Het feest begint voor grondstoffen en edelmetalen

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

Megawinsten liggen in het vooruitzicht

Het feest begint voor grondstoffen en edelmetalen

Een doorbraak is in de maak


Het nieuwe Grondstoffenrapport ligt voor u klaar
  

 
Het zal u niet ontgaan zijn, dat op het moment dat eind vorig jaar de beurskoersen flink daalden, de prijs voor goud en zilver omhoog schoot.

Weer eens het bewijs dat edelmetalen uw portefeuille beschermen. Iedere belegger zou een vangnet moeten hebben voor als het echt mis gaat.

De volgende grafiek onderbouwt deze stelling…

SlimmeGrondstofAandelen

Bovenstaande twee grafieken geven het verloop weer van de goud- en zilverprijs over de afgelopen drie maanden.

Op het moment dat de beurzen wereldwijd een flinke tik kregen, kwamen goud en zilver uit hun schuilplaats. Precies wat we konden verwachten.

Maar dat is nog niet alles…

  • Onze Canadese junior mijnbouwer die zich richt op de exploratie en toekomstige productie van goud, koper, nikkel en platinum, steeg dit jaar al met 45%.

  • Ons mijnbouwbedrijf dat zich richt op de exploratie en toekomstige productie van één van ’s werelds bekendste en grootste goud- koper- en zilverdeposito’s, steeg dit jaar al met 84%.

De stijgingspercentages zijn dus van dit jaar!

 

Er staat ons heel wat te wachten

Het verhaal dat grondstoffen straks de winnaar zijn, is niet moeilijk te begrijpen. Je moet er wel voor openstaan. Ons grondstoffenteam is dagelijks bezig met het lokaliseren van aandelen die een nieuwe toekomst inluiden.

De toekomst van de elektrische auto, de toekomst van een duurzame wereld, de toekomst van nieuwe energiebronnen, de toekomst die ons allemaal zal raken.

Maar niet alleen de toekomst is bepalend. We bevinden ons nu in een overgangsperiode, waarbij energiebronnen als uranium nog een tijd lang een bepalende rol gaan spelen.

Uranium eng? Uranium is aan een stevige opmars bezig.
 

Eén van onze uraniumbedrijven uit de portfolio heeft de afgelopen 10 jaar dankbaar gebruik gemaakt van de malaise in de grondstoffensector om voor relatief weinig geld een aantal uraniumprojecten op te kopen, voor het overgrote deel gelegen in de VS. Een groot deel van de projecten is geschikt voor een goedkope en efficiënte methode van uraniumwinning. De onderneming is uitstekend gepositioneerd om van de uranium-opleving te profiteren.

 


Revoluties

De revoluties van elektrische auto’s en duurzame energiebronnen als windenergie, zonne-energie en andere schone energiebronnen zullen de vraag naar lithium-ion batterijen enorm doen toenemen.

In onze portfolio wijzen we u de weg naar ondernemingen die direct of indirect betrokken zijn bij de het delven, produceren en verwerken van lithium en koper.

Koper is ook een belangrijke grondstof voor de productie van elektrische voertuigen. Gemiddeld genomen gaat er 55 pond koper in een auto met een traditionele aandrijving.

In een elektrische auto gaat meer dan 3x zo veel! Het gaat dan om 165 pond per geproduceerde elektrische auto.

De kansen nemen dagelijks toe in deze bijzondere, maar ook moeilijke sector.

Beleggen in grondstoffen is behoorlijk speculatief. Daar moet u wel tegen kunnen. De uitdagingen zijn echter groot. En zo ook de mogelijk toekomstige winsten. Met enkele van onze aandelen haalden we al rendementen van enkele honderden procenten.


Ons advies: Laat de beurs even voor wat hij is en richt u op de toekomst!


En wat is de toekomst: GRONDSTOFFEN!

Aandelen zijn veel te duur. Grondstofaandelen niet en zijn nog steeds spotgoedkoop.

Las een pauze in is ons advies en verken de grondstoffenmarkt. Wij gaan u daarbij helpen.

SlimmeGrondstofAandelenIn het grondstoffenrapport dat we onlangs geactualiseerd hebben, krijgt u inzicht in de markt van o.a. koper, uranium, lithium, goud en zilver.

Lees alles over het enorme potentieel dat er ligt nu de elektrische auto straks wereldwijd het straatbeeld zal sieren. Dat betekent een explosieve groei van de productie van elektrische voertuigen en dat houdt automatisch een megastijging in van de vraag naar lithium die wordt verwerkt in batterijen en accu’s’.

De revoluties van elektrische auto’s en duurzame energiebronnen als windenergie, zonne-energie en vele andere energiebronnen, zullen de vraag naar lithium-ion batterijen enorm doen toenemen.

In het rapport vertellen we u precies welke bedrijven interessant zijn om NU in te gaan investeren.

De overgang naar een duurzame wereld is nu pas echt begonnen. Naast lithium zal de vraag naar koper explosief gaan stijgen. Ook dit materiaal vindt zijn weg naar de elektrische auto.
 

U kunt vandaag ons nieuwste Grondstoffenrapport opvragen. U betaalt daarvoor niets! Wie zich vandaag tegen een voordelig welkomsttarief aanmeldt, krijgt het rapport direct toegestuurd. Na het lezen ervan zult u overtuigd zijn van de kracht van de grondstoffenmarkt.

 
De winsten kunnen groot zijn! Doet u mee en gaat u samen met ons dit avontuur aan?

 

Maak nu voordelig kennis en ontvang
het rapport GRATIS!

Meer dan 20 ondernemingen sieren onze grondstoffenportfolio. In het grondstoffenrapport leggen we u precies uit welke industrieën straks zullen gloren en waar de grote winsten te halen zijn. 

Deze ondernemingen staan in onze aandelenportfolio en op de website maakt u nader kennis met deze bedrijven. Van elke positie is er een uitgebreide analyse op te vragen.
 

Het rapport, de complete grondstoffenportfolio, alle informatie op de website en alle analyses zijn nu beschikbaar voor de lage instapprijs van slechts €47,50

 
Voor een periode van 3 maanden heeft u toegang tot alle informatie en elke maand ontvangt u een nieuwe tip.


50% EXTRA KORTING!

Alleen deze week krijgt u er nog eens een periode van 3 maanden GRATIS abonnement bij. Zo betaalt u voor de komende 6 maanden geen €95 maar slechts €47,50.

Dat is 50% korting en het rapport t.w.v. €42,50 ontvangt u gratis

 

SlimmeGrondstofAandelen

Klik hier om u aan te melden bij Slimme Grondstof Aandelen.

 

600_button_anonneer_hier.jpg
  

We heten u graag van harte welkom!


Met vriendelijke groet,

Grondstoffenteam BeleggersPlaats