Meest kansrijke waterstofaandeel van dit moment

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

  
Energietransitie in volle gang. Wie nu investeert maakt kans op hoge winsten. Alleen dit jaar al 87% winst!

Meest kansrijke waterstof aandeel
van dit moment!

Een verhaal dat je niet mag missen!
   

 
Voor de moedige belegger hebben we een pracht van een kans op de plank liggen. Een aandeel voor wie gebruik wil maken van de kans op straks enorme winsten.

Het gaat in deze editie om een ongelooflijk rendement dat je kunt halen door op tijd in te stappen in aandelen die een belangrijke rol spelen in de energietransitie.

Vandaag gaat het om waterstof!

U heeft er vast al over gelezen en u denkt vast: “Ben benieuwd wanneer de waterstofauto’s komen en waar kun je dat spul tanken dan…”

Nou, we kunnen u vertellen dat er al heel wat toepassingen zijn voor waterstof. Alleen zie je dat niet op de openbare weg.

In haar kernactiviteiten ontwikkelt de onderneming die vandaag centraal staat, oplossingen voor waterstof- en brandstofcelproducten om loodzuuraccu's in elektrische heftrucks en industriële trucks te vervangen

En voor welke bedrijven doen ze dat dan ? Het gaat dan om enorme bedrijven als Walmart, Aamazon, BMW, Mercedes-Benz en IKEA. Maar dat is slechts een greep uit de indrukwekkende klantenportfolio.

Met name in de explosieve groei van online verkoop ligt er een enorme kans voor deze onderneming. Een partij als Amazon alleen al betekent een enorme afzetmarkt voor dit bedrijf.

Om een indruk te krijgen, het koersverloop over de eerste vijf maanden van dit jaar: 
 

Koersverloop waterstofaandeel in 2019 

600_sga48.jpg

Een stijging van 87% belooft heel wat. We staan nog maar aan het begin van een enorme groeimarkt.
 

 

Hier liggen kansen voor beleggers die
op het juiste moment willen instappen

De energietransitie van fossiele brandstofvormen naar duurzamere alternatieven lijkt middels het Parijsakkoord een onontkoombare realiteit te zijn geworden. 

We staan aan de vooravond van een grootschalige internationale transitie. 

Zoals elke grote transitie en grote uitdaging, kunnen de beursgenoteerde bedrijven die passende oplossingen hebben ontwikkeld, een aantrekkelijke beleggings-opportuniteit zijn voor de belegger die tegen een stootje kan. 

Waterstof is schoon, veilig en talrijk aanwezig. Het wordt namelijk in 70 procent van alle materie in het heelal aangetroffen. Vanwege dit grote aanbod kan waterstof overal gewonnen worden.

Als energiedrager is waterstof tot wel twee à drie keer efficiënter dan traditionele brandstoffen. Kort gezegd, kun je verder rijden met minder brandstof. 

Een belangrijke bijkomstigheid in het kader van de eerder aangehaalde energietransitie: het enige bijproduct is water, dus brandstofcelauto’s zijn geheel CO2-neutraal.

Om met waterstof elektriciteit op te wekken, is een brandstofcel noodzakelijk. Een brandstofcel wekt energie op via de reactie van waterstof met zuurstof. Daarbij ontstaat alleen schoon water als bijproduct. Het is een proces dat zich in een fractie van een seconde voltrekt. 

De elektriciteit voedt de elektromotor die de auto aandrijft. 

Waterstofauto’s zijn in feite de nieuwe generatie van elektrisch aangedreven auto’s. 

De chemische reactie van waterstof en zuurstof die in de brandstofcel plaatsvindt, zorgt voor de energie die de elektromotor van de auto aandrijft. Er wordt dus geen fossiele brandstof in de motor verbrand. Deze technologie is oorspronkelijk voor ruimtevaartuigen ontwikkeld, maar tegenwoordig vinden brandstofcellen een veel bredere toepassing. 

 

Waterstoftoepassingen zijn geen toekomst meer maar realiteit 

Zoals gezegd, de onderneming achter dit veelbelovende aandeel produceert al volop waterstof- en brandstofcelsystemen voor industriële mobiliteitstoepassingen (elektrische vorkheftrucks en elektrische industriële voertuigen) op multi-shift massa-productie-locaties en distributielocaties met een hoge doorloopsnelheid.

Als je dan mega-ondernemingen als IKEA, Amazon, Walmart en grote automerken tot je klantenkring mag rekenen, dan legt dit een stevige basis voor de toekomst.

De wereldwijde markt voor materiaaloverslag-toepassingen zoals vorkheftrucks bedraag $30 miljard. 

Binnen de waterstof brandstofcelmarkt heeft de onderneming een marktaandeel van 95%. 

Dus waterstof als alternatieve brandstof wordt al volop toegepast en is geen toekomst meer. 

Maar, de kansen worden pas echt groot als waterstof in auto’s wordt toegepast. 

Zo verwacht het bedrijf dat haar technologieën ook voor taxi’s, lange afstandsbussen en vrachtwagens toepasbaar zullen zijn. Over iets meer dan drie jaar zijn ook personenwagens een haalbare markt, aldus het bedrijf.

Volgens onderzoek zal de wereldwijde markt voor elektrische voertuigen in 2025 een omvang hebben van meer dan USD 350 miljard.

Industriële en commerciële elektrische voertuigen vertegenwoordigen vandaag de dag ruim 60% van de markt voor elektrische voertuigen. De onderneming die vandaag centraal staat, richt zich in eerste instantie dan ook primair op deze doelgroepen. 
 

Groei 

Door de brandstofceltechnologie worden de prestaties voor de klanten aantoonbaar verbeterd. Deze verbeterde prestaties zorgen er op hun beurt weer voor dat het bedrijf een uitstekende reputatie verkrijgt, wat weer tot nieuwe klanten moet leiden. Dit resulteert in een verdere groei van het bedrijf, waardoor deze weer in staat is om verder te investeren in de uitbouw van de organisatie. 

De omzet groeide in 2018 met bijna 75% 
  

Winstgevendheid 

Net zoals veel ondernemingen die aan de begincurve staan van nieuwe technologieën, is er veel geld nodig om te kunnen groeien om straks aan de enorme vraag te kunnen voldoen.

De onderneming maakt nog geen winst, maar is hard op weg de bedrijfsprocessen zo te ontwikkelen dat er op den duur een flink rendement gemaakt gaat worden. Dat wordt mede gerealiseerd door kostenreducties en schaalvoordelen.

De marges nemen de laatste jaren steeds verder toe doordat de kosten steeds verder zijn afgenomen. Er wordt verwacht dat deze ontwikkeling zich de komende jaren voort zal zetten. 
 

Risico’s 

Er zijn ook risico’s verbonden aan het investeren in de onderneming, aangezien we nog relatief vroeg zijn in de adoptiecyclus.

Een van de risico’s is dat een andere marktpartij koploper wordt en het bedrijf inhaalt, of dat de afhankelijkheid van partijen als Amazon en Walmart te groot wordt.

Maar, u begrijpt dat wie in de beginfase van een enorme groeimarkt gaat investeren, dat niet zonder risico’s kan doen echter, de kansen zijn ook groot! 

Wie bereid is wat meer risico te lopen, kan straks wellicht terugkijken op een indrukwekkend rendement. 

Waterstof heeft de toekomst! We beginnen vandaag met de marktleider. 


Een uitgebreid rapport ligt voor u klaar 

Maak gelijk kennis met de kwaliteit van onze analyses. Wie zich vandaag aanmeldt, krijgt direct toegang tot de uitgebreide analyse van de onderneming achter dit kansrijke aandeel.

Zo ervaart u hoe we elke onderneming uit ons grondstoffenportfolio aan u presenteren. De analyses zijn uitgebreid, maar prettig leesbaar. Alle belangrijke feiten voor een weloverwogen investering worden voor u op een rij gezet. 

Maak vandaag kennis met de complete portfolio, met o.a. goud- en zilver gerelateerde aandelen. 

We hebben de meest kansrijke ondernemingen uit de mijnbouw opgenomen. U treft er naast goud en zilver, ook koper, lithium- en uraniummijnen aan.

De vraag naar uranium neemt nu flink toe, aangezien er wereldwijd veel nieuwe kerncentrales worden gebouwd.

Afijn, het is te veel om op te noemen. Ervaar zelf onze uitgebreide grondstoffen-portfolio.

De bedrijfsanalyse staat voor u klaar op onze website. U kunt hem vandaag opvragen in combinatie met een abonnement. Abonnementen starten al vanaf €47,50 per kwartaal.

 

600_sga49.jpg


50% KORTING!

Start met het beleggen in grondstoffen voor €47,50 per kwartaal, maar wie zich vandaag aanmeldt, krijgt gelijk drie maanden extra abonnement.

Zo betaalt u voor de komende 6 maanden geen €95 maar €47,50. Dat betekent dat u een korting krijgt van maar liefst 50%.

De complete bedrijfsanalyse achter ons waterstofaandeel staat voor u klaar op onze website.

U ontvangt elke maand onze nieuwsbrieven met nieuwe aanbevelingen en een update van de aandelen in portefeuille.

Op onze website vindt u de complete portfolio en alle informatie die nodig is bij het beleggen in grondstoffen.

U koopt nu aandelen tegen enorme kortingen. Sterke bedrijven in deze sector zijn vele tientallen procenten ondergewaardeerd.

Daar zit straks uw winst!

Klik hieronder op de rode button om u aan te melden bij Slimme Grondstof Aandelen.

 

600_button_anonneer_hier.jpg 

Niet Goed Geld Terug!

Als het abonnement op Slimme Grondstof Aandelen u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice al voldoende om uw abonnement stop te zetten. Wij geven wij u dan het niet gebruikte deel van uw abonnement terug.

Dat gaat heel makkelijk kunnen wij u verzekeren. Dat is een garantie en daar mag u ons altijd aan houden! U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren GEEN opzegtermijn. 

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!  

We heten u graag van harte welkom!


Met vriendelijke groet,
Grondstoffenteam BeleggersPlaats