Laatste dag 1 jaar GRATIS abonnement

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

 

Laatste dag 1 jaar
GRATIS abonnement op
Slimme Grondstof Aandelen

Met GRATIS Grondstoffenrapport 2018
  

 
De rook is weer wat opgetrokken. De beurzen herstellen zich weer en er lijkt geen vuiltje aan de lucht.

Het is moeilijk te voorspellen wat 2018 gaat brengen, maar zeker is wel dat er veel lucht zit in de beurskoersen en die moet er een keer uit.

Europa komt steeds steviger in het zadel te zitten, maar ook hier is waakzaamheid geboden. Eén zwaluw maakt nog geen zomer.

We hebben meer vertrouwen in de VS, maar met Trump aan het roer kunnen we nog wel wat vuurwerk verwachten.

De positieve ontwikkelingen in Amerika, welke zich onder andere uiten door de dalende werkloosheidscijfers, drijven de rente op uit angst voor een oplopende inflatie. Daar zit toch de sleutel. Gaandeweg zullen aandelen minder interessant worden. Dat gaan we voelen.

Alles op een rij gezet verwachten we dat de beurskoersen weer terugkeren naar normale niveaus. Dit kan gepaard gaan met correcties die groter zullen zijn dan de laatste.

Als grondstoffen-experts kijken wij door een andere bril. Er zijn voor ons twee belangrijke redenen waarom wij verwachten dat dit jaar grondstoffen in een flinke uptrend terecht zullen komen. Wij nemen alvast onze posities in.

 

Reden 1:
Trends uit het verleden luiden een uptrend in

Wanneer we de ontwikkelingen van grondstoffen relateren aan de ontwikkeling van de aandelenkoersen, dan ontstaat de meest krachtige curve die we in jaren gezien hebben.

Het patroon dat zichtbaar wordt, maakt haarfijn duidelijk dat we op, of vlak bij de bodem van de grondstoffenprijzen zijn aanbeland. In feite zijn we de bodem al voorbij. 

 

SlimmeGrondstofAandelen 

 

De dalen in de grafiek zijn de momenten waarop grondstoffen achterbleven bij de sterk gestegen aandelenkoersen. Momenteel zijn de koersen tot grote hoogte gedreven. Grondstoffen laten dan een tegenovergesteld beeld zien.
 

De koersen zullen tijdens de komende correctie tot normale niveaus dalen, waarbij grondstoffen en aandelen kantelen.

De reeks pieken in de rode cirkels zullen wellicht in 2018 gevolgd worden door een nieuwe piek. Hét moment dat grondstoffen uitbreken en deze weer gaan stijgen.

Dit is het moment om spotgoedkoop aandelen in de grondstoffensector te kopen.


Reden 2:
De overgang naar een duurzame wereld

De overgang naar een duurzame wereld is nu pas echt begonnen. Naast lithium zal de vraag naar koper explosief gaan stijgen. Ook dit materiaal vindt zijn weg naar de elektrische auto.

Gemiddeld genomen gaat er 55 pond koper in een auto met een traditionele aandrijving. In een elektrische auto gaat meer dan drie keer zo veel! Het gaat dan om 165 pond koper per geproduceerde elektrische auto.

Dit is ongelooflijk! U ziet hier de productiegroei van de elektrische auto voor de komende decennia.

 

SlimmeGrondstofAandelen 

 

Door het toenemende gebruik van koper zal de vraag naar deze grondstof als een raket omhoog schieten. Eenvoudiger kunnen we het niet zeggen.

De vraag naar lithium zal explosief stijgen.

De revoluties van elektrische auto’s en duurzame energiebronnen als windenergie, zonne-energie en vele andere energiebronnen zullen de vraag naar lithium-ion batterijen enorm doen toenemen.

U ziet het om u heen; Zonnepanelen worden op grote schaal gebruikt en de vraag stijgt en stijgt. Maar zeker zo belangrijk is de opmars van de elektrische auto. Dat betekent dat de vraag naar lithium batterijen nu al explosief aan het stijgen is.

De hoeveelheid giga fabriekenvoor de productie van batterijen zal de komende jaren fors toenemen. Tesla is een bekend voorbeeld op dit gebied, maar het echte groeiverhaal speelt zich af in China.

Wat doet Lithium op dit moment? De volgende grafiek zal u overtuigen.

 

SlimmeGrondstofAandelen

 

De wereldwijde lithium ETF (LIT) zit al duidelijk in een uptrend. De blauwe lijn is de Dow Jones, welke het marktgemiddelde vertegenwoordigt. Over een periode van 12 maanden steeg deze met 51%. Lithium steeg aanvankelijk al tot +100% in een jaar tijd. Lithium maakt een correctie door, welke eerder is gestart dan de afgelopen correctie op de beurzen. Deze staat los van de algemene marktontwikkelingen.

De huidige correctie maakt het alleen maar aantrekkelijker om nu posities in te nemen.

Maar er is meer dan lithium…

 

Uranium

Na lithium en koper lijkt het te mooi om waar te zijn, maar we hebben een derde uitbraak waar we op kunnen wachten: Uranium!

Uranium heeft de afgelopen jaren in het verdomhoekje gezeten. Zeker na de ramp in het Japanse Fukushima in 2011. Het opwekken van kernenergie nam in de jaren erna wereldwijd af.

Maar daar lijkt nu verandering in te komen!

Kernenergie wordt steeds meer gezien als alternatief voor de vervuilende olie en vervult een brugfunctie tussen zwarte naar groene energie.

Dat kost even tijd, maar dat betekent wel dat u nu spotgoedkoop koopt (vaak onder de dollar!) en alleen maar hoeft te wachten op de uitbraak.

Honderden procenten winst zijn dan echt geen sprookje.

Waarom zulke hoge winsten zult u zeggen. Dit is zeer goed mogelijk omdat de uitbraak van uranium nog niet af te lezen valt uit de statistieken. Uranium zoekt zijn weg, maar voor ons staan de seinen op groen om heel goedkoop uranium aandelen te kopen.


Nieuwe toepassingen

Naast uranium als bron voor nucleaire energie, kan uranium gebruikt worden als grondstof voor medicijnen tegen kanker en als vervanger voor plastic.

Dit kan een nog grotere doorbraak betekenen voor uranium!

Ons uraniumbedrijf heeft de afgelopen 10 jaar dankbaar gebruik gemaakt van de malaise in de grondstoffensector om voor relatief weinig geld een aantal uraniumprojecten op te kopen, voor het overgrote deel gelegen in de VS.

Een groot deel van de projecten is geschikt voor een goedkope en efficiënte methode van uraniumwinning.

De onderneming is uitstekend gepositioneerd om van de uranium-opleving te profiteren.

Wij willen beleggers wakker schudden. We hebben duidelijk gemotiveerd waarom wij verwachten dat grondstoffen gaan uitbreken. Het is aan u om nu in te stappen en te voorkomen dat u straks zegt: “Had ik maar…”

 

Tijdelijke aanbieding:

Eén jaar GRATIS abonnement!

+ GRATIS het grondstoffen rapport 2018


Voor het beleggen in grondstoffen hebt u een wat langere adem nodig. Tijdens de rit die we samen gaan maken, staan wij u met raad en daad bij.

U kunt nu gebruik maken van een bijzondere maar tijdelijke actie, waarbij u 1 jaar gratis abonnement krijgt, plus u ontvangt van ons het Grondstoffen Rapport waar we dieper ingaan op deze interessante markt.

Het rapport met daarin interessante aandelentips, is te koop voor €42,50.

Wie zich vandaag inschrijft, ontvangt het GRATIS!


BoekVoor een 2-jarig abonnement betaalt u nu tijdelijk €199,50, de prijs van een jaarabonnement.

Uw abonnement loopt dan in ieder geval tot in februari 2020. Kunt u zich voorstellen wat we in die tijd samen aan rendement kunnen maken?

De portfolio bevat momenteel 23 veelbelovende goud-, zilver- en grondstofaandelen. De portfolio breidt voortdurend uit.

Is het moment aangebroken voor u om samen met ons het grondstoffenavontuur aan te gaan?

Klik hier om u te abonneren en uw gratis jaarabonnement te verzilveren en u ontvangt het rapport t.w.v. €42,50 gratis. Deze actie loopt maar enkele dagen!
 

600_button_anonneer_hier.jpg
  

We heten u graag van harte welkom!


Met vriendelijke groet,

Grondstoffenteam BeleggersPlaats

 


PS: Wie enkel het boek wil bestellen kan dat doen in onze webwinkel. Een absolute aanrader! In dit rapport gaan we dieper in op de oliemarkt die weer interessant wordt! Maar er is meer…

SlimmeGrondstofAandelenUranium heeft weer toekomst! Waarom? En kernenergie is toch omgeven met rumoer en protest? Nee! Kernenergie mag weer! Hier liggen enorme winstkansen? U leest welke dat zijn.

Lithium vindt zijn weg naar batterijen in elektrische auto’s.

Hier liggen wellicht de allergrootste winstkansen!

Naast lithium zal de vraag naar koper explosief gaan stijgen. Ook dit materiaal vindt zijn weg naar de elektrische auto. Gemiddeld genomen gaat er 55 pond koper in een auto met een traditionele aandrijving. In een elektrische auto gaat meer dan drie keer zo veel koper! Het gaat dan om 165 pond per geproduceerde elektrische auto.

Klik hier om dit rapport, met daarin concrete aandelentips, vandaag nog te bestellen. Kosten:  €42,50

Wie zich vandaag abonneert, krijgt één jaar GRATIS abonnement plus u ontvangt het Grondstoffen Rapport t.w.v. €42,50 helemaal GRATIS!

Ja, ik wil een jaar gratis abonnement plus ik ontvang tevens het grondstoffen rapport inclusief aandelentips gratis. Klik hier om gebruik te maken van deze eenmalige, maar tijdelijke aanbieding.