Goud in opmars. Dit zijn onze adviezen.

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

Goudprijs naar hoogste niveau in zes jaar

Goud en zilver stijgen hard!

Stap nu in

Het is een prachtmoment nu aandelen goud en 

zeker ook zilver te kopen. Lees vandaag waarom.

  

 
Vandaag een speciale goudeditie. De reden mag duidelijk zijn: door de snelle stijging van edelmetalen ligt er voor beleggers een enorme kans.

Een kans op megawinsten!

En dat geldt nog meer voor zilver.

Beleggers die nu instappen, maken samen met ons de weg naar boven. Sinds zes jaar stond goud niet meer zo hoog.

We staan in de startblokken. Doet u met ons mee?

In deze speciale editie leggen we u uit wat de redenen zijn voor het uitbreken van goud en zilver en waar de kansen liggen.

Na een langere periode van stilte rond edelmetalen, is vandaag het moment aangebroken om weer actief bezig te zijn met de enorme kansen voor aan goud en zilver gerelateerde aandelen.

Wij gaan u daarbij helpen. In deze editie wijzen wij op een aantal interessante beleggingsmogelijkheden.

 

Goud bereikt recordniveaus

De goudkoers is in korte tijd weer sterk gestegen. Vrijdag 21 juni bereikte deze zelfs het hoogste niveau in bijna zes jaar.

De verwachting dat centrale banken opnieuw de rente zullen verlagen, was een duidelijk signaal dat de weg weer vrij is gemaakt om te beleggen in goud en zilver.

Let op: Zilver betrekken we niet zonder reden in dit verhaal. De kansen zijn hier nog vele malen groter!

De goudkoers steeg die vrijdag naar €40.000 per kilo, een niveau dat we sinds het voorjaar van 2013 niet meer bereikt hebben.

In dollars steeg de koers naar bijna $1.400 per troy ounce. Hiermee werden een aantal belangrijke weerstandsniveaus doorbroken.

De bewegingen van edelmetalen laten zich niet altijd eenvoudig verklaren. Toch zijn er momenteel een aantal oorzaken aan te wijzen die overduidelijk de goudprijs hebben opgedreven.

Als belangrijkste reden noemen we de recente uitspraken van de centrale banken.

Zowel de ECB als de Federal Reserve zijn bereid de rente te verlagen. Nog lager zult u denken, maar ze zijn bereid tot het uiterste te gaan. En dat terwijl ze eind vorig jaar nog bereid waren de rente te verhogen…

Ondanks de euforie op de beursvloer, waarbij aandelenkoersen alleen maar stijgen, heerst er grote onzekerheid over de economie.

De centrale banken geven hiermee een duidelijk signaal af dat de economie niet sterk genoeg is.

De ECB kondigde zelfs weer nieuwe staatssteun aan. Een wapen dat enkel bij grote onzekerheid uit de kast wordt gehaald.

De komende maanden kunnen ook geopolitieke spanningen effect hebben op de goudkoers. De laatste ontwikkelingen omtrent Iran zijn zorgwekkend, en dat terwijl de gevolgen van de handelsoorlogen nog niet te overzien zijn.

In Europa blijft de onzekerheid boven de markt hangen als gevolg van de Brexit soap, de voortdurende onzekerheid over Italië en de politieke onrust die zich als een veenbrand verspreid.

 

Goud biedt bescherming

Zoals u inmiddels weet, zijn wij geen roekeloze beleggers die enkel op zoek gaan naar de kansen in markt. Dat zou te veel speculatie met zich meebrengen.

Wij willen u vooral wijzen op de beschermende kracht van goud.

Goud heeft historisch gezien bewezen, juist in moeilijke tijden, erg waardevast te zijn. Ook de centrale banken kopen steeds meer goud.
 

In China stimuleert de overheid om fysiek goud te kopen. Zij weten dat banken zomaar gesloten kunnen worden en ze hiermee al hun spaargeld kwijt kunnen raken. Zeker in combinatie met de angst voor de gevolgen van de handelsoorlog, zal dit des te meer reden zijn te vluchten in goud.

 
Ook in de Westerse landen is het besef ontstaan dat goud (en zilver!) bij een financiële crisis het verlies in de portefeuille kunnen compenseren.

Wie een stap verder wil gaan, kan de kansen in edelmetalen nog meer benutten om hiermee flinke winsten te maken.

Dan bent u bij Slimme Grondstof Aandelen aan het juiste adres.

Om op eigen kracht deze markten te gaan verkennen, is haast onmogelijk. Deze complexe wereld kennen wij als geen ander en wij weten u de weg te wijzen naar de meest interessante beleggingen binnen het spectrum van edelmetalen.


De meeste winst ligt straks in de mijnbouw

Het is natuurlijk altijd goed om wat fysiek goud en zilver te kopen of om een indexproduct aan te schaffen, maar het is absoluut een aanrader om een mandje met goud- en zilvermijnaandelen te vullen.

Daar kunt met een grote kans veel hogere rendementen halen. Deze aandelen zullen extra hard stijgen wanneer de beurskoersen massaal instorten. En het moment dat zoiets gebeurt, komt steeds dichterbij.

Goud wordt wel eens gezien als de kanarie in de kolenmijn, wat een signaal is voor naderend onheil.

Mijnen hebben een turbowerking op de koers. Kijkt u even mee wat de mijnbouw ETF (GDX) doet ten opzichte van de goud ETF (GLD). Ter illustratie vindt u er ook de ontwikkelingen van de zilver ETF (SIL).
 

Ontwikkeling afgelopen maand

 SlimmeGrondstofAandelen

 

De verschillende elementen op een rij:

Goudmijnen (GDX):                  +23%  !
Goud (GLD):                            +10%
De markt (S&P500):                 +  5%
Zilver (SIL):                             +20%

 
Het voorgaande geeft duidelijk aan waar de meeste kansen liggen. Let u er wel op dat de uitslagen naar boven, net zo hard kunnen gaan als naar beneden. Dus de risico’s zijn ook wat hoger.

Maar, zoals gezegd, is binnen ons team een flinke dosis kennis en ervaring aanwezig. Deze complexe markt kunnen wij goed overzien. Ik zeg ‘wij’. Samen met een heel team binnen Vimco Luxembourg vermogensbeheer monitoren wij deze complexe markt dagelijks.


De winsten gaan straks sky high zijn

Het is wachten op de grote uitbraak. De voortekenen zijn er al. Mijn eerste advies: laat u niet gek maken. Ruim een apart budget in voor goud en zilver en wacht rustig af. Op ons kunt u rekenen en wij bewaken graag uw portefeuille.

Als je een flinke klapper wilt gaan maken, koop dan nu aandelen die straks heel veel geld op kunnen leveren.

 

Onze werkwijze werkt in uw voordeel

Een aparte tak binnen Vimco Luxembourg baseert zich voor het overgrote deel op het succesvolle Resource Fund, waar wij als vermogensbeheerder toegang tot hebben. Particulieren hebben geen toegang tot dit fonds.

De sleutel zit hem in de kennis van een heel team analisten dat werkt voor Vimco. Ze hebben direct contact met onze fondsbeheerder in New York. Ook daar schuilt weer een heel team achter.

Zo ontstaat een bolwerk aan kennis. Hierin onderscheiden wij ons van andere aanbieders van grondstoffenportefeuilles.

Kennis, kennis en nog eens kennis is wat de klok slaat.
 

Abonnees van Slimme Grondstof Aandelen kunnen op deze manier een eigen beleggingsportefeuille samenstellen die overeenkomt met die van een gerenommeerde vermogensbeheerder.

 
Wij onderscheiden ons door onze kennis van grondstoffen en edelmetalen. Op onze website www.SlimmeGrondstofAandelen.nl is veel informatie over deze materie te vinden.

De kosten zijn bijna onwerkelijk laag voor de informatie die u van ons krijgt.

U betaalt per kwartaal €47,50 voor toegang tot de complete grondstoffen portefeuille, alle informatie op de website en de analyses en nieuwe tips die we u maandelijks toesturen.

U krijgt flashberichten om alert te kunnen reageren op koop en verkoop.

Dagelijks publiceren we nieuwsberichten over de bedrijven achter onze aandelen. Zoals één van onze aandelen deze week die ineens dividend gaat uitkeren.

Waarom zijn onze abonnementsprijzen zo laag?

Ons team werkt dagelijks voor de vermogensbeheerklanten. En dat zijn flinke portefeuilles. De kennis en ervaring zetten wij ook in voor onze abonnees. Omdat veel kosten al gemaakt zijn, betaalt u slechts een schijntje.

Dit is uniek in de wereld van financiële nieuwsbrieven.

Maar, om u over de streep te helpen, mag ik u een gratis abonnementsperiode aanbieden boven op de al lage prijs.

 

U krijgt gelijk 50% korting!

Wilt u zich aansluiten bij de groeiende groep slimme grondstofbeleggers, dan is dit het moment.

U kunt vandaag een abonnement voor drie maanden afsluiten om te kijken of het u bevalt. Voor een periode van drie maanden betaalt u normaal €47,50.

Wie zich vandaag inschrijft, krijgt er gelijk 3 maanden extra abonnement bij, zodat u voor de komende 6 maanden slechts €47,50 betaalt.

Dat is toch mooi 50% korting.

Is het moment aangebroken voor u om samen met ons het grondstoffen- en edelmetalen avontuur aan te gaan?

We heten u graag van harte welkom.

 

3 maanden GRATIS

 

Niet goed, geld terug

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice al voldoende om uw abonnement stop te zetten. Dat gaat heel makkelijk kan ik u verzekeren.

U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren GEEN opzegtermijn. En indien gewenst, betalen wij u het niet verbruikte gedeelte terug. Dat is een garantie en daar mag u ons altijd aan houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement! 
 

START HIER 
  

Met vriendelijke groet,

Grondstoffenteam BeleggersPlaats