Factor 5 op de uraniumprijs. Wees erbij

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

SPECIALE EDITIE

Factor 5 op de uraniumprijs!

 
Uranium is aan een opmars begonnen.
Wees erbij als we megawinsten gaan maken

  

 
In de media wordt steeds meer aandacht besteed aan uranium. Ik denk momenteel wel de meest besproken brandstof. Natuurlijk is het olie wat de klok blijft slaan, maar vergeet niet dat de transitie naar milieuvriendelijke energie-opwekking al volop aan de gang is.

Uranium speelt daarbij een belangrijke rol!

Daar moeten we nog steeds aan wennen. Het imago van nucleaire energie roept wellicht nog wat vraagtekens op. En dat is te begrijpen.

Maar ondertussen schieten kerncentrales als paddenstoelen uit de grond. We hebben hier eerder over geschreven in deze nieuwsbrief. Uranium biedt voordelen, waar we later nog op terugkomen.

Maar er nog iets aan de hand dat de opleving van uranium verklaart…

De prijs van uranium noteert momenteel rond de $28. Dat is maar liefst 28% hoger dan de bodem eerder dit jaar.
 

De belangrijkste reden hiervoor is het verminderen van de productie door de grootsten in deze sector zoals Kazatomprom, het staatsbedrijf van Kazachstan. Tussen nu en 2020 zal deze de productie met een vijfde verlagen.

 
De uraniummarkt kende vanaf 2011 al een overschot. Naast het aanwezige overschot werd de sector dat jaar geraakt door de ramp in het Japanse Fukushima.

Zoals we ook zien bij olie, wordt er voortdurend gespeeld met de voorraden om de prijs middels het vraag-aanbod principe zoveel mogelijk te beïnvloeden.

Kazatomprom begon in 2017 als eerste met het terugdringen van de productie, gevolgd door het grote Cameco en Paladin Energy.

Maar… de volumes trekken weer aan!

Het tij is aan het keren voor uranium. Door het in rap tempo toenemend aantal kerncentrales stijgt de vraag, en dat op het moment dat men net bezig was de output te verlagen.

Ondertussen moeten de mijnbouwers wel aan hun leveringsverplichtingen blijven voldoen. Ze doen dit door te putten uit de bestaande voorraden en door uranium aan te kopen op de spot market.

U begrijpt dat dit de start is voor een nieuwe en uiterst winstgevende periode.

De vorige opleving in de uraniummarkt dreef de prijs in twee jaar op van $28 naar $138. Dat betekende factor 5 op de uraniumprijs. Dat zijn pas rendementen!

Zoals gezegd stak de ramp in Fukushima een spaak in de wielen. In het volgende deel lichten we toe waar de sterk stijgende vraag vandaan komt.

 

Sterke toename kerncentrales

Een belangrijkere ontwikkeling voor de vraag naar uranium zou wel eens de sterke toename van kerncentrales in Azië kunnen zijn, en dan met name in India en China.
 

Geschat wordt dat in Azië de komende 5 jaar rond de 55 reactoren online komen, wat naar schatting een tekortop de uraniummarkt kan gaan veroorzaken. Een logisch gevolg: De prijs zal omhoog schieten.


De sterkste vraag komt uit China. Daar zijn de meeste nieuwe reactoren gepland. Ook de huidige Amerikaanse regering is een voorstander van nucleaire energie.

De prijs zal op termijn flink gaan stijgen. Alle voortekenen zijn er. De volgende grafiek spreekt boekdelen.

 

600_sga46.jpg 

 

Eén van onze uraniumbedrijven uit de portfolio heeft de afgelopen 10 jaar dankbaar gebruik gemaakt van de malaise in de grondstoffensector om voor relatief weinig geld een aantal uraniumprojecten op te kopen, voor het overgrote deel gelegen in de VS.

Een groot deel van de projecten is geschikt voor een goedkope en efficiënte methode van uraniumwinning. De onderneming is uitstekend gepositioneerd om van de uraniumopleving te profiteren.

Wij adviseren u nu aandelen van dit uraniumbedrijf te kopen.

We kochten dit aandeel ruim twee jaar geleden voor $0,75. Inmiddels is het aandeel 77% gestegen.

 

De voordelen van Uranium

De ooit zo verguisde brandstof biedt uiteindelijk zoveel voordelen dat we gewoonweg niet om uranium heen kunnen.

Kernenergie wordt steeds meer gezien als goedkoop alternatief voor de vervuilende olie en vervult een brugfunctie tussen zwarte en groene energie.

Een aantal belangrijke voordelen:

  • Een kerncentrale stoot geen Co2 uit.
  • Een kerncentrale produceert veel elektriciteit met weinig brandstof.
  • Een kerncentrale gaat lang mee.
  • Levert relatief weinig afval op. Het bijkomende gevaar is goed te managen. Het gaat om enkele kubieke meters per centrale.

 

Krijg gelijk 50% korting en ontvang het Grondstoffenrapport gratis

Uranium is nu een prachtkans, maar de grondstoffensector biedt meer…

SlimmeGrondstofAandelenHet grondstoffenrapport dat we onlangs voor onze abonnees gemaakt hebben, geeft een kijk op de markt van o.a. koper, uranium, lithium, goud en zilver.

U leest er alles over het enorme potentieel dat er ligt als de elektrische auto straks wereldwijd het straatbeeld zal sieren. Dat betekent een explosieve groei van de productie van elektrische voertuigen en dat houdt automatisch een megastijging in van de vraag naar lithium, die wordt verwerkt in batterijen en accu’s’.

De revoluties van elektrische auto’s en duurzame energiebronnen als windenergie, zonne-energie en vele andere energiebronnen, zullen de vraag naar lithium-ion batterijen enorm doen toenemen.

In het rapport vertellen we u precies welke bedrijven interessant zijn om NU in te gaan investeren.

De overgang naar een duurzame wereld is nu pas echt begonnen. Naast lithium zal de vraag naar koper explosief gaan stijgen. Ook dit materiaal vindt zijn weg naar de elektrische auto.
 

U kunt vandaag ons nieuwste Grondstoffenrapport opvragen. U betaalt daarvoor niets! Wie zich vandaag tegen een voordelig welkomsttarief aanmeldt, krijgt het rapport direct toegestuurd. Na het lezen ervan zult u overtuigd zijn van de kracht van de grondstoffenmarkt.

 
De winsten kunnen groot zijn! Doet u mee en gaat u samen met ons dit avontuur aan?

 

Maak nu voordelig kennis!

Meer dan 28 ondernemingen sieren onze grondstoffenportfolio. In het grondstoffenrapport leggen we u precies uit welke industrieën straks zullen gloren en waar de grote winsten te halen zijn. 

Als eerste staat uranium klaar om uit te breken.

Maar ook goud maakt aanstalten om te stijgen.

Deze belangrijkste ondernemingen in de sector vindt u in onze aandelenportfolio. Op de website maakt u nader kennis met deze bedrijven. Van elke positie kunt u een uitgebreide analyse opvragen. 
 

Het rapport, de complete grondstoffenportfolio inclusief onze uraniumbedrijven, de complete portfolio, alle informatie op de website en alle analyses zijn nu beschikbaar voor de lage instapprijs van slechts €47,50.

 
Voor een periode van 3 maanden heeft u toegang tot alle informatie en elke maand ontvangt u een nieuwe tip.


50% EXTRA KORTING!

Alleen deze week krijgt u er nog eens een periode van 3 maanden GRATIS abonnement bij. Zo betaalt u voor de komende 6 maanden geen €95 maar €47,50.

Dat is nog eens 50% korting en het rapport t.w.v. €42,50 ontvangt u gratis

 

SlimmeGrondstofAandelen

Klik hier om u aan te melden bij Slimme Grondstof Aandelen.

 

600_button_anonneer_hier.jpg
  

We heten u graag van harte welkom!


Met vriendelijke groet,

Grondstoffenteam BeleggersPlaats