Mooie kans voor grondstofbeleggers

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

 

Dit aandeel biedt beleggers een mooie kans
 
Veelbelovende projecten creëren hoge waarde

Aandeel is momenteel forse ondergewaardeerd
ten opzichte van de intrinsieke waarde

  

 
Het aandeel dat deze maand centraal staat, is een in Canada geïncorporeerd bedrijf dat zich richt op de exploratie naar en productie van olie en gas. Het bedrijf heeft olie- en gasreserves in Canada, Europa en Zuidoost-Azië. Met een verwachte productie in 2018 van 30.000 à 34.000 vaten olie-equivalent per dag is het bedrijf relatief klein. Ook op het gebied van de beurswaarde kan het een junior miner genoemd worden: per ultimo september 2018 is het bedrijf CSD 755 miljoen waard en is primair actief in Canada, Maleisië, Frankrijk en Nederland.

Het bedrijf is in 2017 opgericht door een ware legende in de grondstoffensector en is uitstekend gepositioneerd om waarde te creëren met de kansen die zich momenteel in de markt voordoen. Het maakt onderdeel uit van een van de meest gerenommeerde, gerespecteerde, en machtigste grondstoffen-concerns ter wereld. Een investering door deze familie wordt dan ook gezien als een kwaliteitskenmerk in de grondstoffenindustrie.

De familie heeft aangetoond waarde te creëren voor de aandeelhouders van haar bedrijven. Ook van dit bedrijf wordt veel verwacht. De eerste tekenen zijn al veelbelovend, het bedrijf heeft diverse veelbelovende projecten weten te acquireren waar ze met haar expertise veel waarde kan creëren. Met een verwachte productie in 2018 van 30.000 à 34.000 vaten olie-equivalent per dag is het bedrijf al flink gegroeid ten opzichte van 2017, waar het nog maar een derde van dit aantal produceerde. Tegelijkertijd zijn de operationele kosten gereduceerd en is de kasstroom enorm gegroeid.

Het bedrijf staat onder leiding van een ervaren managementteam en het aandeel heeft momenteel een forse onderwaardering ten opzichte van de intrinsieke waarde. Al met al een mooie kans voor grondstofbeleggers.

    

600_3_maanden_gratis.jpg 
 

Sluit nu extra voordelig een abonnement af

Wie vandaag zijn abonnement activeert, krijgt er gelijk 90 dagen GRATIS abonnement bij. Een extra periode van drie maanden, zonder dat u daarvoor maar iets betaalt. U bent dan meteen op de hoogte van al mijn zeer kansrijke Slimme Grondstof Aandelen.

Klik op de onderstaande rode button en kies uw abonnement. 
 

600_button_abonneer_hier.gif 

 

Wij wensen u welvarende en voorspoedige beurzen toe. 

 
Met vriendelijke groet, 

Grondstoffenteam BeleggersPlaats