TIP: Unieke selectie goudmijnen om nu te kopen

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

Extra Editie

Flinke koersstijgingen voor goud- en zilvermijnen

Een ongelooflijke kans voor beleggen in goud en zilver!

Beleggen in edelmetalen is als het afsluiten van een verzekering onder uw aandelenportefeuille
  

 
Het zal u vast niet ontgaan zijn dat goud aan het uitbreken is. De media trakteren u op aangedikte verhalen en bezorgen een ware goudkoorts.

Veel beleggers vragen zich af wat ze nu hiermee aan moeten.

De goudmarkt intrigeert, maakt hongerig, maar is tevens een moeilijke en ondoorzichtige markt.

Ga er als particuliere belegger maar eens aan staan. Wat moet je kopen? Wat zijn de kansen en vooral de risico’s?

Vandaag vatten wij de recente ontwikkelingen samen en wijzen u de weg naar de meest interessante goudbeleggingen van dit moment.

Het team achter de samenwerking tussen uitgeverij BeleggersPlaats en vermogensbeheerder Vimco Luxembourg heeft in de afgelopen vier jaar dat we samenwerken een indrukwekkend aandelenportfolio opgebouwd.

Ook u kunt vanaf vandaag gebruik maken van deze concentratie aan kennis en ervaring.
 

Onze filosofie is dat we iedere belegger de kans willen geven om gebruik te maken van deze kennis. Dat betekent dat we de kosten laag houden voor onze adviezen.

 
Niet om Sinterklaas te spelen.
 

De kracht zit hem in het hergebruiken van de kennis die aangewend wordt bij het beheer van de vermogensbeheer-portefeuilles. Op die manier kunnen we de kosten laag houden, terwijl de kwaliteit en inzet hetzelfde blijft. Een unieke combinatie die tot op de dag van vandaag vele beleggers enthousiast heeft gemaakt.

 
Niet iedereen wil, of kan zijn vermogen door een andere partij laten beheren. Juist voor wie zelf de aandelenportefeuille wil beheren, is dit een unieke kans.

En zeker nu goud (en zilver!) op uitbreken staat!

We adviseren u deze nieuwsbrief aandachtig door te lezen. U zult merken dat goud enorme kansen biedt en een verzekering onder uw portefeuille legt, want ook u zal de onrust voelen die alsmaar toeneemt, tot het moment het echt mis gaat.

En die klap zal hard aankomen!

Vandaag een helder en realistisch verhaal over goud. Geen valse beloftes over rijk worden met goud. Nee, wie slim is belegt een deel van zijn vermogen in goud en ook zilver.

De verzekering onder uw aandelenportefeuille!

 

Wat u vandaag moet weten over goud

Goud wordt gezien als een veilige haven, omdat als de aandelenkoersen fors dalen, velen vluchten in edelmetaal. Wie denkt dat het monetaire systeem zal instorten, koopt goud en bergt het veilig op.

Goud is een soort van thermometer. En dat de goudprijs nu stijgt, is geen goed voorteken…

Een nieuwe groep dient zich aan

 

  • De speculanten

Sinds het begin van deze eeuw is goud meer een beleggingsobject geworden, waarmee speculanten niet uit het oogpunt van veiligheid handelen. Ze willen forse winsten maken.

Hiermee bouwen we gelijk een brug naar de actualiteit…

Als beleggingsobject heeft goud een negatieve relatie ontwikkeld met de dollar. Als de dollar stijgt, daalt goud. Dat is al een punt om rekening mee te houden, maar op dit moment speelt er nog een gegeven een grote rol: de rente.

Goud is gevoeliger geworden ten aanzien van de Amerikaanse rente. Een goudstaaf kent geen rente, maar de dollar wel. Als de rente daalt, wordt cash minder interessant.

Goud wordt dan een interessante optie.

En zo zijn we aanbeland bij wat er momenteel speelt. De FED heeft besloten de rente te verlagen, en dat heeft voor behoorlijk wat onrust gezorgd.

De centrale banken houden de boel aan de gang door steeds meer schuldpapier op te kopen. De geldpersen blijven maar draaien. Enorme hoeveelheden obligaties die opgekocht worden, noteren momenteel met zelfs een negatieve rente.

Negatieve rentes zijn het symptoom van het probleem.

 

  • De spaarders

Het effect van de lage, dan wel negatieve rente is volkomen logisch: spaarders gaan in feite verlies lijden (vergeet de inflatie niet) en zoeken naarstig naar alternatieven.

Goud komt dan in beeld!

Maar de groep zoekenden naar alternatieven is groeiende. Dat betekent dat we nog maar aan het begin staan van de goudhausse. Een nieuwe groep goudliefhebbers dient zich aan. Een belangrijke reden om nu te investeren in goud.

U begrijpt dat er steeds meer goud uit de grond gehaald gaat worden. Maar er is een grote en machtige speler die momenteel enorme hoeveelheden goud koopt…

 

  • Rusland

We hebben het over Rusland. Als gevolg van de Amerikaanse sancties willen de Russen hun economie bevrijden van in dollars noterende activa.

Ze investeren actief in goud en worden zo minder afhankelijk van de Amerikaanse dollar. Met als gevolg dat Rusland in 2018 de grootste afnemer van goud werd. En dat was in het eerste kwartaal van dit jaar ook weer het geval.


Laten we het even samenvatten waarom de vraag naar goud groeit.

  • Goud wordt van oudsher gezien als een veilige haven, dus bij onraad neemt de vraag naar goud toe.
  • Sinds begin deze eeuw is goud ook een beleggingsobject geworden. Een nog steeds groeiende groep speculanten biedt zich aan.
  • Een dalende en zelfs negatieve rente drijft spaarders richting goud. Een nieuwe groep dient zich aan. We staan hierbij aan het begin van een steeds groter wordende groep afnemers van goud.
  • Rusland wil minder afhankelijk worden van de activa in dollar. Ze kopen sinds 2018 enorme hoeveelheden goud.

 

Dat betekent dat de goudproductie
in rap tempo zal toenemen

Veel aandelen op de internationale aandelenmarkten zijn overgewaardeerd en een nieuwe bubbel is een feit. Daar komt nog bij dat door de lage rentes sparen en obligaties geen alternatieven meer zijn.

Alles duidt erop dat we aan de vooravond staan van een kentering op de aandelenmarkten.

Goud komt steeds meer in beeld en de goudproductie zal explosief stijgen.

We hebben u verteld dat onze analisten al geruime tijd bezig zijn met het opbouwen van een portfolio met aan goud gerelateerde aandelen.

Als we echte hoge rendementen willen halen, dan komen we automatisch terecht bij de goudproducenten.

U kunt fysiek goud kopen en in een kluis leggen. Of wie geen enkele moeite wil doen, koopt een goud ETF.

Wij wijzen u de weg naar de goud- en zilverproducenten die nu al indrukwekkende groeicijfers laten zien en waarvan de koersen dit jaar al tot 66% gestegen zijn.

Het opbouwen van een dergelijke portefeuille is een intensief proces. De mijnbouw is een complexe sector, omringd met onbetrouwbare partijen.

Wij helpen u de risico’s te verkleinen en de kansen te benutten die er absoluut liggen.

We hebben voor u een portfolio samengesteld, bestaande uit betrouwbare en winstgevende producenten, die direct dan wel indirect bij de mijnbouw betrokken zijn.

In de volgende tabel zijn deze ondernemingen op een rij gezet, met vermelding van de koersgroei in 2019, gemeten op 19 augustus.

 SlimmeGrondstofAandelen

Mijnen

Het beleggen in goudmijnen kan zorgen voor een groter rendement dan bij beleggen in fysiek goud. De winstmarge van een goudmijn stijgt of daalt meer dan evenredig bij een verandering van de goudprijs. Dit noemen we ook wel een hefboom.


Royalty bedrijven

Royalty bedrijven investeren in mijnbouwers in ruil voor een percentage van de productie van de mijn als de mijn gereed is. Het zijn in feite de banken van de mijnindustrie. Er wordt veelal geinvesteerd in een aantal verschillende mijnbedrijven om de risico’s te spreiden.

Onze complete grondstoffenportfolio bevat meer dan alleen edelmetalen. Denk aan uranium, lithium, koper en energiebedrijven. Onze recent opgenomen Amerikaanse leverancier van alternatieve energietechnologie maakte dit jaar een koersstijging door van 68%!

Wie vandaag nog toegang wil tot de complete grondstoffenportefeuille, waaronder de genoemde aandelen in deze nieuwsbrief, kan nu voordelig kennismaken.

 

We houden de kosten laag!

U betaalt per kwartaal €47,50 voor toegang tot de complete grondstoffen-portefeuille, alle informatie op de website en de analyses en nieuwe tips die we u maandelijks toesturen.

U krijgt flashberichten om alert te kunnen reageren op aan- en verkoop.

Dagelijks publiceren we nieuwsberichten over de bedrijven achter onze aandelen.

Maar, om u over de streep te helpen mogen we u een gratis abonnementsperiode aanbieden bovenop de al lage prijs.

 

U krijgt gelijk 50% korting!

Wilt u zich aansluiten bij de groeiende groep slimme grondstofbeleggers (en edelmetalen), dan is dit het moment.

U kunt vandaag een abonnement voor drie maanden afsluiten om te kijken of het u bevalt. Voor een periode van drie maanden betaalt u normaal €47,50.

Wie zich vandaag inschrijft, krijgt er gelijk 3 maanden extra abonnement bij, zodat u voor de komende 6 maanden slechts €47,50 betaalt.

Dat is toch mooi 50% korting.

Is het moment aangebroken voor u om samen met ons het grondstoffen- en edelmetalenavontuur aan te gaan? U profiteert gelijk van de stijgingen van goud- en zilveraandelen.

We heten u graag van harte welkom. 
 

3 maanden GRATIS

 

Niet goed, geld terug

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice al voldoende om uw abonnement stop te zetten. Ik geef u als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u tussentijds zou willen stoppen.

Dat gaat heel makkelijk kan ik u verzekeren. Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement! 
 

START HIER 

 

Met vriendelijke groet,

Grondstoffenteam BeleggersPlaats