je mist de uitbraak van uranium

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

 

De grootste kans ooit in de markt

Wees erbij !!

 

 
Maak u op voor de grootste kans ooit. Als belegger bent u altijd op zoek naar kansen. Deze keer hebben we echt een iets groots voor u in het vizier: Uranium!

Eerder wezen we onze lezers op de prachtkans die er ligt als u vandaag nog uraniumaandelen loopt.

Welke aandelen zijn dat dan?

Vandaag een heuse special over deze veelbesproken brandstof. De uraniumprijs is sinds juli al zichtbaar aan het stijgen…
 

De tijd is er nu echt rijp voor:
Koop uraniumaandelen!
 

Het is alweer een tijd geleden dat er zich een dergelijke kans voordeed. De media wordt weer wakker en voor u het weet zitten we midden in een enorme bullmarket. Wacht niet te lang en stap in nu de prijzen nog laag zijn.

Wist u dat de prijs voor uranium de afgelopen 10 weken al met 20% gestegen is? De bullmarket is al stilletjes van start gegaan…

Uw kansen op een groots rendement liggen nu voor het oprapen: Tijd om in te stappen.

Uranium is de enige sector waarvan de koersen op het laagste niveau sinds 15 jaar noteren.

De koersen zijn meer dan 80% gedaald sinds de highs van 2007, maar de weg omhoog is al ingezet.

Door de ramp in Fukushima kreeg uranium een extra grote klap. De uraniumprijs daalde van $137 per pond naar minder dan $20 per pond. Een prijsniveau waarmee niemand meer geld verdiende.

Inmiddels schieten kerncentrales als paddenstoelen uit de grond. Sinds de ramp in Japan zijn er bijna 450 centrales actief in 30 verschillende landen. Zestig centrales worden er nu gebouwd en staan er honderd op de planning.

 

De ooit zo verguisde brandstof biedt uiteindelijk zoveel voordelen dat we gewoonweg niet om uranium heen kunnen

Kernenergie wordt steeds meer gezien als goedkoop alternatief voor de vervuilende olie en vervult een brugfunctie tussen zwarte en groene energie.

Een aantal belangrijke voordelen:

  • Een kerncentrale stoot geen Co2 uit.
  • Een kerncentrale produceert veel elektriciteit met maar weinig brandstof.
  • Een kerncentrale gaat lang mee.
  • Levert relatief weinig afval op. Het bijkomende gevaar is goed te managen. Het gaat om enkele kubieke meters per centrale.

Een belangrijkere ontwikkeling voor de vraag naar uranium zou wel eens de sterke toename van kerncentrales in Azië kunnen zijn, en dan met name in India en China.  

Geschat wordt dat in Azië de komende 5 jaar rond de 55 reactoren online komen, wat naar schatting een tekortop de uraniummarkt kan gaan veroorzaken. Een logisch gevolg: De prijs zal omhoog schieten.


De sterkste vraag komt uit China. Daar zijn de meeste nieuwe reactoren gepland. Ook de huidige Amerikaanse regering is een voorstander van nucleaire energie.

De prijs zal op termijn flink gaan stijgen. Alle voortekenen zijn er. De volgende grafiek spreekt boekdelen. 

600_sga46.jpg  

Eén van onze uraniumbedrijven uit de portfolio heeft de afgelopen 10 jaar dankbaar gebruik gemaakt van de malaise in de grondstoffensector om voor relatief weinig geld een aantal uraniumprojecten op te kopen, voor het overgrote deel gelegen in de VS.

Een groot deel van de projecten is geschikt voor een goedkope en efficiënte methode van uraniumwinning. De onderneming is uitstekend gepositioneerd om van de uraniumopleving te profiteren.

Wij adviseren u nu aandelen van dit uraniumbedrijf te kopen.

We kochten dit aandeel ruim twee jaar geleden voor $0,75. Inmiddels is het aandeel 132% gestegen.

Maar, zoals we u al vertelden, de bullmarket is reeds begonnen. Het hiervoor genoemde uraniumbedrijf is afgelopen 6 maanden met 32% gestegen! Kijkt u even mee: 

Stijging koers uraniumbedrijf sinds maart 2018   

600_sga47.jpg  

Ontvang het gratis (!) Rapport

Uranium is nu een prachtkans, maar de grondstoffensector biedt meer…

Het grondstoffenrapport dat we onlangs voor onze abonnees gemaakt hebben, geeft een kijk op de markt van o.a. koper, uranium, lithium, goud en zilver.

U leest er alles over het enorme potentieel dat er ligt als de elektrische auto straks wereldwijd het straatbeeld zal sieren. Dat betekent een explosieve groei van de productie van elektrische voertuigen en dat houdt automatisch een megastijging in van de vraag naar lithium die wordt verwerkt in batterijen en accu’s’.

De revoluties van elektrische auto’s en duurzame energiebronnen als windenergie, zonne-energie en vele andere energiebronnen zullen de vraag naar lithium-ion batterijen enorm doen toenemen.

In het rapport vertellen we u precies welke bedrijven interessant zijn om NU in te gaan investeren.

De overgang naar een duurzame wereld is nu pas echt begonnen. Naast lithium zal de vraag naar koper explosief gaan stijgen. Ook dit materiaal vindt zijn weg naar de elektrische auto.

U kunt vandaag ons nieuwste Grondstoffenrapport opvragen. U betaalt daarvoor niets! Wie zich vandaag tegen een voordelig welkomsttarief aanmeldt, krijgt het rapport direct toegestuurd. Na het lezen ervan zult u overtuigd zijn van de kracht van de grondstoffenmarkt.

De winsten kunnen groot zijn! Doet u mee en gaat u samen met ons dit avontuur aan?

 

Maak nu voordelig kennis en ontvang
het rapport GRATIS!

SlimmeGrondstofAandelenMaar liefst 27 ondernemingen sieren onze omvangrijke grondstoffenportfolio. In het grondstoffenrapport leggen we u precies uit welke industrieën straks zullen gloren en waar de grote winsten te halen zijn. 

Als eerste staat uranium klaar om uit te breken. 

We verwachten dat straks goud en zilver zullen volgen, los van de toenemende vraag naar lithium en koper.

Deze belangrijkste ondernemingen in deze sectoren staan in onze aandelenportfolio. Op de website maakt u nader kennis met deze bedrijven. Van elke positie is er een uitgebreide analyse op te vragen. 

Het rapport, de complete grondstoffenportfolio inclusief onze uraniumbedrijven, alle informatie op de website en alle analyses zijn nu beschikbaar voor de lage instapprijs van slechts €47,50.

Voor een periode van 3 maanden heeft u toegang tot alle informatie en elke maand ontvangt u een nieuwe tip. Maar er is meer ...


50% EXTRA KORTING!

U krijgt er nog eens een periode van 3 maanden GRATIS abonnement bij. Zo betaalt u voor de komende 6 maanden geen €95 maar €47,50.

Dat is nog eens 50% korting en het rapport t.w.v. €42,50 ontvangt u gratis

 

SlimmeGrondstofAandelen

Klik hier om u aan te melden bij Slimme Grondstof Aandelen en maak vandaag nog kennis met onze grondstoffenportfolio.

 

600_button_anonneer_hier.jpg
  

We heten u graag van harte welkom!


Met vriendelijke groet,

Grondstoffenteam BeleggersPlaats 

 


PS: Wie enkel het boek wil bestellen, kan dat doen in onze webwinkel. Een absolute aanrader! In dit rapport gaan we dieper in op de oliemarkt die weer interessant wordt! Maar er is meer…

SlimmeGrondstofAandelenUranium heeft weer toekomst! Waarom? En kernenergie is toch omgeven met rumoer en protest? Nee! Kernenergie mag weer! Hier liggen enorme winstkansen? U leest welke dat zijn.

Lithium vindt zijn weg naar batterijen in elektrische auto’s.

Hier liggen wellicht de allergrootste winstkansen!

Naast lithium zal de vraag naar koper explosief gaan stijgen. Ook dit materiaal vindt zijn weg naar de elektrische auto. Gemiddeld genomen gaat er 55 pond koper in een auto met een traditionele aandrijving. In een elektrische auto gaat meer dan drie keer zo veel koper! Het gaat dan om 165 pond per geproduceerde elektrische auto.

Klik hier om dit losse rapport, met daarin concrete aandelentips, vandaag nog te bestellen. Kosten:  €42,50