Een buitenkans die u zelden krijgt

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

 

Lithium: een buitenkans die u zelden krijgt!

  

 
De afgelopen twee weken hebben we u gewezen op een bijzonder aandeel, afkomstig van een onderneming die betrokken is bij een aantal grote kobalt- en nikkelprojecten.

Het bedrijf hanteert een bijzondere zuiveringstechnologie, waarmee het waardevolle metalen kan winnen uit deposito’s waar conventionele mijnbouwmethodes niet economisch rendabel zijn.

Het toepassen van deze technologie positioneert de onderneming als een van de grootste en goedkoopste producenten van de belangrijke materialen nikkel en kobalt. Deze dienen als basis voor de lithium batterij.

Maar vandaag presenteren we een tweede lithiumproducent uit onze grondstoffenportefeuille. Een aandelentip met een enorme winstpotentie. Een buitenkans die u zelden krijgt!

 

Een enorme groeimarkt

De revoluties van elektrische auto’s en duurzame energiebronnen als windenergie, zonne-energie en vele andere energiebronnen, zullen de vraag naar lithium-ion batterijen enorm doen toenemen.

U ziet het om u heen. Zonnepanelen worden op grote schaal gebruikt en de vraag stijgt en stijgt. Maar zeker zo belangrijk is de opmars van de elektrische auto. Dat betekent dat de vraag naar lithium batterijen nu al explosief aan het stijgen is.

Het aantal fabrieken voor de productie van batterijen zal de komende jaren fors toenemen. Tesla is een bekend voorbeeld op dit gebied, maar het echte groeiverhaal speelt zich af in China.

 

Groei capaciteit giga fabrieken

SlimmeGrondstofAandelen

 

China is hard aan het werk om, naar voorbeeld van de Amerikaanse staat Californië, een agressief Zero Emission Vehicle (ZEV - emissievrije voertuigen) programma uit te rollen.

Doel is om het aandeel van volledig emissievrije auto’s in het totale Chinese wagenpark toe te laten nemen naar 8% in 2018 en 12% in 2020.
 

Maar steeds meer landen geven nu al een keiharde datum waarop de traditionele vervuilende verbrandingsmotoren verboden gaan worden. Dat moment duurt nog even, maar de weg ernaar toe is voor ons alle reden NU in lithium-aandelen te stappen.


Ook u kunt samen met ons gaan profiteren van de enorme winsten die nu al gemaakt worden, maar nog verder op zullen lopen.
 

De onderneming die vorige keer centraal stond, heeft ons vanaf de opname op 31 augustus al 49,7% winst opgeleverd.

De onderneming die vandaag centraal staat, leverde ons in de afgelopen zes weken maar liefst 66,7% winst op.


Deze aandelen zijn nog steeds spotgoedkoop! Dus koop nu is ons advies. U moet er wel rekening mee houden dat beleggen in grondstoffen speculatief van aard is.

Als je niet gelooft in de toename van elektrische auto’s, dan heeft het geen zin om in lithium te beleggen. Maar zoals hiervoor aangegeven, stijgt de vraag enorm en deze zal exponentieel verder gaan stijgen de komende jaren.

 

Een belangrijk argument

Ondernemingen die lithium zelf produceren, profiteren als eerste van de prijsstijgingen die in het verschiet liggen. Bedrijven die lithium verwerken in batterijen en accu’s betalen straks meer als de prijzen stijgen.

De winst komt dus puur bij de producenten terecht.

Vandaag staat zo’n producent centraal. De onderneming werd in juli vorig jaar aan de Toronto Venture beurs genoteerd. Diverse leden van het managementteam zitten al meer dan 25 jaar in het vak en hebben al meerdere projecten met succes afgesloten.

In deze sector zullen bedrijven de eerste paar jaar flinke onkosten maken zonder een omzet te draaien. Dat is ook de reden dat deze bedrijven voor een appel en een ei te koop zijn en mits succesvol, enorme rendementen kunnen leveren.

Het aandeel stijgt hard nu omdat het management zich aan zijn beloftes heeft gehouden. De boorresultaten bevestigen de verwachtingen. De komende periode gaan de boringen onverminderd door.

De productie zal hierdoor flink opgevoerd worden.

U kunt vandaag de uitgebreide analyse van deze onderneming opvragen.

 

Koopmoment

Het is absoluut een prachtmoment om nu te investeren in aandelen die direct of indirect te maken hebben met de transitie naar een schonere wereld. De lage olieprijs is een voorbode.

Wij maken u er nogmaals op attent dat investeren in de productie van elektrische auto’s en zonnepanelen enorm winstgevend is. Nu al!
 

Wij halen de grootste winsten uit de markt door naar de bron te gaan. Ondernemingen die zich bezighouden met het winnen en produceren profiteren het meeste van de verwachte prijsstijgingen. Daar zit de grote winst!

  

50% korting en gratis analyse

Doet u mee? Dan kunt u samen met ons de rit naar boven maken. U kunt vandaag een abonnement voor drie maanden afsluiten om te kijken of de complete grondstoffen portefeuille u bevalt. Voor een periode van drie maanden betaalt u €47,50.

Wie zich vandaag inschrijft, krijgt er gelijk 3 maanden extra abonnement bij, zodat u voor de komende 6 maanden slechts €47,50 betaalt.

Dat is toch mooi 50% korting.

U ontvangt tevens de uitgebreide analyse van deze veelbelovende onderneming.

Is het moment aangebroken voor u om samen met ons het grondstoffenavontuur aan te gaan? Mijn portfolio bevat momenteel 21 veelbelovende goud-, zilver- en andere grondstofaandelen.

KLIK HIER voor de uitgebreide analyse van deze onderneming. 

We heten u graag van harte welkom.


Met vriendelijke groet,

Grondstoffenteam BeleggersPlaats