Forse stijging van de zilverprijs voorzien

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

  

Wordt dit de knaller van 2020?

Een unieke beleggingskans voor het komende jaar!
  

3 maanden voor €14,50
  

 
Wij kunnen nu al opgetogen zijn, maar we houden ons poeder nog even droog.

Het kan niet anders, dan hetgeen we u zo vlak voor het jaareinde willen adviseren ook echt zal uitbreken. Alle signalen staan op groen, maar de ‘trein is nog niet vertrokken’. Wij voorspellen u, als die eenmaal gaat rijden, is er geen houden meer aan.

Waar hebben we het over?

We hebben het over een unieke beleggingskans!

Eentje die door veel analisten en adviseurs onder de pet gehouden wordt. Waarom, zult u zeggen…

De media houden van sensatie. Knallers melden ze u met plezier en dat geldt nog meer voor rampen of ander slecht nieuws.

Dat betekent, dat wat nu sluimert, buiten de radar valt. Maar de analisten van ons grondstoffenteam weten wel beter. Net voor de jaarscheiding komen ze uit hun hok…

Ze hebben een belangrijke mededeling voor u…

Een aandeel uit onze portfolio dat zich in het segment begeeft dat vandaag centraal staat, steeg dit jaar met +94%!

Dat is echter nog maar het begin…

 

Een duizelingwekkend rendement!

Waar hebben we het over? Het gaat niet om ruige beleggingen in een vaag technisch bedrijf of cryptomunten of andere hoog speculatieve zaken…

Het gaat vandaag over zilver!

Oh… is dat alles zul u misschien denken. Nee, beste belegger, denk dat niet want hier ligt een prachtkans voor u. Eentje waar u nu gebruik van moet maken als u op termijn een duizelingwekkend rendement wil behalen.

Maar die keuze is aan u. Wilt u echt eens een slag slaan, dan ligt hier een kans.

 

Actuele analyse

De aanleiding voor deze speciale editie is een recent verschenen analyse van een van de grootste zilverproducenten van de wereld, gemaakt door onze eigen grondstoffenspecialist.
 

Het betreft is een senior mijnbouwbedrijf met een actuele beurswaarde van bijna CAD 3 miljard. De CEO heeft daar een flink belang in, namelijk 1,7%. In percentages valt dit ogenschijnlijk mee, maar dit vertegenwoordigt tegen actuele cijfers wel een waarde van meer dan CAD 50 miljoen. 
 

 

Forse stijging van de zilverprijs voorzien

Het management voorziet een forse prijsstijging van zilver de komende jaren. Daarom behoudt het bedrijf haar focus om haar projecten te blijven ontwikkelen en uitbreiden en de zilverproductie bij haar bestaande projecten te verhogen.
 

Waarom Zilver?

Nu gaan we bewust even in detail. Het is zaak dat u goed weet waarin u gaat beleggen…

Zilver heeft een breed scala aan toepassingen:

 • Zilver heeft eeuwenlang de functie van betaalmiddel gehad.
 • De unieke antibacteriële eigenschappen maken het edelmetaal uitermate geschikt voor toepassing in de gezondheidszorg en medische technologie.
 • Zilver heeft ook een belangrijke toepassing in elektriciteit, aangezien het de beste elektriciteitsgeleider is van alle metalen. Het feit dat zilver niet corrodeert, maakt het uitermate geschikt voor toepassingen in de elektrische- en auto-industrie.

 

Supergeleiders

Supergeleiding is de energie-overdracht van de toekomst en zilver maakt het sneller en effectiever. Zilvergevoerde supergeleidende oxidedraden kunnen meer dan 140 keer de elektrische belasting van koperdraad dragen (!) met minder dan 1 procent van het gewicht. Zilver verbetert de prestaties al bij lichtere gewichten en afmetingen in kabels, motoren, generatoren en transformatoren.

Zilveroxide-zink-batterijen bieden tevens hogere spanningen en een langere levensduur voor consumentengoederen zoals quartzhorloges, camera's en elektronische hulpmiddelen.

Een toepassing van zilver die de laatste jaren flink aan populariteit heeft gewonnen, is die van waterzuiveraar. Miljoenen waterzuiveraars zijn de laatste jaren verkocht om drinkwater te ontdoen van bacteriën, chloor, lood, kleine deeltjes en onaangename geuren. Zilver wordt gebruikt in dergelijke filters ter voorkoming van de opbouw van bacteriën of algen.

 

Zilver heeft de toekomst!

Zilver speelt een belangrijke rol in de actieve ontwikkeling richting een duurzamere wereld. Zowel stimuleringsmaatregelen van overheden als een groeiend groen bewustzijn vanuit de consumenten zullen de komende jaren tot een explosieve stijging van de vraag naar elektrische auto’s leiden.

Onderstaande afbeelding toont de toepassing van zilver in elektrische auto’s. Vergeleken met auto’s met verbrandingsmotoren bevat een elektrisch aangedreven auto zo’n drie keer meer zilver.

De toenemende vraag naar elektrische auto’s zal dus inherent resulteren in een toenemende vraag naar het edelmetaal.

 

SlimmeGrondstofAandelen 

 

Zilver en Hernieuwbare Energie!

Naast de cruciale rol die zilver speelt in de transitie richting elektrisch rijden, speelt het edelmetaal ook een belangrijke rol in de transitie richting hernieuwbare energie.

Zilver is een zeer elementaire component van zonnepanelen. Zilverpoeder wordt omgezet in een pasta die vervolgens op een silicium-wafer wordt geladen. Wanneer het zonlicht het silicium raakt, worden elektronen vrijgemaakt en draagt het zilver de elektriciteit voor onmiddellijk gebruik of slaat het op in batterijen voor later gebruik.

Het feit dat zilver de beste elektriciteitsgeleider ter wereld is, maakt dit edelmetaal ideaal geschikt voor gebruik in zonnepanelen.

 

Slotwoord 

De mijnbouwer die we u adviseren maakt een aanzienlijke ontwikkeling door.

Tijdens de cijfers over Q3 2019 werd bekend dat de productiekosten met maar liefst 20% zijn gereduceerd als gevolg van de hoogste mijnopbrengst ooit, verdere kostenefficiëntie en de ingebruikname van nieuwe technologieën.

Het bevestigt het beeld dat dit aandeel een van de meest aantrekkelijke manieren is om te profiteren van de aantrekkende zilverprijs.

Er is wereldwijd een groot tekort aan zilver, en het aanbod van zilver uit recycling neemt fors af. Dit bevindt zich momenteel op het laagste niveau van de afgelopen 25 jaar. Bovendien is de vraag naar zilver bij overheden en beleggers als hedginginstrument of beleggingsobject juist aan het toenemen, dus zal ook van deze zijde het tekort niet kunnen worden aangevuld.
 

Er is sprake van zulke grote zilvertekorten in de huidige markt, dat eindafnemers als autoproducenten rechtstreeks met deze zilverproducent contact opnemen om een afname-overeenkomst te sluiten.

 
Het zilveraanbod van mijnbouwbedrijven neemt af. De wereldwijde zilverproductie zal in 2019 zo’n 800 miljoen troy ounces behelzen, terwijl de vraag naar zilver meer dan 1 miljard troy ounces bedraagt.

De zilvervraag zal alleen maar verder stijgen door het toenemende gebruik van zilver in consumentenelektronica, elektrisch aangedreven voertuigen en zonnepanelen.

Vanwege deze aanzienlijke krapte op de zilvermarkt verwachten we dat de zilverprijs de komende vijf à tien jaar met zeker 300% kan stijgen.

Het bedrijf heeft veel slimme acquisities gedaan en veel waarde gecreëerd voor haar aandeelhouders. De onderliggende fundamenten van een aanzienlijk toenemende zilvervraag en een dalend aanbod, stemmen ons positief over de toekomst van de zilverprijs. Aangezien deze zilverproducent momenteel verreweg de grootste blootstelling aan de stijging van de zilverprijs biedt, is het een van onze favoriete ondernemingen in de sector. Het bedrijf heeft dan ook een belangrijke plaats in onze edelmetaalselectie.

 

Maak nu voor €14,50 kennis

SlimmeGrondstofAandelen is de nieuwsbrief voor beleggers in grondstoffen. Meer dan 30 ondernemingen sieren onze omvangrijke portfolio, waaronder veel aandacht voor goud- en zilvermijnen. We verwachten dat straks beide metalen zullen uitbreken, naast de toenemende vraag naar lithium en koper.

Deze belangrijkste ondernemingen in deze sectoren staan in onze aandelenportfolio. Op de website maakt u nader kennis met deze bedrijven. Van elke positie is er een uitgebreide analyse op te vragen.
 

De complete grondstoffenportfolio, alle informatie op de website en alle analyses zijn nu tijdelijk beschikbaar voor de prijs van slechts €14,50


Voor de periode van 3 maanden heeft u toegang tot alle informatie en elke maand ontvangt u een nieuwe tip. Maar er is meer…

Klik hier om u aan te melden bij SlimmeGrondstofAandelen en maak vandaag nog kennis met onze grondstoffen portfolio.

 

Wat krijgt u voor €14,50:

 1. Direct toegang tot de complete actuele aandelenportefeuille
   
 2. Resultaten zijn gekoppeld aan de beurzen
   
 3. U kunt uw eigen persoonlijk portefeuille inrichten op onze website en live volgen zonder daadwerkelijk aandelen te kopen!
   
 4. Toegang tot alle handige tips en informatie op onze website
   
 5. U krijgt alle nieuwsbrieven en toegang tot ALLE bedrijfsanalyses van de complete portfolio
   
 6. Niet goed geld terug garantie!

 

3 maanden voor €14,50


Niet goed, geld terug

We mogen u een mooie aanbieding doen, maar gaan nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice al voldoende om uw abonnement stop te zetten. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren GEEN opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!

 

600_button_abonneer_hier.gif

 

Let op: Deze actie loopt 31 december a.s. om 23:59 uur af.

 

Met vriendelijke groet,

Grondstoffenteam BeleggersPlaats.