De actie 1 jaar gratis abonnement loopt vanavond af

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

 

U heeft nog enkele uren recht op één jaar gratis abonnement!

 
Inclusief GRATIS rapport t.w.v. €42,5
    

 
Wij zijn er klaar voor! Wordt 2018 hét grondstoffenjaar? Wordt dit het jaar dat de koersen van onze grondstofaandelen weer gaan stijgen?

Er zijn genoeg voortekenen dat het wachten is op de definitieve uitbraak.

Niemand kan het exacte moment hiervoor bepalen, maar wij nemen alvast onze posities in en wachten het moment af.

Doet u met ons mee? Wellicht kunnen we over een jaar samen terugkijken op flinke winsten.

Wat is de reden voor deze verwachting die we hebben?

Het antwoord vinden we in de belangrijkste grafiek van 2017. Zo mag ik deze wereldwijd verspreidde grafiek wel noemen.

Wanneer we de ontwikkelingen van grondstoffen relateren aan de ontwikkeling van de aandelenkoersen, dan ontstaat de meest krachtige curve die we in jaren gezien hebben.

Het patroon dat zichtbaar wordt, maakt haarfijn duidelijk dat we op of vlak bij de bodem van de grondstoffenprijzen zijn aanbeland. In feite zijn we de bodem al voorbij…

We gaan u vandaag zeker overtuigen van de trend en wat de voorspelbare waarde hiervan is.

 

Is dit de voorbode voor ongekend grote winsten…

 

SlimmeGrondstofAandelen 

 
De dalen in de grafiek zijn de momenten waarop grondstoffen achterbleven bij de sterk gestegen aandelenkoersen. Momenteel zijn de koersen tot grote hoogte gedreven. Grondstoffen laten dan een tegenovergesteld beeld zien.

Maar…. de koersen zullen tijdens de komende correctie tot normale niveaus dalen, waarbij grondstoffen en aandelen kantelen.

De reeks pieken in de rode cirkels zullen wellicht in 2018 gevolgd worden door een nieuwe piek. Hét moment dat grondstoffen uitbreken en deze weer gaan stijgen.

Dit is het moment om spotgoedkoop aandelen in de grondstoffensector te kopen.

Er is een soort gouden regel in beleggersland: Wat op dit moment een hot item is in de media en waar men niet over uitgepraat raakt, is juist datgene waar u op dat moment NIET in moet investeren.

Neem de Bitcoin als actueel voorbeeld.

Investeer (Warren Buffett!) niet in (dure) hypes, maar stop je geld in ondergewaardeerde aandelen.

 

De kansen liggen er voor het oprapen

De overgang naar een duurzame wereld is nu pas echt begonnen. Naast lithium zal de vraag naar koper explosief gaan stijgen. Ook dit materiaal vindt zijn weg naar de elektrische auto.

Gemiddeld genomen gaat er 55 pond koper in een auto met een traditionele aandrijving. In een elektrische auto gaat meer dan drie keer zo veel koper! Het gaat dan om 165 pond per geproduceerde elektrische auto.

Dit is ongelooflijk! U ziet hier de verwachte productiegroei van de elektrische auto voor de komende decennia.


SlimmeGrondstofAandelen

 
Door het toenemende gebruik van koper zal de vraag naar deze grondstof als een raket omhoog schieten. Eenvoudiger kunnen we het niet zeggen.


Dat geldt ook voor lithium!

De revoluties van elektrische auto’s en duurzame energiebronnen als windenergie, zonne-energie en vele andere energiebronnen zullen de vraag naar lithium-ion batterijen enorm doen toenemen.

U ziet het om u heen; Zonnepanelen worden op grote schaal gebruikt en de vraag stijgt en stijgt. Maar zeker zo belangrijk is de opmars van de elektrische auto. Dat betekent dat de vraag naar lithium batterijen nu al explosief aan het stijgen is.

De hoeveelheid giga fabrieken voor de productie van batterijen zal de komende jaren fors toenemen. Tesla is een bekend voorbeeld op dit gebied, maar het echte groeiverhaal speelt zich af in China.

Groei capaciteit giga fabrieken


SlimmeGrondstofAandelen

 

Uranium

Na lithium en koper lijkt het te mooi om waar te zijn, maar we hebben een derde uitbraak waar we op kunnen wachten: Uranium!

Op het moment van schrijven van dit bericht noteert ons uranium aandeel  +125%.

Het aandeel noteert nog steeds onder de 2 dollar!

Ons uraniumbedrijf heeft de afgelopen 10 jaar dankbaar gebruik gemaakt van de malaise in de grondstoffensector om voor relatief weinig geld een aantal uraniumprojecten op te kopen, voor het overgrote deel gelegen in de VS.

Een groot deel van de projecten is geschikt voor een goedkope en efficiënte methode van uraniumwinning.

De onderneming is uitstekend gepositioneerd om van de uranium-opleving te profiteren.
 

Opleving

Uranium heeft de afgelopen jaren in het verdomhoekje gezeten. Zeker na de ramp in het Japanse Fukushima in 2011. Het opwekken van kernenergie nam in de jaren erna wereldwijd af.

Maar daar lijkt nu verandering in te komen!

Kernenergie wordt steeds meer gezien als alternatief voor de vervuilende olie en vervult een brugfunctie tussen zwarte naar groene energie.

Dat kost even tijd, maar dat betekent wel dat u nu spotgoedkoop koopt (vaak onder de dollar!) en alleen maar hoeft te wachten op de uitbraak.

Honderden procenten winst zijn dan echt geen sprookje.


Nieuwe toepassingen

Naast uranium als bron voor nucleaire energie, kan uranium gebruikt gaan worden als grondstof voor medicijnen tegen kanker en als vervanger voor plastic.

Dit kan een nog grotere doorbraak betekenen voor uranium!

 

Onze Nieuwjaar Aanbieding:
 

Eén jaar GRATIS abonnement!

+ GRATIS het grondstoffen rapport 2018

Voor het beleggen in grondstoffen hebt u een wat langere adem nodig. Tijdens de rit die we samen gaan maken staan wij u met raad en daad bij.

U kunt nu gebruik maken van een bijzondere actie waarbij u 1 jaar gratis abonnement krijgt, plus u ontvangt van ons het nieuwste Grondstoffen Rapport waar we dieper ingaan op deze interessante markt.

Er liggen volop kansen!Boek

Het rapport met daarin interessante aandelentips, is te koop voor €42,50.

Wie zich vandaag inschrijft, ontvangt het GRATIS

Voor een 2-jarig abonnement betaalt u nu tijdelijk €199,50, de prijs van een jaarabonnement.

Uw abonnement loopt dan in ieder geval tot vlak na de jaarwisseling in 2020. Kunt u zich voorstellen wat we in die tijd samen aan rendement kunnen maken?

Onze aandelenportfolio bevat momenteel 22 veelbelovende goud-, zilver- en grondstofaandelen. De portfolio breidt voortdurende uit.

Is het moment aangebroken voor u om samen met ons het grondstoffenavontuur aan te gaan?

Klik hier om u te abonneren en uw gratis jaarabonnement te verzilveren.

SlimmeGrondstofAandelen

We heten u graag van harte welkom!


Met vriendelijke groet,

Grondstoffenteam BeleggersPlaats

 


PS: Wie enkel het boek wil bestellen kan dat doen in onze webwinkel. Een absolute aanrader! In dit rapport gaan we dieper in op de oliemarkt die weer interessant wordt! Maar er is meer…

SlimmeGrondstofAandelenUranium heeft weer toekomst! Waarom? En kernenergie is toch omgeven met rumoer en protest? Nee! Kernenergie mag weer! Hier liggen enorme winstkansen? U leest welke dat zijn.

Lithium vindt zijn weg naar batterijen in elektrische auto’s.

Hier liggen wellicht de allergrootste winstkansen!

Naast lithium zal de vraag naar koper explosief gaan stijgen. Ook dit materiaal vindt zijn weg naar de elektrische auto. Gemiddeld genomen gaat er 55 pond koper in een auto met een traditionele aandrijving. In een elektrische auto gaat meer dan drie keer zo veel koper! Het gaat dan om 165 pond per geproduceerde elektrische auto.

Klik hier om dit rapport, met daarin concrete aandelentips vandaag nog te bestellen. Kosten:  €42,50

Wie zich vandaag abonneert, krijgt één jaar GRATIS abonnement plus u ontvangt het Grondstoffen Rapport t.w.v. €42,50 helemaal GRATIS!

Ja, ik wil een jaar gratis abonnement plus ik ontvang tevens het grondstoffen rapport inclusief aandelentips gratis. Klik hier om gebruik te maken van deze eenmalige, maar tijdelijke aanbieding.