Tip: Goudmijn +70% in drie maanden

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

De week van het Goud

Veelbelovende mijnbouwer stijgt 70% in drie maanden!

Legende in de mijnbouwsector maakt indruk
op de beleggers
  

 
Vandaag staat een Canadees mijnbouwbedrijf centraal dat zich primair richt op de edelmetalen goud en zilver. Additioneel wordt er ook koper gewonnen.

Het bedrijf heeft projecten in Argentinië, Canada en Mexico en wordt geleid door een ware legende uit de mijnbouwsector. De beurswaarde van het vorige bedrijf dat hij leidde groeide van $50 miljoen naar $8 miljard. Een knappe prestatie!

Kan hij een dergelijke prestatie evenaren? Wij denken van wel.

De koers steeg de afgelopen drie maanden met 70% naar CAD 2,78. Goud steeg in deze periode met 20%. Het bedrijf heeft eerder aangegeven dat er een hefboom zit op de koers van factor 3 op de prijsontwikkeling van goud. Dat is dus helemaal waar.

De drijvende kracht achter dit mijnbouwbedrijf bezit 23% van de aandelen en keert zichzelf $1 aan salaris uit.

De onderneming is een mooie investeringsopportuniteit voor beleggers nu de goudprijs in een stijgende trend zit.


Projecten

Het bedrijf is met haar projecten aanwezig in twee van ’s werelds grootste goudregio’s, het Black Fox project in Timmins, Canada en het Gold Bar project in Nevada, Verenigde Staten. In Argentinië bezit het een van de mijnen met de hoogste goudconcentraties in Noord- en Zuid-Amerika en is actief in Mexico.

 
Koersontwikkeling

Het management van een onderneming kan beloond worden voor het laten groeien van het bedrijf of door het creëren van aandeelhouderswaarde. De drijvende kracht van het bedrijf keert zichzelf een symbolisch salaris uit van $1 per jaar en heeft ook afgezien van bonussen en aandelenopties. Hij is dus puur afhankelijk van de koersontwikkeling om geld te verdienen aan dit bedrijf. Daarmee geeft hij aan extra gebrand te zijn om van dit bedrijf een succes te maken.


Productie

In de volgende grafiek is goed te zien dat de goudproductie voor de verschillende projecten flink is gegroeid sinds de oprichting van het bedrijf. In 2018 produceerde de onderneming in totaal 176.000 troy ounces goudequivalent. In 2019 verwacht het bedrijf in totaal 201.000 troy ounces goudequivalent te produceren, terwijl het bedrijf in 2020 een goudproductie van 206.000 troy ounces verwacht te genereren.

 

 SlimmeGrondstofAandelen

 

Recente cijfers hebben ervoor gezorgd dat de productie voor 2019 naar boven is bijgesteld naar 205.000 troy ounces. Goed nieuws dus voor beleggers die de waarde van hun investering flink zagen groeien.

 

SlimmeGrondstofAandelen

 

Flinke winst!

Alle ingrediënten zijn aanwezig om van deze mijnbouwer een succesverhaal te maken. Het bedrijf heeft mooie projecten in veilige mijnbouwjurisdicties en heeft een veelbelovende exploratiepijplijn. Het productieprofiel ziet er voor de komende jaren ook prima uit. De grote kracht achter het bedrijf zal naar onze verwachting niet alleen zijn beloning zien groeien, maar ook die van u. Zoals eerder aangegeven, haalt hij zijn beloning uit de ontwikkeling van de koers.

We verwachten met dit aandeel een flinke winst te maken!

Stap nu in is ons advies.


Maar er is meer…

De volgende tabel geeft de koersstijging weer van enkele van onze posities als gevolg van de stijging van de goudprijs.

 SlimmeGrondstofAandelen

Onze complete grondstoffenportfolio bevat meer dan alleen aan goud en zilver gerelateerde aandelen. Denk aan uranium, lithium, koper en energiebedrijven. Onze recent opgenomen Amerikaanse leverancier van alternatieve energietechnologie maakte dit jaar een koersstijging door van 68%!

Wie vandaag nog toegang wil krijgen tot de complete grondstoffenportefeuille, waaronder het genoemde aandeel in deze nieuwsbrief (positie 5 in de portfolio), kan tijdens de goudweek extra voordelig kennismaken.

 

50% korting tijdens de Goudweek

U betaalt per kwartaal €47,50 voor toegang tot de complete grondstoffen-portefeuille, alle informatie op de website en de analyses en nieuwe tips die we u maandelijks toesturen.

U krijgt flashberichten om alert te kunnen reageren op koop en verkoop.

Dagelijks publiceren we nieuwsberichten over de bedrijven achter onze aandelen.

Maar, om u over de streep te helpen mogen we u een gratis abonnementsperiode aanbieden bovenop de al lage prijs.

Wilt u zich aansluiten bij de groeiende groep slimme grondstofbeleggers (en edelmetalen), dan is dit het moment.

U kunt vandaag een abonnement voor drie maanden afsluiten om te kijken of het u bevalt. Voor een periode van drie maanden betaalt u normaal €47,50.

Wie zich vandaag inschrijft, krijgt er gelijk 3 maanden extra abonnement bij, zodat u voor de komende 6 maanden slechts €47,50 betaalt.

Dat is toch mooi 50% korting.

Is het moment aangebroken voor u om samen met ons het grondstoffen- en edelmetalenavontuur aan te gaan? U profiteert gelijk van de stijgingen van goud- en zilveraandelen.

We heten u graag van harte welkom. 


3 maanden GRATIS

 

Niet goed, geld terug

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice voldoende om uw abonnement stop te zetten. Dat gaat heel makkelijk kunnen we u verzekeren. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren GEEN opzegtermijn, en indien gewenst betalen wij u het niet gebruikte gedeelte terug.

Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!

 

600_button_abonneer_hier.gif  

 
Met vriendelijke groet,

Grondstoffenteam BeleggersPlaats

PS:

SlimmeGrondstofAandelen