!

In de portfolio en in onze analyses worden deze bedrijven uitgebreid beschreven.

Onze complete grondstoffenportfolio bevat meer dan alleen edelmetalen. Denk aan uranium, lithium, koper en energiebedrijven. Ons recent opgenomen mijnbouwbedrijf steeg in slechts 9 weken tijd al met 20%! Zo hard gaat het dus.

Wie vandaag nog toegang wilt tot de complete grondstoffenportefeuille, waaronder de genoemde aandelen in deze nieuwsbrief, kan nu voordelig kennismaken.

We heten u graag van harte welkom.

Profiteer deze maand van de extra aantrekkelijke aanbieding waarbij u 1 jaar GRATIS abonnement krijgt op de actuele nieuwsbrief van ‘Slimme Aandelen’.

Ja, een extra nieuwsbrief voor nog meer zekerheid. Een heel jaar lang en zonder kosten!
  

Onze nieuwe en extra aantrekkelijke aanbieding:

Bij een jaarabonnement op Slimme Grondstof Aandelen,
krijgt u er een jaarabonnement op Slimme Aandelen GRATIS bij! 

Voor het beleggen in edelmetalen hebt u een wat langere adem nodig en daarbij is het geen eenvoudige klus om zelf hiermee aan de slag te gaan.

Het voelt ook als contrair beleggen en daarbij is een duwtje in de rug juist nodig om buiten uw comfortzone te gaan beleggen.

U hoeft niet gelijk enorme bedragen te investeren. Maak eens een begin, maar houd er wel rekening dat enige haast toch geboden is, want goud stijgt nu harder dan verwacht. Wie nu aanhaakt, zal samen met ons de extra winsten maken omdat u aan het begin van de groeicurve staat.

Wie zich nu abonneert op Slimme Grondstof Aandelen krijgt er GRATIS een extra abonnement bij op Slimme Aandelen.

Dat is nu extra aantrekkelijk omdat beide nieuwsbrieven samen één grote verzekering vormen!
  

600_sga2.jpg 

Slimme Aandelen beheert een waardeportefeuille. Ook wel value investing genoemd. Het gaat hier om degelijke ondernemingen met volop potentieel, maar waarvan de koers is gedaald door in onze ogen tijdelijke oorzaken.

Zo bleef Osram, de bekende lampenfabrikant, wat achter bij de ontwikkeling van de LED lamp. Een dergelijke onderneming van die statuur weet zich natuurlijk snel te herpakken. De koers daalde daardoor eerst flink, maar wij roken een kans en verkochten Osram later met +40% rendement.

Neem bedrijven als Goodyear die wij verkochten met +164% winst, Michelin met +23%, Makita gereedschappen met +70% en Harman Kardon geluidsapparatuur met +159%.

Stuk voor stuk bekende namen, waarmee wij door op het juiste moment te kopen en te verkopen, prachtige rendementen hebben gehaald.

De massa heeft alleen oog voor de goudhaantjes van dit moment. Die aandelen die zo lekker blijven stijgen…

De teams achter beide nieuwsbrieven zoeken juist een stuk verder. Het is oh zo makkelijk mee te deinen op een Tesla of een Netflix, maar wat denkt u dat er gebeurt als de grote correctie zich echt aandient?
 

  • Dan schiet goud als een komeet omhoog
  • En krijgt de massa plots weer aandacht voor value aandelen.


Betaal nu één bedrag voor een dubbele verzekering. Want dat is waar het hier op neerkomt. Er liggen enorme kansen voor u als de beurskoersen wereldwijd gaan dalen tijdens de volgende crisis.

Iedereen voelt diep van binnen dat dit niet zo kan blijven doorgaan. De geschiedenis leert ons dat grote pieken gevolgd worden door flinke dalen.

Wie straks 35% aan waarde verliest, moet eerst zo’n 50% winst maken om weer op nul te komen. Wees u zich daarvan bewust! Voorkom dit drama.

Tijdens de rit die we samen gaan maken, staan wij u met raad en daad bij.

U kunt nu gebruik maken van een bijzondere, maar tijdelijke actie waarbij u 1 jaar gratis abonnement krijgt op de tweede verzekering: Slimme Aandelen


Twee abonnementen voor één prijs

De normale kosten voor een jaarabonnement op beide nieuwsbrieven bedragen €399. Tijdens deze actie betaalt u maar één maal de abonnementskosten van €199,50.

Dat is maar liefst 50% korting!
 

Let op: deze actie loopt vandaag 4 maart om 23.59 uur af.


Stap uit uw comfortzone. Wij helpen u graag. Wij wijzen u met deze twee portefeuilles de weg naar de meest kansrijke aandelen, waarmee u tevens een dubbele verzekering legt onder uw persoonlijke portefeuille.
 

We heten u graag van harte welkom!


Abonneer hier

Met vriendelijke groet,

Grondstoffenteam BeleggersPlaats

 

Let op: deze actie loopt vandaag 4 maart om 23.59 uur af.