Uranium breekt nu echt uit

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

De meest interessante koopmomenten sinds jaren!  

Koop nu grondstofaandelen!

Maar welke?

Aan het begin van de groeicurve worden straks
de grootste winsten gemaakt

  

 
Onze grondstoffen portfolio is aan het ontluiken. Zeg maar gerust aan het uitbreken!

De kansen liggen voor het oprapen, je moet ze alleen wel (durven) zien.

Moedige beleggers betreden het grondstoffenlandschap. Wie nu aan het begin van de groeicurve instapt maakt straks megawinsten.

Ardea Resources, ons Junior mijnbouwbedrijf, richt zich op de productie van kobalt en nikkel, met bijproduct scandium.

Kobalt is een van de belangrijkste componenten van batterijen voor de transitie van auto’s met verbrandingsmotoren naar elektrische voertuigen.

Onze kobaltproducer steeg dit jaar al 80%.

Uranium heeft de afgelopen jaren in het verdomhoekje gezeten. Zeker na de ramp in het Japanse Fukushima in 2011. Het opwekken van kernenergie nam in de jaren erna wereldwijd af, maar daar lijkt nu verandering in te komen.

Kernenergie wordt meer en meer gezien als goedkoop alternatief voor de vervuilende olie en vervult een brugfunctie tussen zwarte naar groene energie.

Dat hier een discussie achter schuilt, is niet nieuw.

SlimmeGrondstofAandelenIn de jaren ’70 en '80 gingen in Nederland tienduizenden mensen de straat op om te demonstreren. Na Tsjernobyl volgende in 2011 de ramp in het Japanse Fukushima. Het opwekken van kernenergie nam in de jaren erna wereldwijd af.

Kernenergie staat toch weer op de agenda.

Het gebruik van zonkracht en wind voor het opwekken van schone energie groeit snel, maar heeft nog niet het gewenste effect om de komende jaren aan de vraag te kunnen voldoen.

 

Tekort…

Een belangrijkere ontwikkeling voor de vraag naar uranium zou wel eens de sterke toename van kerncentrales in Azië kunnen zijn, en dan vooral in India en China. Geschat wordt dat daar de komende 5 jaar rond de 55 reactoren online komen, wat naar schatting dit jaar een tekort op de uraniummarkt kan gaan veroorzaken.

De meeste vraag komt uit China. Daar zijn de meeste nieuwe reactoren gepland. Ook de huidige Amerikaanse regering is een voorstander van nucleaire energie.

De prijs zal op termijn gaan stijgen. Alle voortekenen hiervoor zijn er. De grafiek spreekt boekdelen.

 
SlimmeGrondstofAandelen

 

Interessante aandelentip

Eén van onze uraniumbedrijven uit de portfolio heeft de afgelopen 10 jaar dankbaar gebruik gemaakt van de malaise in de grondstoffensector om voor relatief weinig geld een aantal uraniumprojecten op te kopen, voor het overgrote deel gelegen in de VS.

Een groot deel van de projecten is geschikt voor een goedkope en efficiënte methode van uraniumwinning. De onderneming is uitstekend gepositioneerd om van de uranium-opleving te profiteren.

We kochten dit aandeel twee jaar geleden voor $0,75. Een koopje! Inmiddels is het aandeel gestegen naar $1,53. Meer dan een verdubbeling dus, maar het aandeel is aan een doorbraak bezig. De volgende grafiek toont het koersverloop van de afgelopen vier weken, waarin het aandeel met ruim 14% steeg. De paarse lijn is de Dow Jones als referentie voor het marktgemiddelde.

 

SlimmeGrondstofAandelen

 
Alles wijst erop dat uranium klaar is voor de doorbraak.

Gaat u samen met ons het avontuur aan om te profiteren van de uitbraak in de hele grondstoffensector en edelmetalen?

Afgelopen periode hebben we u vaker gewezen op de kansen die er liggen op de grondstoffenmarkt.

De ontwikkelingen van grondstoffen zullen niet alleen gedijen bij een correctie op de beurzen, maar het effect van een transitie naar een schonere wereld zal de prijzen van lithium, koper en uranium tot ongekende hoogte opdrijven.

 

Grondstoffen als winnaar

Het verhaal dat grondstoffen straks de winnaar zijn is eenvoudig te verklaren.

Ons grondstoffenteam is dagelijks bezig met het lokaliseren van aandelen die een nieuwe toekomst inluiden.

De toekomst van de elektrische auto, de toekomst van een duurzame wereld, de toekomst van nieuwe energiebronnen, de toekomst die ons allemaal zal raken.

 

Rapport

SlimmeGrondstofAandelenHet grondstoffenrapport dat we onlangs voor onze abonnees gemaakt hebben, geeft een kijk op de markt van o.a. koper, uranium, lithium, goud en zilver.

U Leest er alles over het enorme potentieel dat er ligt als de elektrische auto straks wereldwijd het straatbeeld zal sieren. Dat betekent een explosieve groei van de productie van elektrische voertuigen en dat houdt automatisch een megastijging in van de vraag naar lithium, die wordt verwerkt in batterijen en accu’s’.

De revoluties van elektrische auto’s en duurzame energiebronnen als windenergie, zonne-energie en vele andere energiebronnen, zullen de vraag naar lithium-ion batterijen enorm doen toenemen.

In het rapport vertellen we u precies welke bedrijven interessant zijn om NU in te gaan investeren.

De overgang naar een duurzame wereld is nu pas echt begonnen. Naast lithium zal de vraag naar koper explosief gaan stijgen. Ook dit materiaal vindt zijn weg naar de elektrische auto.
 

U kunt vandaag ons nieuwste Grondstoffenrapport opvragen. U betaalt daarvoor niets! Wie zich vandaag tegen een voordelig welkomsttarief aanmeldt, krijgt het rapport direct toegestuurd. Na het lezen ervan zult u overtuigd zijn van de kracht van de grondstoffenmarkt.

 
De winsten kunnen groot zijn! Doet u mee en gaat u samen met ons dit avontuur aan?

 

Maak nu voordelig kennis en ontvang
het rapport GRATIS!

Meer dan 20 ondernemingen sieren onze grondstoffenportfolio. In het grondstoffenrapport leggen we u precies uit welke industrieën straks zullen gloren en waar de grote winsten te halen zijn. 

Daaronder zitten ook een aantal bedrijven die zullen zegevieren als de goudprijs oploopt. Deze ondernemingen staan in onze aandelenportfolio en op de website maakt u nader kennis met deze bedrijven. Van elke positie is er een uitgebreide analyse op te vragen.

 

Het rapport, de complete portfolio, alle informatie op de website en alle analyses zijn nu beschikbaar voor de lage instapprijs van slechts €47,50.

 
Voor een periode van 3 maanden heeft u toegang tot alle informatie en elke maand ontvangt u een nieuwe tip.


50% EXTRA KORTING!

Alleen deze week krijgt u er nog eens een periode van 3 maanden GRATIS abonnement bij. Zo betaalt u voor de komende 6 maanden geen €95 maar €47,50.

Dat is nog eens 50% korting en het rapport t.w.v. €42,50 ontvangt u gratis

 

SlimmeGrondstofAandelen

Klik hier om u aan te melden bij Slimme Grondstof Aandelen.

 

600_button_anonneer_hier.jpg
  

We heten u graag van harte welkom!


Met vriendelijke groet,

Grondstoffenteam BeleggersPlaats

 


PS: Wie enkel het boek wil bestellen, kan dat doen in onze webwinkel. Een absolute aanrader! In dit rapport gaan we dieper in op de oliemarkt die weer interessant wordt! Maar er is meer…

SlimmeGrondstofAandelenUranium heeft weer toekomst! Waarom? En kernenergie is toch omgeven met rumoer en protest? Nee! Kernenergie mag weer! Hier liggen enorme winstkansen? U leest welke dat zijn.

Lithium vindt zijn weg naar batterijen in elektrische auto’s.

Hier liggen wellicht de allergrootste winstkansen!

Naast lithium zal de vraag naar koper explosief gaan stijgen. Ook dit materiaal vindt zijn weg naar de elektrische auto. Gemiddeld genomen gaat er 55 pond koper in een auto met een traditionele aandrijving. In een elektrische auto gaat meer dan drie keer zo veel koper! Het gaat dan om 165 pond per geproduceerde elektrische auto.

Klik hier om dit losse rapport, met daarin concrete aandelentips, vandaag nog te bestellen. Kosten:  €42,50

Maar wie zich vandaag abonneert op Slimme Grondstof Aandelen, krijgt het Grondstoffen Rapport t.w.v. €42,50 helemaal GRATIS!

Ja, ik wil drie maanden gratis abonnement plus ik ontvang tevens het grondstoffen rapport inclusief aandelentips gratis. Klik hier om gebruik te maken van deze eenmalige, maar tijdelijke aanbieding.