Aandelen lithium stijgen en stijgen…

Geachte heer/mevrouw,

 
Afgelopen maandag hebben we de lezers van de gratis grondstoffen nieuwsbrief wakker geschud, zo het lijkt.

We kregen een recordaantal inschrijvingen binnen op onze nieuwsbrief Slimme Grondstof aandelen.

Het is absoluut een prachtmoment om nu te investeren in aandelen die direct of indirect te maken hebben met de transitie naar een schonere wereld. De lage olieprijs is een voorbode.

Wij maken u er graag nogmaals op attent dat investeren in de productie van elektrische auto’s en zonnepanelen enorm winstgevend is. Nu al!

Afgelopen maandag stond ons lithiumaandeel binnen een uur al op 13% winst. Het gaat nu zo hard, dat alleen al in de afgelopen drie maanden het aandeel met 91% steeg. Wees erbij!

Onze nieuwe abonnees zijn massaal dit aandeel gaan kopen. We leggen nu in het kort uit waarom u deze parel beslist zou moeten kopen.

De benzine- en dieselauto worden op termijn echt verboden. Daarmee wordt de overgang naar de elektrische auto eerder een feit dan aanvankelijk gedacht. Hierdoor zal de vraag naar lithium als een komeet omhoog schieten. Lithium wordt gebruikt in batterijen. Dat geldt ook voor koper en nikkel.

Alleen al in China worden er, op dit moment met 1% marktaandeel, meer elektrische auto’s verkocht dan over de rest van de wereld.

Stelt u zich eens voor wat dat betekent als China op termijn de benzine- en dieselauto gaat verbieden. Dat zal nog even duren, maar het verbod zal er zeker komen en dat betekent dat de komende jaren de vraag naar lithium, koper en nikkel exponentieel hard gaat stijgen.

Het aandeel waar ik u vandaag op attent wil maken, is afkomstig van een succesvol lithium producent.

Het aandeel is nog spotgoedkoop, maar dat zal snel veranderen.

Het is absoluut de moeite waard de beschrijving van deze recent opgenomen positie nog eens te lezen, mocht u dat nog niet gedaan hebben.

Klik hier om toegang te krijgen tot dit veelbelovende aandeel. Daarin doen we u tevens het aanbod om met 50% korting een instapabonnement te nemen op Slimme Grondstof Aandelen.

We staan aan de vooravond van een uitbraak van grondstofaandelen. Dat houdt in dat we op termijn exorbitant hoge winsten kunnen gaan maken.

Doet u ook mee? Dan kunnen we vandaag weer een record verbreken.


Met vriendelijke groet,

Slimme Grondstof Aandelen


PS. Klik hier om uw 50% korting te kunnen verzilveren