Doorbraak goud

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

ATTENTIE:

Bij elke correctie
klimt goud omhoog…

Lees vandaag hoe goud en grondstoffen zullen zegevieren en waarom de media zo stil zijn.

  

 
Voor wie het nog niet wist: De markt, gemeten aan de Dow Jones en de S&P500, is dit jaar niets opgeschoten. Sterker nog, ze staat nog iets in het rood. De binnenlandse AEX staat zomaar 3% in de min.
 

En het is al april…


Een voorbode? Vreemd is het natuurlijk niet. Er spelen een aantal belangrijke zaken door elkaar en de effecten hiervan laten nog maar een bescheiden briesje zien als voorbode voor meer stormen.

SlimmeGrondstofAandelenWe noemen de oplopende rente en Trump zijn zoveelste machtsvertoon, deze keer met een handelsoorlog tot gevolg en een ontstemd China.

De dollar verliest aan terrein en dat zou normaliter de goudprijs opdrijven, omdat de dollar en goud tegengesteld bewegen.

De onzekerheid onder beleggers neemt nu toe. Het is lange tijd goed gegaan, maar het is helemaal niet vreemd, dat gezien de omstandigheden er wel een correctie moet komen.

Nog even over de rente. In de VS trapt de FED harder op de rem om met het rente-instrument de inflatie te beteugelen. Het gaat té goed in Amerika. Europa loopt hiermee niet in de pas met de VS, maar ook hier zullen we te maken krijgen met grotere sprongen in het rentebeleid. Als gevolg hiervan zullen de koersen dalen.

Maar daarmee zijn we er nog niet…

Mega tech bedrijven zoals o.a. Google, Tesla, Apple en Facebook trekken al langere tijd het gemiddelde omhoog. De eerste haarscheuren zijn al zichtbaar, en de kans is behoorlijk groot dat hier flinke klappen te verwachten zijn.

Wat denkt u dan wat er met het sentiment onder beleggers gebeurt…

 

Het kan niet anders dan dat goud opnieuw de veilige haven wordt

Onderhuids is er al veel gaande. De volgende grafiek laat zien wat het effect hiervan is op de goudprijs.

Langzaam kruipt de goudprijs omhoog, maar dit is maar een voorbode…
 

Ontwikkeling goudprijs afgelopen 12 maanden

SlimmeGrondstofAandelen


Straks, als het paniek is, dan staat de media weer bol van de artikelen over goud en de verwachtingen die hieraan gekoppeld zijn.

Besef wel dat we dan al een stijging achter de rug hebben.

Wie nu een mandje met goudaandelen aanlegt, kan straks megawinsten maken.

De goudprijs zal niet als een mooi lijntje oplopen. Dit zal gepaard gaan met enige volatiliteit. Dus het kan zomaar zijn dat volgende week we een andere beweging zien.

Wij gaan voor de lange termijn en de verwachtingen zijn dan dat goud weer uitbreekt.

Dat de media nog niet rept over goud zegt niets. De media willen nieuws en sensatie. Wij wijzen u op de kansen die er liggen op basis van de bevindingen van ons eigen onderzoeksteam.

 

Maar dat geldt ook voor zilver en grondstoffen…

Afgelopen periode hebben we u ook gewezen op de kansen die er liggen op de grondstoffenmarkt.

Ook hierover is de media nog opvallend rustig.

De ontwikkelingen van grondstoffen zullen niet alleen gedijen bij een correctie op de beurzen, maar het effect van een transitie naar een schonere wereld zal de prijzen van lithium, koper en uranium tot ongekende hoogte opdrijven.

 

Grondstoffen als winnaar

Het verhaal dat grondstoffen straks de winnaar zijn is eenvoudig te verklaren.

Ons grondstoffenteam is dagelijks bezig met het lokaliseren van aandelen die een nieuwe toekomst inluiden.

De toekomst van de elektrische auto, de toekomst van een duurzame wereld, de toekomst van nieuwe energiebronnen, de toekomst die ons allemaal zal raken.

Maar niet alleen de toekomst is bepalend. We bevinden ons in een overgangsperiode, waarbij energiebronnen als uranium nog een tijd lang een bepalende rol gaan spelen.

Uranium eng? De risico’s kunnen dan wel blijven bestaan, maar uranium is aan een stevige opmars bezig. Misschien verbaast u dat. Na het lezen van het volgende zal het u duidelijk worden.

 

De opleving van uranium

Uranium heeft de afgelopen jaren in het verdomhoekje gezeten. Zeker na de ramp in het Japanse Fukushima in 2011. Het opwekken van kernenergie nam in de jaren erna wereldwijd af.

Maar daar lijkt nu verandering in te komen.

Kernenergie wordt steeds meer gezien als alternatief voor de vervuilende olie en vervult een brugfunctie van zwarte naar groene energie.

Dat kost even tijd, maar dat betekent wel dat u nu spotgoedkoop koopt (vaak onder de dollar!) en alleen maar hoeft te wachten op de uitbraak. Honderden procenten winst zijn dan echt geen sprookje.

 

Tekort…

Een belangrijke ontwikkeling voor de vraag naar uranium zou wel eens de sterke toename van kerncentrales in Azië kunnen zijn, en dan vooral in India en China. Geschat wordt dat daar de komende 5 jaar rond de 55 reactoren online komen, wat naar alle waarschijnlijkheid dit jaar al een tekort op de uraniummarkt kan gaan veroorzaken.

 SlimmeGrondstofAandelen

 
Eén van onze uraniumbedrijven uit de portfolio heeft de afgelopen 10 jaar dankbaar gebruik gemaakt van de malaise in de grondstoffensector om voor relatief weinig geld een aantal uraniumprojecten op te kopen, voor het overgrote deel gelegen in de VS. Een groot deel van de projecten is geschikt voor een goedkope en efficiënte methode van uraniumwinning. De onderneming is uitstekend gepositioneerd om van de uranium-opleving te profiteren.


Revoluties

De revoluties van elektrische auto’s en duurzame energiebronnen als windenergie, zonne-energie en andere schone energiebronnen zullen de vraag naar lithium-ion batterijen enorm doen toenemen.

In onze portfolio wijzen we u de weg naar ondernemingen die direct of indirect betrokken zijn bij de het delven, produceren en verwerken van lithium en koper.

Koper is ook een belangrijke grondstof voor de productie van elektrische voertuigen. Gemiddeld genomen gaat er 55 pond koper in een auto met een traditionele aandrijving. 

In een elektrische auto gaat meer dan 3x zo veel! Het gaat dan om 165 pond koper per geproduceerde elektrische auto.

Kent u onze beroemde grafiek al? Die zegt meer dan 1.000 woorden…

U ziet hier de verwachte productiegroei van de elektrische auto voor de komende decennia.

 SlimmeGrondstofAandelen

 

Door het toenemende gebruik van koper zal de vraag als een raket omhoog schieten. Eenvoudiger kunnen we het niet zeggen.


Rapport

Het grondstoffenrapport dat we onlangs voor onze abonnees gemaakt hebben, geeft een kijk op de markt van o.a. koper, uranium, lithium, goud en zilver.

U Leest er alles over het enorme potentieel dat er ligt als de elektrische auto straks wereldwijd het straatbeeld zal sieren. Dat betekent een explosieve groei van de productie van elektrische voertuigen en dat houdt automatisch een megastijging in van de vraag naar lithium, die wordt verwerkt in batterijen en accu’s’.

De revoluties van elektrische auto’s en duurzame energiebronnen als windenergie, zonne-energie en vele andere energiebronnen zullen de vraag naar lithium-ion batterijen enorm doen toenemen.

In het rapport vertellen we u precies welke bedrijven interessant zijn om NU in te gaan investeren.

SlimmeGrondstofAandelenDe overgang naar een duurzame wereld is nu pas echt begonnen. Naast lithium zal de vraag naar koper explosief gaan stijgen. Ook dit materiaal vindt zijn weg naar de elektrische auto.
 

U kunt vandaag ons nieuwste Grondstoffenrapport opvragen. U betaalt daarvoor niets! Wie zich vandaag tegen een voordelig welkomsttarief aanmeldt, krijgt het rapport direct toegestuurd. Na het lezen ervan zult u overtuigd zijn van de kracht van de grondstoffenmarkt.

 
De winsten kunnen groot zijn! Doet u mee en gaat u samen met ons dit avontuur aan?

 

Maak nu voordelig kennis en ontvang
het rapport GRATIS!

Meer dan 20 ondernemingen sieren onze grondstoffenportfolio. In het grondstoffenrapport leggen we u precies uit welke industrieën straks zullen gloren en waar de grote winsten te halen zijn. 

Daaronder zitten ook een aantal bedrijven die zullen zegevieren als de goudprijs oploopt. Deze ondernemingen staan in onze aandelenportfolio en op de website maakt u nader kennis met deze bedrijven. Van elke positie is er een uitgebreide analyse op te vragen.

 

Het rapport, de complete portfolio, alle informatie op de website en alle analyses zijn nu beschikbaar voor de lage instapprijs van slechts €47,50.

 
Voor een periode van 3 maanden heeft u toegang tot alle informatie en elke maand ontvangt u een nieuwe tip.


50% EXTRA KORTING!

Alleen deze week krijgt u er nog eens een periode van 3 maanden GRATIS abonnement bij. Zo betaalt u voor de komende 6 maanden geen €95 maar €47,50.

Dat is nog eens 50% korting en het rapport t.w.v. €42,50 ontvangt u gratis

 

SlimmeGrondstofAandelen

Klik hier om u aan te melden bij Slimme Grondstof Aandelen.

 

600_button_anonneer_hier.jpg
  

We heten u graag van harte welkom!


Met vriendelijke groet,

Grondstoffenteam BeleggersPlaats

 


PS: Wie enkel het boek wil bestellen, kan dat doen in onze webwinkel. Een absolute aanrader! In dit rapport gaan we dieper in op de oliemarkt die weer interessant wordt! Maar er is meer…

SlimmeGrondstofAandelenUranium heeft weer toekomst! Waarom? En kernenergie is toch omgeven met rumoer en protest? Nee! Kernenergie mag weer! Hier liggen enorme winstkansen? U leest welke dat zijn.

Lithium vindt zijn weg naar batterijen in elektrische auto’s.

Hier liggen wellicht de allergrootste winstkansen!

Naast lithium zal de vraag naar koper explosief gaan stijgen. Ook dit materiaal vindt zijn weg naar de elektrische auto. Gemiddeld genomen gaat er 55 pond koper in een auto met een traditionele aandrijving. In een elektrische auto gaat meer dan drie keer zo veel koper! Het gaat dan om 165 pond per geproduceerde elektrische auto.

Klik hier om dit losse rapport, met daarin concrete aandelentips, vandaag nog te bestellen. Kosten:  €42,50

Maar wie zich vandaag abonneert op Slimme Grondstof Aandelen, krijgt het Grondstoffen Rapport t.w.v. €42,50 helemaal GRATIS!

Klik hier om gebruik te maken van deze eenmalige, maar tijdelijke aanbieding. 


 

600_button_anonneer_hier.jpg