je krijgt 90 euro cadeau

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

SlimmeGrondstofAandelen  

Grondstoffen worden de grote winstmakers

  

Ontvang nu GRATIS het grondstoffenrapport 2018 en krijg gelijk toegang tot de complete portefeuille

  

 
Afgelopen maanden zijn beleggers weer terug de realiteit in gebracht. De koersen bleven maar stijgen, en gek genoeg, na een eerste correctie stijgen ze weer vrolijk door. De eerste verliespunten van dit jaar zijn weggewerkt.

De vraag is: ‘Wat gaat er nu gebeuren?’

Wie dagelijks zijn portefeuille volgt zal de toenemende onrust voelen. Beleggers worden weer onzeker. We verwachten dat de beurzen nog wel even zullen doorstijgen, maar de geschiedenis zal zich herhalen en een flinke correctie kan niet uitblijven.

Iedereen voelt dat, maar weet niet goed hoe te handelen.

Ons advies: Richt u op de toekomst. En wat is de toekomst: GRONDSTOFFEN!

Aandelen zijn veel te duur, Grondstofaandelen niet en juist spotgoedkoop.

Verken daarom eens de grondstoffenmarkt. Wij gaan u daarbij helpen.

In het grondstoffenrapport dat we onlangs gemaakt hebben, krijgt u inzicht in de markt van o.a. koper, uranium, lithium, goud en zilver.

Lees alles over het enorme potentieel dat er ligt nu de elektrische auto straks wereldwijd het straatbeeld zal sieren. Dat betekent een explosieve groei van de productie van elektrische voertuigen en dat houdt automatisch een megastijging in van de vraag naar lithium, die wordt verwerkt in batterijen en accu's.

SlimmeGrondstofAandelenDe revolutie van elektrische auto’s en duurzame energiebronnen als windenergie, zonne-energie en vele andere energiebronnen, zullen de vraag naar lithium-ion batterijen enorm doen toenemen.

In het rapport vertellen we u precies welke bedrijven interessant zijn om NU in te investeren.

De overgang naar een duurzame wereld is nu pas echt begonnen. Naast lithium zal de vraag naar koper explosief gaan stijgen. Ook dit materiaal vindt zijn weg naar de elektrische auto.

Maar niet alleen de vraag naar lithium zal explosief stijgen…

 

Koper

Koper is ook een belangrijke grondstof voor de productie van elektrische voertuigen. Gemiddeld genomen gaat er 55 pond koper in een auto met een traditionele aandrijving. In een elektrische auto gaat meer dan drie keer zo veel! Het gaat dan om 165 pond koper per geproduceerde elektrische auto.

In het rapport gaan we hier uitgebreid op in en ook hier wijzen we u op interessante ondernemingen.

 

Trend

Grondstoffen bewegen zich in tegengestelde richting van de markt. Ik heb u in een vorige editie van deze nieuwsbrief gewezen op een duidelijk zichtbare trend die de voorbode is van een megagroei van de grondstoffenmarkt. Kent u hem nog? Ik kan u niet vaak genoeg wijzen op een wel heel duidelijk zichtbare trend…

 

 SlimmeGrondstofAandelen

 

De dalen in de grafiek, zijn de momenten waarop grondstoffen achterbleven bij de sterk gestegen aandelenkoersen. Momenteel zijn de koersen tot grote hoogte gedreven. Grondstoffen laten dan een tegenovergesteld beeld zien.
 

De koersen zullen tijdens de komende correctie tot normale niveaus dalen, waarbij grondstoffen en aandelen kantelen.

 
De reeks pieken in de rode cirkels zullen wellicht in 2018 gevolgd worden door een nieuwe piek. Hét moment dat grondstoffen uitbreken en deze weer gaan stijgen.

Dit is het moment om spotgoedkoop aandelen in de grondstoffen-sector te kopen.

U kunt vandaag ons nieuwste Grondstoffenrapport opvragen. U betaalt daarvoor niets! Wie zich vandaag tegen een voordelig welkomsttarief aanmeldt, krijgt het rapport direct toegestuurd. Na het lezen ervan zult u overtuigd zijn van de kracht van de complete grondstoffenmarkt.

De winsten kunnen groot zijn! Doet u mee en gaat u samen met ons dit avontuur aan?

 

Maak nu voordelig kennis en ontvang
het rapport GRATIS!

Maar liefst 23 ondernemingen sieren onze grondstoffenportfolio. In het grondstoffenrapport leggen we u precies uit welke industrieën straks zullen gloren en waar de grote winsten te halen zijn.

Deze ondernemingen staan in onze aandelenportfolio en op de website maakt u nader kennis met deze bedrijven. Van elke positie is er een uitgebreide analyse op te vragen.
 

Het rapport, de complete portfolio, alle informatie op de website en alle analyses zijn nu beschikbaar voor de lage instapprijs van slechts €47,50.

 
Voor een periode van 3 maanden heeft u toegang tot alle informatie en elke maand ontvangt u een nieuwe tip.


50% EXTRA KORTING!

Alleen deze week krijgt u er nog eens een periode van 3 maanden GRATIS abonnement bij. Zo betaalt u voor de komende 6 maanden geen €95 maar €47,50.

Dat is nog eens 50% korting en het rapport t.w.v. €42,50 ontvangt u gratis

 

SlimmeGrondstofAandelen

Klik hier om u aan te melden bij Slimme Grondstof Aandelen

 

600_button_anonneer_hier.jpg
  

We heten u graag van harte welkom!


Met vriendelijke groet,

Grondstoffenteam BeleggersPlaats

 


PS: Wie enkel het boek wil bestellen, kan dat doen in onze webwinkel. Een absolute aanrader! In dit rapport gaan we dieper in op de oliemarkt die weer interessant wordt! Maar er is meer…

SlimmeGrondstofAandelenUranium heeft weer toekomst! Waarom? En kernenergie is toch omgeven met rumoer en protest? Nee! Kernenergie mag weer! Hier liggen enorme winstkansen? U leest welke dat zijn.

Lithium vindt zijn weg naar batterijen in elektrische auto’s.

Hier liggen wellicht de allergrootste winstkansen!

Naast lithium zal de vraag naar koper explosief gaan stijgen. Ook dit materiaal vindt zijn weg naar de elektrische auto. Gemiddeld genomen gaat er 55 pond koper in een auto met een traditionele aandrijving. In een elektrische auto gaat meer dan drie keer zo veel koper! Het gaat dan om 165 pond per geproduceerde elektrische auto.

Klik hier om dit losse rapport, met daarin concrete aandelentips, vandaag nog te bestellen. Kosten:  €42,50