een jaar lang GRATIS beleggen in goud

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

Tijdens ‘De week van het Goud’

Een jaar lang GRATIS beleggen in goud!

Er liggen voor u torenhoge rendementen in het verschiet!

De goudprijs steeg dit jaar al met ruim 20%,
maar onze goudmijnen lopen al op tot bijna 70%.
 

De koersstijgingen in 2019:

SlimmeGrondstofAandelen

 
De week van het Goud’ maakt heel wat los onder onze lezers. Dat is dan ook niet zo vreemd, omdat goud nu echt aan het uitbreken is en dat betekent dat we ons op kunnen maken voor flinke winsten.

SlimmeGrondstofAandelenTijdens onze goudweek presenteren wij onze lezers de verschillende mogelijkheden van het beleggen in goud. Dat kan op meerdere manieren. Uw kelder vullen met goud ligt niet zo voor de hand, maar wat dan?

Vandaag presenteren wij u een unieke selectie goud- en zilvermijnen en diverse royalty bedrijven.

Het advies is juist te kopen op het moment dat de aandelen nog steeds ondergewaardeerd zijn, maar al wel in een stijgende trend zitten.

Koop nu is het advies!

Alles wijst erop dat de weg omhoog is ingezet. Wilt u samen met ons de weg naar boven meemaken, dan bent u voor een langere periode verzekerd van de professionele tips en adviezen van ons grondstoffen team. De portfolio bevat meer dan alleen goud en zilver. Daarover later meer.

De prijs van goud heeft dit jaar al een stijging doorgemaakt van ruim 20%. Goud is vanaf eind 2018, het moment van de onverwacht grote correctie, al gaan stijgen.

Het bewijs dat beleggers onraad ruiken. De weg naar goud is dan gauw gevonden.

De goudmarkt intrigeert, maakt hongerig, maar is tevens een moeilijke en ondoorzichtige markt.

Ga er als particuliere belegger maar eens aan staan. Wat moet je kopen? Wat zijn de kansen en vooral de risico’s?

Vandaag wijzen wij u de weg naar de meest interessante goudbeleggingen van dit moment. En daarbij krijgt u zomaar 12 maanden GRATIS advies, tips en ondertussen kunnen we uitgaan van oplopende rendementen.

Goud wordt gezien als een veilige haven omdat, als de aandelenkoersen fors dalen, velen vluchten in edelmetaal. Goud is een soort van thermometer. En dat de goudprijs nu stijgt, is een voorteken.

Lees hieronder hoe u de handleiding voor het beleggen in goud GRATIS kunt downloaden.

INDEXaandelen

 

We staan aan het begin van de goudhausse

De groep zoekenden naar alternatieven is groeiende. Dat betekent dat we nog maar aan het begin staan van de goudhausse. Een nieuwe groep goudliefhebbers dient zich aan. Een belangrijke reden om nu te investeren in goud.

De groep goudbeleggers stijgt, omdat sparen onderhand geld kost in plaats van dat het iets oplevert. Veel spaarders zoeken hun heil nu in goud.

Goud is zo’n 20 jaar geleden een beleggingsobject geworden. De groep speculanten heeft zich vanaf dat moment op goud gestort.

Als gevolg van de Amerikaanse sancties willen de Russen hun economie bevrijden van in dollars noterende activa. Ze investeren actief in goud en worden zo minder afhankelijk van de Amerikaanse dollar, met als gevolg dat Rusland in 2018 de grootste afnemer van goud werd. En dat was in het eerste kwartaal van dit jaar ook weer het geval.
 

Maar Rusland is niet het enige land dat massaal goud koopt. De grootste afnemers zijn de VS, Duitsland, Italië, Frankrijk en China.

 
U begrijpt dat er steeds meer goud uit de grond gehaald gaat worden…

 

Dat betekent dat de goudproductie in rap tempo zal toenemen

Veel aandelen op de internationale aandelenmarkten zijn overgewaardeerd en een nieuwe bubbel is in de maak. Daar komt nog bij dat door de lage rentes sparen en obligaties geen alternatieven meer zijn.

Alles duidt erop dat we aan de vooravond staan van een kentering op de aandelenmarkten.

Goud komt steeds meer in beeld en de goudproductie zal explosief stijgen.

Onze analisten zijn al geruime tijd bezig met het opbouwen van een portfolio met aan goud gerelateerde aandelen.

Als we echte hoge rendementen willen halen, dan komen we automatisch terecht bij de goudproducenten.

U kunt fysiek goud kopen en in een kluis leggen. Of wie geen enkele moeite wil doen, koopt een goud ETF.

Wij wijzen u de weg naar de goud- en zilverproducenten die nu al indrukwekkende groeicijfers laten zien en waarvan de koersen dit jaar al tot 66% gestegen zijn. De rendementen kunnen tot honderden procenten oplopen.

Het opbouwen van een goudportefeuille is een intensief en risicovol proces. De mijnbouw is een complexe sector, omringd met onbetrouwbare partijen.

Wij helpen u de risico’s te verkleinen en de kansen te benutten die er absoluut liggen. Onthoud dat goed!

We hebben voor u een portfolio samengesteld, bestaande uit betrouwbare en winstgevende producenten, die direct dan wel indirect bij de mijnbouw betrokken zijn.

 

Is het moment voor u aangebroken?

Hoe vaak heeft u zich afgevraagd mee te willen doen met deze rit naar boven. Onze abonnees hebben al kapitalen verdiend met de winsten op deze aandelen.

Maar niet getreurd: Er liggen nog zoveel kansen op ons te wachten.

Om die reden geven wij tijdens ‘De week van het Goud’ iedereen die koudwatervrees heeft nu een HEEL JAAR LANG EEN GRATIS ABONNEMENT.

 

U krijgt 1 jaar GRATIS abonnement!

Om een grote groep beleggers toegang te geven tot deze unieke selectie aandelen, krijgt u tijdens onze goudweek het tweede jaar GRATIS van ons.

Als u zich nu voor 1 jaar abonneert, krijgt u er een jaar gratis bij en kunt u vandaag al aan de slag.
 

De actie loopt zondag 8 september om 23:59 uur af!

 
U betaalt nu tijdelijk slechts €199,50 voor 24 maanden advies en een volledig abonnement op onze Slimme Grondstof Aandelen nieuwsbrief. 

Dat is omgerekend slechts €8,30 per maand.

U betaalt normaal gesproken €199,50 voor 12 maanden, nu krijgt u het dubbel aantal maanden voor dezelfde prijs.

Deze minimale investering is snel terugverdiend!

U maakt gelijk kennis met onze complete Slimme Grondstoffen portefeuille.

U ontvangt onze nieuwsbrief, tussentijdse updates van uw aandelen en we presenteren u regelmatig nieuwe tips.

Bij belangrijke nieuwsfeiten krijgt u onmiddellijk een flashbericht van onze snelle email service.

U krijgt 24 uur per dag toegang tot de speciale secties op onze website, met daarin alle informatie die u nodig heeft bij het beleggen in Goud, zilver en overige grondstoffen.

De portfolio is gekoppeld aan de beurzen!
 

Onze complete grondstoffenportfolio bevat meer dan alleen aan goud en zilver gerelateerde aandelen. Denk aan uranium, lithium, koper en energiebedrijven. Onze recent opgenomen Amerikaanse leverancier van alternatieve energietechnologie maakte dit jaar een koersstijging door van 68%!

 
Maar er is nog een service die we u niet willen onthouden: U kunt voortaan op onze website uw eigen persoonlijke portfolio bijhouden. Deze service is uniek! U kunt zelfs uw eigen persoonlijke wensenlijstje samenstellen en volgen in de tijd. Een soort kweekvijver. 

1 jaar GRATIS

 

U krijgt 100% geld terug garantie

Deze service vindt u haast nergens. Als u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant of tijdschrift, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. Slimme Grondstof Aandelen biedt een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. Wij betalen dan het niet gebruikte deel tot op de laatste cent terug! 

Abonneer hier

Beleg voortaan zonder zorgen met de expertise van ons Grondstoffenteam.

 

Succes met beleggen,

Grondstoffenteam BeleggersPlaats

 

PS: Liever in fysiek goud beleggen? Klik dan op onderstaande advertentie.

INDEXaandelen