Daarom kan koper enorm gaan stijgen

Geachte heer/mevrouw,

 
Afgelopen weken stonden volledig in het teken van het toenemende gebruik van Lithium in batterijen voor elektrische auto’s.

De overgang naar een duurzame wereld is nu pas echt begonnen.

Naast lithium zal de vraag naar koper explosief gaan stijgen. Ook dit materiaal vindt zijn weg naar de elektrische auto.

Gemiddeld genomen gaat er 55 pond koper in een auto met een traditionele aandrijving. In een elektrische auto gaat meer dan drie keer zo veel koper! Het gaat dan om 165 pond per geproduceerde elektrische auto.

Deze grafiek kwamen we afgelopen week tegen. Dit is ongelooflijk! U ziet hier de productiegroei van de elektrische auto voor de komende decennia.

 600_sga39.jpg  

Door het toenemende gebruik van koper zal de vraag naar deze grondstof als een raket omhoog schieten. Eenvoudiger kunnen we het niet zeggen.

Ons mijnbouwbedrijf dat al een ongekend hoge stijging achter de rug heeft, doet ons denken aan een vulkaan die op uitbarsten staat. De actuele koersstijging zet de hele zaak in beweging en het is nu afwachten.

Dit mijnbouwbedrijf steeg al 624% in twee jaar tijd.

Besef u wel dat beleggen in grondstoffen speculatief van aard is. Zet daarom niet te hoog in, maar wie logisch nadenkt, zal inzien dat de transitie naar een schone wereld nu pas is begonnen.

Zoals de grafiek laat zien, zullen de producties in deze sector exponentieel hard groeien.

Grijp uw kans en lift mee op de verwachte extreme rendementen die we gaan halen. Dat is onze verwachting.

U kunt vandaag een abonnement voor drie maanden afsluiten om te kijken of de complete grondstoffen portefeuille u bevalt. Voor een periode van drie maanden betaalt u €47,50.

Wie zich vandaag inschrijft, krijgt er gelijk 3 maanden extra abonnement bij, zodat u voor de komende 6 maanden slechts €47,50 betaalt.

Dat is toch mooi 50% korting.

Is het moment aangebroken voor u om samen met ons het grondstoffenavontuur aan te gaan? De portfolio bevat momenteel 21 veelbelovende goud-, zilver- en grondstofaandelen.

KLIK HIER om u te abonneren. 

We heten u graag van harte welkom


Met vriendelijke groet,

Grondstoffenteam BeleggersPlaats