Grondstoffen breken uit. Wat moet je nu kopen?

Geachte heer/mevrouw,

 
We staan aan de vooravond van een uitbraak van grondstoffen en edelmetalen. De momenten zullen van elkaar verschillen, maar we achten de tijd zeker rijp om nu maatregelen te nemen. We leggen u in dit e-mailbericht graag uit hoe u moet handelen en welke aandelen u het beste nu al kunt kopen.

De verwachte opbrengsten zullen ongekend hoog zijn. Alle reden om dit betoog aandachtig te lezen.

Goud en zilver zullen echt in waarde gaan stijgen vanaf het moment dat er een correctie komt op de beurzen. En reken maar dat die er komt! Maar er is meer…

Zeker zo belangrijk is de opkomst van de elektrische auto en het opwekken en opslaan van schone energie. Met dat laatste bedoelen we de enorme hoeveelheden zonnepanelen die er momenteel geproduceerd worden. Al deze schone energie zal opgeslagen moeten worden. Daar zijn heel wat batterijen voor nodig.

Het moment is aangebroken om positie in te nemen en een mandje met grondstofaandelen aan te leggen. Dat is wat we u ten zeerste aanbevelen.

Ik weet niet of u de berichten hebt opgepikt uit de media maar de benzine- en dieselauto wordt op termijn echt verboden. Daarmee wordt de overgang naar de elektrische auto eerder een feit dan aanvankelijk gedacht. Hierdoor zal de vraag naar lithium als een komeet omhoog schieten. Lithium wordt gebruikt in batterijen. Dat geldt ook voor koper en nikkel.

Ook het enorme China wil van de vervuilende auto af, net zoals Frankrijk, Engeland en Noorwegen. De omvang van de markt in China is zo groot, dat met 1% marktaandeel voor elektrische auto’s deze op dit moment al groter is dan de totale verkopen in de rest van de wereld. Stelt u zich eens voor wat dat betekent als China op termijn de benzine- en dieselauto gaat verbieden. Dat zal nog even duren, maar dat betekent wel dat de komende jaren de vraag naar lithium, koper en nikkel hard gaat stijgen.

De stijgende vraag naar elektrische auto’s heeft tot gevolg dat de vraag naar de Lithium-ion batterij zal toenemen en daarmee ook de grondstof lithium.

Eén van onze posities in de slimme grondstoffen portefeuille betreft een succesvolle lithium producent waarvan het aandeel dit jaar met 56% is gestegen. De grootste stijging heeft de afgelopen vier weken plaatsgevonden. Het aandeel is nog altijd spotgoedkoop, maar dat zal snel veranderen.

Een aandeel dat we u absoluut aanbevelen om vandaag nog te kopen. Het betreft de positie die we in oktober vorig jaar hebben opgenomen. Maar er is meer…

Vorige week hebben we een uitgebreide beschrijving gemaakt van een van de grootste en goedkoopste producenten van de belangrijke materialen nikkel en kobalt. Deze dienen net als lithium als basis voor de lithium batterij.

Alleen al in de afgelopen zes weken boekten we 34% koerswinst met deze nieuwkomer in onze portfolio.

Het is absoluut de moeite waard de beschrijving van deze recent opgenomen positie nog eens te lezen, mocht u dat nog niet gedaan hebben.

Klik hier om toegang te krijgen tot dit veelbelovende aandeel. Daarin doen we u tevens het aanbod om met 50% korting een instapabonnement te nemen op Slimme Grondstof Aandelen.

We staan aan de vooravond van een uitbraak van grondstofaandelen. Dat houdt in dat we op termijn exorbitant hoge winsten kunnen gaan maken.

Doet u ook mee?


Met vriendelijke groet,

Slimme Grondstof Aandelen


PS. Klik hier om uw 50% korting te kunnen verzilveren