Edelmetalen zijn uw verzekering

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

Ons advies voor de komende jaren:

Edelmetalen zijn een verzekering onder uw portefeuille

Denkt u dat de aandelenkoersen maar blijven stijgen…

  

 
Het is u vast niet ontgaan dat de goudprijs onlangs weer is gestegen en haar hoogste punt aantikte sinds begin april 2013. Een belangrijke reden daarvoor was de recente onrust in het Midden-Oosten.

Trump ging weer eens ouderwets tekeer. De gevolgen waren groot en dat merkten we gelijk aan de goudprijs.

Wat we nu zien gebeuren, is illustrerend voor het effect van de negatieve nieuwsgaring op de prijs van goud. Ook dat is geen nieuws, maar stel je eens voor wat er gebeurt als er grote correcties komen…

En dat is nou precies waar we het vandaag over willen hebben. Lees deze mail aandachtig, want het kan u straks helpen bij het bewaken van uw aandelenportefeuille.

Als het mis gaat, dan moet u beslist een verzekering hebben…

En goud is dat.


Wie nu voorbereidingen treft,
gaat straks forse rendementen maken

De beurskoersen zijn in 2019 flink gestegen. Wat velen niet zien (of willen zien) is dat de economische cyclus normaal gesproken de belangrijkste stimulator is van de financiële markten. Dat is echter nu niet het geval. Houd daar rekening mee.

De koersen zijn gestegen door de monetaire politiek van de centrale banken. Dat lijkt vertrouwen te geven, maar de waarheid is anders.

Al het geld dat nog steeds in de economie gepompt wordt, geeft aan dat de economie nog steeds niet op eigen benen kan staan.

De fundamentals onder de markt raken aangetast!

Men heeft ook geen oog voor het feit dat het aantal bedrijven dat met negatief nieuws naar buiten kwam aan het stijgen is, en dat met name in het laatste kwartaal dit tot schokeffecten kan leiden. Zo ver is het nog niet, maar wees voorbereid!

U zou als belegger dit moeten weten, maar de media raken steeds meer vervuild door sensatienieuws. U zou uren per dag moeten besteden door ook achter het nieuws te kijken. In de praktijk heeft niemand daar de tijd voor (of de zin).

 

Sluipmoordenaars

Ondertussen wordt de situatie in Duitsland steeds benauwder als gevolg van de zwaar tegenvallende autoverkopen. De Duitse economie drijft op de auto-industrie.

De handelsoorlog lijkt tot een einde te komen, maar niets is minder waar. Trump vormt een gevaarlijke schakel in de wereldwijde politiek.

In het Midden-Oosten woedt al langere tijd een veenbrand.

De groei in China neemt nu schrikbarend af. De ‘fabriek van de wereld’ draait niet meer als voorheen. Er komt weinig nieuws uit deze regio en wat we horen is vaak niet de waarheid. Een niet te onderschatten dreiging!

Veel aandelen zijn overgewaardeerd en vormen een enorme luchtbel die wel moet gaan klappen.

 

Tref uw voorbereidingen nu er nog tijd is!

In 2011 steeg goud naar het hoogste punt ooit. Een ounce goud kostte in die tijd 1.900 dollar. De paniek die destijds in augustus van dat jaar toesloeg op de financiële markten was hiervan de oorzaak. Goud stond toen 20% hoger dan vandaag.

De stijgingen kunnen straks veel groter zijn als iedereen naar de uitgang vlucht en onderweg stapels goud koopt.

Wie nu maatregelen treft, zet alvast een handtekening onder een hele aantrekkelijke verzekeringspolis.

En reken maar dat die flink kan gaan uitkeren…

Wees u ervan bewust dat de huidige stierenmarkt natuurlijk niet kan blijven duren. Leest u even de passage terug waarin we u wijzen op het afbrokkelende fundament onder de financiële marktrn.

Het gros van de beleggers heeft ook geen oog meer voor de fundamentals onder een bedrijf. Ze kijken meer naar imago en merkwaarde.

Dat gaat een keer fout!

 

Ons dringende advies voor de
komende maanden…

Ga nadenken is ons advies. Ga denken over hoe u zich het beste kunt beschermen. Wij helpen u daar graag bij.

Het grondstoffenteam van BeleggersPlaats heeft in de afgelopen vier jaar een indrukwekkend aandelenportfolio opgebouwd.

Ook u kunt vanaf vandaag gebruik maken van deze concentratie aan kennis en ervaring.

 

Wat u vandaag moet weten over goud

Goud wordt gezien als een veilige haven omdat, als de aandelenkoersen fors dalen, velen vluchten in edelmetaal. Wie denkt dat het monetaire systeem zal instorten, koopt goud en bergt het veilig op.

Goud is een soort van thermometer. En dat de goudprijs nu stijgt, is geen goed voorteken. Er zijn meerdere oorzaken voor het feit dat goud de weg omhoog vindt. We noemen de belangrijkste:

  • Goud wordt van oudsher gezien als een veilige haven, dus bij onraad neemt de vraag naar goud toe.
  • Sinds begin deze eeuw is goud ook een beleggingsobject geworden. Een nog steeds groeiende groep speculanten biedt zich aan.
  • Een dalende en zelfs negatieve rente drijft spaarders richting goud. Een nieuwe markt dient zich aan. We staan hierbij aan het begin van een steeds groter wordende groep afnemers van goud.
  • Rusland wil minder afhankelijk worden van de activa in dollar. Ze kopen sinds 2018 enorme hoeveelheden goud.

 

Dat betekent dat de goudproductie
in rap tempo zal toenemen

Veel aandelen op de internationale aandelenmarkten zijn overgewaardeerd en een nieuwe bubbel is een feit. Daar komt nog bij dat door de lage rentes, sparen en obligaties geen alternatieven meer zijn.

Alles duidt erop dat we aan de vooravond staan van een kentering op de aandelenmarkten.

Goud komt steeds meer in beeld en de goudproductie zal explosief stijgen.

We hebben u verteld dat onze analisten al geruime tijd bezig zijn met het opbouwen van een portfolio met aan goud gerelateerde aandelen.

Als we echte hoge rendementen willen halen, dan komen we automatisch terecht bij de goudproducenten.

U kunt fysiek goud kopen en in een kluis leggen. Of wie geen enkele moeite wil doen, koopt een goud ETF.

Wij wijzen u de weg naar de goud- en zilverproducenten die nu al indrukwekkende groeicijfers laten zien. Het opbouwen van een dergelijke portefeuille is een intensief proces. De mijnbouw is een complexe sector, omringd met onbetrouwbare partijen.

Wij helpen u de risico’s te verkleinen en de kansen te benutten die er absoluut liggen.

We hebben voor u een portfolio samengesteld, bestaande uit betrouwbare en winstgevende producenten, die direct dan wel indirect bij de mijnbouw betrokken zijn.
 

Grondstoffen portfolio

Onze complete grondstoffenportfolio bevat meer dan alleen edelmetalen. Denk aan uranium, lithium, koper en energiebedrijven. Wie vandaag nog toegang wilt tot de complete grondstoffenportefeuille, waaronder goud- en zilverproducenten, kan nu voordelig kennismaken.

 

We houden de kosten laag!

U betaalt voor een abonnement op de nieuwsbrief van SlimmeGrondstoffenAandelen normaliter per kwartaal €47,50. U krijgt dan toegang tot de complete grondstoffenportfolio, alle informatie op de website en de analyses en nieuwe tips die we u maandelijks toesturen.

U krijgt flashberichten om alert te kunnen reageren op koop en verkoop.

Dagelijks publiceren we nieuwsberichten over de bedrijven achter onze aandelen.

Maar, om u over de streep te helpen, mogen we u een gratis abonnementsperiode aanbieden bovenop de al lage prijs.

Wilt u zich aansluiten bij de groeiende groep slimme grondstofbeleggers (en edelmetalen), dan is dit het moment.

U kunt vandaag een abonnement voor drie maanden afsluiten om te kijken of het u bevalt. Voor een periode van drie maanden betaalt u normaal €47,50.

Wie zich vandaag inschrijft, krijgt er gelijk 3 maanden extra abonnement bij, zodat u voor de komende 6 maanden slechts €47,50 betaalt.

Dat is toch mooi 50% korting.

Is het moment aangebroken voor u om samen met ons het grondstoffen- en edelmetalenavontuur aan te gaan? U profiteert gelijk van de stijgingen van goud- en zilveraandelen.

We heten u graag van harte welkom. 


3 maanden GRATIS

 

Niet goed, geld terug

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice voldoende om uw abonnement stop te zetten. Dat gaat heel makkelijk kunnen we u verzekeren. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren GEEN opzegtermijn, en indien gewenst betalen wij u het niet gebruikte gedeelte terug.

Dat is een garantie en daar mag u ons altijd aan houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!

 

600_button_abonneer_hier.gif  

 
Met vriendelijke groet,

Grondstoffenteam BeleggersPlaats