Correctie op de beurzen: koop grondstoffen

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

Komende correctie zal uw vermogen doen verdampen

Grondstoffen zijn
straks de redding voor
uw portefeuille

Waarom beleggers maar niet durven, terwijl het niet anders kan dan dat grondstoffen straks uitbreken

Vandaag het bewijs!

   

 
Wie denkt dat de beurskoersen maar blijven stijgen, steekt zijn kop in het zand.

Wie vooruit denkt en zich nu indekt tegen een volgend beursdrama, zal zijn vermogen minimaal op peil weten te houden, of kan zelfs op een forse winst komen te staan.

Bent u al gewapend?

Wie logisch nadenkt, zal zich ervan bewust worden dat er wel een correctie moet komen.

Maar er kan nog meer gebeuren…

Ter illustratie: Aandelen als Facebook, Apple en Google staan nu op nummer één bij veel beleggers, maar de luchtbel vult zich meer en meer…

Apple drijft zowat op de Iphone. Facebook kan in een paar dagen onderuitgaan als blijkt dat de fundamenten te zwak zijn om het bedrijf te kunnen dragen. Afgelopen week zat de schrik er al goed in.

Wat zijn Facebook of Google nu werkelijk waard?

Let op: We onderschatten deze megabedrijven niet! Ze horen bij deze tijd en luiden een nieuwe digitale wereld in. Maar ze zijn niet onaantastbaar en zeker ook kwetsbaar voor onverwachte gebeurtenissen als cyberaanvallen of plots veranderend consumentengedrag. 

SlimmeGrondstofAandelen

 

Wij zouden niet graag al ons geld inzetten op de grote technologiejongens. U wel?

Het is niet ondenkbaar dat Facebook in een korte tijd onderuitgaat. De jeugd moet er al niets meer van hebben. Om maar niet te spreken over de privacy discussie.

Kent u Hyves nog? Die is van de aardbodem verdwenen. Gebeurt dat straks ook met Facebook? Wordt de iPhone straks van de troon gestoten door een nieuwe hype waar wereldwijd de jeugd zich op stort?

Dat zijn zeker geen ondenkbare scenario’s.
 

Er is een gouden regel in beleggersland: Wat op dit moment een hot item is in de media en waar men niet over uitgepraat raakt, is juist datgene waar u op dat moment NIET in moet investeren. Neem de Bitcoin als voorbeeld. Investeer (Warren Buffett!) niet in (dure) hypes, maar stop je geld in ondergewaardeerde aandelen die straks een toekomst hebben.

 

Wie durft nu in te zetten op aandelen die zwaar ondergewaardeerd zijn?

We kopen als belegger graag aandelen die het goed doen. We denken verder mee te kunnen liften op het succes. Populaire aandelen zijn vaak dure aandelen.

Wanneer het mis gaat, gaan deze als eerste onderuit.

 

Nieuwe toekomst

Het verhaal dat grondstoffen straks de winnaars zijn, is niet moeilijk te begrijpen. Je moet er alleen wel voor open durven staan. Ons grondstoffenteam is dagelijks bezig met het lokaliseren van aandelen die een nieuwe toekomst inluiden.

De toekomst van de elektrische auto, de toekomst van een duurzame wereld, de toekomst van nieuwe energiebronnen, de toekomst die ons allemaal zal raken.

Maar niet alleen de toekomst is bepalend. We bevinden ons in een overgangsperiode, waarbij energiebronnen als uranium nog een tijd lang een bepalende rol gaan spelen.

Uranium eng? De risico’s kunnen dan wel blijven bestaan, maar uranium is aan een stevige opmars bezig. Misschien verbaast u dat. Na het lezen van het volgende zal het u duidelijk worden.

 

De opleving van uranium

Uranium heeft de afgelopen jaren in het verdomhoekje gezeten. Zeker na de ramp in het Japanse Fukushima in 2011. Het opwekken van kernenergie nam in de jaren erna wereldwijd af.

Maar daar lijkt nu verandering in te komen.

Kernenergie wordt steeds meer gezien als alternatief voor de vervuilende olie en vervult een brugfunctie van zwarte naar groene energie.

Dat kost even tijd, maar dat betekent wel dat u nu spotgoedkoop koopt (vaak onder de dollar!) en alleen maar hoeft te wachten op de uitbraak. Honderden procenten winst zijn dan echt geen sprookje.

 

Tekort…

Een belangrijke ontwikkeling voor de vraag naar uranium zou wel eens de sterke toename van kerncentrales in Azië kunnen zijn, en dan vooral in India en China. Geschat wordt dat daar de komende 5 jaar rond de 55 reactoren online komen, wat naar schatting dit jaar al een tekort op de uraniummarkt kan gaan veroorzaken.

 SlimmeGrondstofAandelen

-> Eén van onze uraniumbedrijven uit de portfolio heeft de afgelopen 10 jaar dankbaar gebruik gemaakt van de malaise in de grondstoffensector om voor relatief weinig geld een aantal uraniumprojecten op te kopen, voor het overgrote deel gelegen in de VS. Een groot deel van de projecten is geschikt voor een goedkope en efficiënte methode van uraniumwinning. De onderneming is uitstekend gepositioneerd om van de uranium-opleving te profiteren.

 

Nieuwe toepassingen

Naast uranium als bron voor nucleaire energie, kan uranium ook gebruikt gaan worden als grondstof voor medicijnen tegen kanker en als vervanger voor plastic. Dit kan een nog grotere doorbraak betekenen voor uranium!

Een typisch voorbeeld van een ondergewaardeerde sector die voor ons bovenaan de lijst staat.


Revoluties

De revoluties van elektrische auto’s en duurzame energiebronnen als windenergie, zonne-energie en andere schone energiebronnen zullen de vraag naar lithium-ion batterijen enorm doen toenemen.

In onze portfolio wijzen we u de weg naar ondernemingen die direct of indirect betrokken zijn bij de het delven, produceren en verwerken van lithium en koper.

Koper is ook een belangrijke grondstof voor de productie van elektrische voertuigen. Gemiddeld genomen gaat er 55 pond koper in een auto met een traditionele aandrijving. In een elektrische auto gaat meer dan 3x zo veel! Het gaat dan om 165 pond koper per geproduceerde elektrische auto.

Kent u onze beroemde grafiek al. Die zegt meer dan 1.000 woorden…

U ziet hier de verwachte productiegroei van de elektrische auto voor de komende decennia.

 SlimmeGrondstofAandelen

 

Door het toenemende gebruik van koper zal de vraag als een raket omhoog schieten. Eenvoudiger kunnen we het niet zeggen.


Ons advies: Laat de beurs even voor wat hij is en richt u op de toekomst!

En wat is de toekomst? GRONDSTOFFEN!

Aandelen zijn veel te duur. Grondstofaandelen niet. Die zijn momenteel spotgoedkoop.

Las een pauze in is ons advies en verken de grondstoffenmarkt. Wij gaan u daarbij helpen.

In het grondstoffenrapport dat we onlangs gemaakt hebben, krijgt u inzicht in de markt van o.a. koper, uranium, lithium, goud en zilver.

BoekLees alles over het enorme potentieel dat er ligt nu de elektrische auto straks wereldwijd het straatbeeld zal sieren. Dat betekent een explosieve groei van de productie van elektrische voertuigen en dat houdt automatisch een megastijging in van de vraag naar lithium die wordt verwerkt in batterijen en accu’s’.

De revoluties van elektrische auto’s en duurzame energiebronnen als windenergie, zonne-energie en vele andere energiebronnen zullen de vraag naar lithium-ion batterijen enorm doen toenemen.

In het rapport vertellen we u precies welke bedrijven interessant zijn om NU in te gaan investeren.

De overgang naar een duurzame wereld is nu pas echt begonnen. Naast lithium zal de vraag naar koper explosief gaan stijgen. Ook dit materiaal vindt zijn weg naar de elektrische auto.

Maar niet alleen de vraag naar lithium zal explosief stijgen. Ook de vraag naar koper.
 

U kunt vandaag ons nieuwste Grondstoffenrapport opvragen. U betaalt daarvoor niets! Wie zich vandaag tegen een voordelig welkomsttarief aanmeldt, krijgt het rapport direct toegestuurd. Na het lezen ervan zult u overtuigd zijn van de kracht van de grondstoffenmarkt.


De winsten kunnen groot zijn! Doet u mee en gaat u samen met ons dit avontuur aan?

 

Maak nu voordelig kennis en ontvang
het rapport GRATIS!

Meer dan 20 ondernemingen sieren onze grondstoffenportfolio. In het grondstoffenrapport leggen we u precies uit welke industrieën straks zullen gloren en waar de grote winsten te halen zijn.

Deze ondernemingen staan in onze aandelenportfolio en op de website maakt u nader kennis met deze bedrijven. Van elke positie is er een uitgebreide analyse op te vragen.
 

Het rapport, de complete portfolio, alle informatie op de website en alle analyses zijn nu beschikbaar voor de lage instapprijs van slechts €47,50.

 
Voor een periode van 3 maanden heeft u toegang tot alle informatie en elke maand ontvangt u een nieuwe tip.


50% EXTRA KORTING!

Alleen deze week krijgt u er nog eens een periode van 3 maanden GRATIS abonnement bij. Zo betaalt u voor de komende 6 maanden geen €95 maar €47,50.

Dat is nog eens 50% korting en het rapport t.w.v. €42,50 ontvangt u gratis

 

SlimmeGrondstofAandelen

Klik hier om u aan te melden bij Slimme Grondstof Aandelen.

 

600_button_anonneer_hier.jpg
  

We heten u graag van harte welkom!


Met vriendelijke groet,

Grondstoffenteam BeleggersPlaats

 


PS: Wie enkel het boek wil bestellen, kan dat doen in onze webwinkel. Een absolute aanrader! In dit rapport gaan we dieper in op de oliemarkt die weer interessant wordt! Maar er is meer…

SlimmeGrondstofAandelenUranium heeft weer toekomst! Waarom? En kernenergie is toch omgeven met rumoer en protest? Nee! Kernenergie mag weer! Hier liggen enorme winstkansen? U leest welke dat zijn.

Lithium vindt zijn weg naar batterijen in elektrische auto’s.

Hier liggen wellicht de allergrootste winstkansen!

Naast lithium zal de vraag naar koper explosief gaan stijgen. Ook dit materiaal vindt zijn weg naar de elektrische auto. Gemiddeld genomen gaat er 55 pond koper in een auto met een traditionele aandrijving. In een elektrische auto gaat meer dan drie keer zo veel koper! Het gaat dan om 165 pond per geproduceerde elektrische auto.

Klik hier om dit losse rapport, met daarin concrete aandelentips, vandaag nog te bestellen. Kosten:  €42,50