Het gaat nu toch echt gebeuren

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

 
Het gaat nu toch echt gebeuren!
  

 
Wat gaat meer impact hebben dan de volgende beurscrash?

Afgelopen weken heb ik u er meerdere malen op gewezen dat de transitie naar een schone wereld nu al enorme winsten oplevert.

De opmars van de duurzame wereld zal onverminderd doorgaan en zal de komende decennia de kapitaalstromen verplaatsen naar zaken als de elektrische auto en het opwekken van schone energie door zon- en windkracht. Olie zal flink moeten inboeten zoals nu in feite al blijkt.

Terug naar de beurscrash…

Juist de opmars van nieuwe productieprocessen is een reden om nu te investeren. Het beste moment lijkt achter ons te liggen, maar dat is zeker niet waar.


1.015% winst

We hebben afgelopen weken de focus gelegd op de toenemende productie van batterijen voor de elektrische auto.

In vijf jaar tijd steeg de koers van één van deze aandelen met 1.015%... (ja u leest het goed duizend vijftien) dat zijn waarden zoals we bij Bitcoin zien, maar die heeft nog een hele weg te gaan. Wat is de Bitcoin precies?

Een gouden regel: investeer nooit in iets wat u niet begrijpt!

De onderneming van de 1.015% hebben wij op 31 augustus opgenomen, na een lange periode van wachten en analyseren. Onze winst in twee maanden… +74,3%.

Dat is nog maar het begin!

Deze onderneming levert de grondstoffen voor een van de snelst groeiende branches van dit moment. Een branche die nog decennia lang enorm zal groeien.

De revolutie van elektrische auto’s en duurzame energiebronnen als wind- en zonne-energie zullen de vraag naar lithium-ion batterijen enorm doen toenemen.

U ziet het om u heen, zonnepanelen worden op grote schaal gebruikt en de vraag stijgt en stijgt. Maar zeker zo belangrijk is de opmars van de elektrische auto.

Dat betekent dat de vraag naar lithium batterijen nu al explosief aan het stijgen is.

Bedrijven die lithium verwerken in batterijen en accu’s betalen straks meer als de prijzen stijgen. De onderneming waar ik u op wijs levert de grondstoffen en zal het meest profiteren van de prijsstijgingen.

Een belangrijk argument om te onthouden als u in grondstoffen gaat investeren!
 

Simpelweg: Bedrijven die de materialen uit de grond halen lopen een groter risico, maar gaan ongehoord grote winsten maken als de afzetmarkt groter en groter wordt.

 

Spreiden

Vergeet niet, deze aandelen zijn speculatief van aard. Blijf uw portefeuille spreiden!

Wij wijzen u graag de weg naar de aandelen die uw portefeuille kunnen optillen. De winsten kunnen zeer groot zijn.

Het gaat nu toch echt gebeuren. We noemden de Bitcoin. Hier in investeren is vele malen onzekerder. Bitcoin is virtueel. Wat koop je in feite?

Dit is echt, dit is de realiteit, dit is de nieuwe wereld. Wilt u investeren in de nieuwe wereld? Wij helpen u graag.

U kunt vandaag een abonnement voor drie maanden afsluiten om te kijken of de complete grondstoffenportefeuille u bevalt. Voor een periode van drie maanden betaalt u €47,50.

Wie zich vandaag inschrijft, krijgt er gelijk 3 maanden extra gratis abonnement bij, zodat u voor de komende 6 maanden slechts €47,50 betaalt.

Dat is toch mooi 50% korting.

U ontvangt tevens de uitgebreide analyse van de genoemde veelbelovende onderneming.

Is het moment aangebroken voor u om samen met ons het grondstoffenavontuur aan te gaan? De portfolio bevat momenteel 21 veelbelovende goud-, zilver- en grondstofaandelen.

 

SlimmeGrondstofAandelen

 

We heten u graag van harte welkom. Maak u op voor prachtige winsten.


Met vriendelijke groet,

Grondstoffenteam BeleggersPlaats