Halen we ook 345% winst met deze mijnbouwer?

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

 
Een van de grotere spelers in de grondstoffensector
was nog nooit zo aantrekkelijk geprijsd

Halen we ook 345% winst met deze mijnbouwer?

Ivanhoe Mines zette ons al op +345% winst. Ons nieuwe aandeel is klaar om ons op dikke winst te zetten…

  

 
In het verleden hebben we aandelen opgenomen van mijnbouwers die op moment van aankoop sterk ondergewaardeerd waren, maar waar we voldoende vertrouwen hadden dat de koers op den duur zou gaan stijgen. Enkele voorbeelden:
 

SlimmeGrondstofAandelen

 
Vorige maand presenteerden we een nieuw aandeel aan ons groeiende bestand van beleggers in grondstoffen, waaronder een grote groep goud- en zilverbeleggers.

De nieuwe positie is afkomstig van een van de grotere spelers op de grondstoffenmarkt.

De prijzen van de door deze mijnbouwer gewonnen metalen maken een moeilijke periode door en dat is zichtbaar in de beurskoers.

Voor lange termijn beleggers is dit een geweldige kans!
 

Het bedrijf is al in tijden niet meer zo goedkoop is geweest. Het staat gewaardeerd op 10 keer de winst, en slechts 3 keer de EBITDA. Dat is zowel ten opzichte van de concurrentie als ten opzichte van de eigen historie zeer goedkoop te noemen.

 
De komende periode staat het spotlicht weer gericht op onze grondstoffen-portefeuille. We kunnen nu spotgoedkoop aandelen kopen van veelbelovende en grote spelers op deze markt. Alle reden onze grondstoffenportfolio aan u te presenteren.

Een belangrijk argument om deze mijnbouwer naar voren te schuiven is dat de prijs van koper aan het stijgen is, maar nog veel belangrijker is de rol van koper bij de productie van elektrische auto’s.

 

De vraag naar koper zal explosief stijgen

 

SlimmeGrondstofAandelen  

Gemiddeld genomen gaat er 55 pond koper in een auto met een traditionele aandrijving. In een elektrische auto gaat meer dan drie keer zo veel! Het gaat dan om 165 pond per geproduceerde elektrische auto.


In de volgende grafiek een weergave van de productiegroei van de elektrische auto voor de komende decennia. 


600_sga39.jpg 

 
Zoals de grafiek laat zien, zullen de producties in deze sector exponentieel hard groeien. Kijken even naar het verschil tussen nu en de komende tien jaar:

Een stijging van bijna 250%!

U begrijpt dat onze mijnbouwer in de startblokken staat.

 

Flexibiliteit is het sleutelwoord

De onderneming heeft aangegeven voornamelijk te willen investeren in nieuwe exploratie- en uitbreidingsprojecten met weinig risico en een groot opwaarts potentieel.

Daarvoor is een stevige kaspositie nodig.

Flexibiliteit is het sleutelwoord. Wanneer zich een aantrekkelijk mijnbouwproject voordoet, wil het bedrijf snel schakelen en een overname kunnen doen.

Er worden diverse exploratie- en uitbreidingsprojecten uitgevoerd om de deposito’s uit te breiden en de kaspositie biedt tevens ruimte voor grootschalige overnames.

Het bedrijf is in het bezit van diverse kwalitatief hoogwaardige projecten in laag-risicogebieden waarop het sterke marges maakt.

We zien de huidige lage waardering als een kans om dit kwaliteitsaandeel nu op te nemen.

 

De sterke punten:

  • Zeer aantrekkelijk geprijsd aandeel. 
  • Internationaal actief met de hoofdzetel in Canada. 
  • Onderdeel van een groep van 13 beursgenoteerde bedrijven. 
  • Beurswaarde: CAD 4,09 miljard. 
  • Liquiditeitspositie van CAD 1,4 miljard. 
  • Dividendrendement van 2,15%

 

De uitgebreide bedrijfsanalyse ligt voor u klaar. U kunt hem vandaag opvragen in combinatie met een kwartaalabonnement van €47,50. Het verplicht u tot niets. Als het eerste kwartaal u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice voldoende om uw abonnement stop te zetten.

 

SlimmeGrondstofAandelen


Start met het beleggen in grondstoffen voor slechts €47,50 per kwartaal

Maak vandaag nog kennis met de complete grondstoffenportfolio, welke regelmatig wordt uitgebreid.

Op onze website vindt u alle informatie die nodig is bij het beleggen in grondstoffen. U ontvangt onze nieuwsbrieven, waardoor u altijd alle actuele informatie bij de hand heeft.

De analyses zijn uitgebreid en professioneel, maar bovendien goed leesbaar. In heldere taal worden alle ins en outs van een bedrijf in kaart gebracht en wij wijzen u op de kansen en risico’s.

U koopt nu aandelen tegen enorme kortingen. Sterke bedrijven in deze sector zijn vele tientallen procenten ondergewaardeerd.

Daar zit straks uw winst!

U kunt zich nu abonneren voor slechts €47,50 per kwartaal.

 

START HIER 

  

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden.

 

abonneer hier 

 

Wij heten u graag van harte welkom bij Slimme Grondstof Aandelen.

 

Succes met beleggen,

Grondstoffenteam BeleggersPlaats