Investeer nu in batterijen voor elektrische auto’s

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

De transitie naar een duurzamere en schone wereld
maakt de weg vrij voor slimme investeerders

We gaan flink geld verdienen aan elektrische auto’s!

Producenten van lithium-ion batterijen hebben een glansrijke toekomst voor zich. Investeer nu met ons mee om straks een giga rendement te maken.


 
Ik heb een probleem…

Urenlang heb ik het hoofd zitten breken over de vraag hoe ik in een korte e-mail alle informatie kwijt kan over de enorme kansen die er liggen bij het investeren in een nieuwe schone wereld.

Ik ben razend enthousiast, omdat ik onlangs het aandeel heb opgenomen dat boven aan mijn wachtlijst stond.

Ik ben ervan overtuigd dat dit aandeel aan de vooravond staat van een glansrijke toekomst, waarin enorme winsten gemaakt zullen worden.

We gaan straks echt flink veel geld verdienen aan bedrijven die een directe bijdrage leveren aan duurzame producten als elektrische auto’s. Maar er is meer…

Hoe moet ik alle waardevolle informatie over dit bijzondere bedrijf samenvatten in dit mailbericht?

Ik ga toch een poging wagen, want ik zie het als een uitgelezen kans om nu te investeren in dit bedrijf, dat ons zoveel kans op rendement biedt. Bovendien kunt u vandaag de complete analyse opvragen van de onderneming.

Ik hoop dat u even de tijd neemt dit bijzondere verhaal te lezen. Het kan uw financiële toekomst een andere richting geven, waarbij rendementen gehaald gaan worden waar u eerder van droomde.

Bent u een slimme belegger? Lees dan snel verder…


Transitie naar een schonere wereld
gaat nu pas echt beginnen

Het bedrijf dat vandaag centraal staat, speelt op meerdere manieren in op de transitie naar een duurzamere en schonere wereld, met zowel een mineralendeposito als baanbrekende technologieën. Het bedrijf is genoteerd aan de Australian Securities Exchange (ASX).


Sterk management

Het bedrijf wordt geleid door een van de meest succesvolle beleggers in de grondstoffensector. Hij bezit momenteel 16% van de aandelen.

Door zijn reputatie en aanzien in de wereld van de mijnbouw, heeft hij een grote Chinese onderneming bereid gevonden ook 16% te investeren.

Het gaat om de befaamde Pengxin Group, een van de grootste bedrijven in China. De voorzitter van de Pengxin Group is sinds deze investering co-voorzitter van de onderneming.

China is zeer actief bezig het land te verduurzamen. De markt voor energie-opslag (batterijen) is dan ook een van de snelst groeiende sectoren in het land.

De twee heren die samen aan het roer staan, hebben plannen klaarliggen om straks aan de explosieve vraag naar grondstoffen te kunnen voorzien.

De keuze om met een Chinese partner in zee te gaan, is een strategisch sterke zet die de kansen vergroot om te kunnen profiteren van China als enorme groeimarkt op het gebied van duurzaamheid.

Naast het sterke management zijn er meerdere argumenten om te investeren in deze veelbelovende onderneming…
 

Goedkope productie nikkel en kobalt

Grondstoffen als nikkel en kobalt worden gebruikt om batterijen en accu’s voor energie-opslag te produceren voor elektrische auto’s, zonnepanelen en windmolens.

Een enorme groeimarkt!

De revoluties van elektrische auto’s en duurzame energiebronnen als windenergie, zonne-energie en vele andere energiebronnen, zullen de vraag naar lithium-ion batterijen enorm doen toenemen.

De onderneming die vandaag centraal staat kan hier fors van profiteren met haar grote kobalt- en nikkel projecten.

Maar er is meer dat deze onderneming extra interessant maakt…

Het bedrijf hanteert een bijzondere zuiveringstechnologie, waarmee het waardevolle metalen kan winnen uit deposito’s waar conventionele mijnbouwmethodes niet economisch rendabel zijn.

Het toepassen van deze technologie positioneert de onderneming als een van de grootste en goedkoopste producenten van de belangrijke materialen nikkel en kobalt. Deze dienen als basis voor de lithium batterij.

Een markt die door trends als elektrisch autorijden voor een enorme groei staat.

Zo, dus we hebben een ijzersterk management dat sterke banden met China heeft. Er wordt gewerkt met een technologie die het mogelijk maakt goedkoop en in grote hoeveelheden kobalt en nikkel te winnen, die als basis dienen voor de lithium batterij voor de elektrische auto.

Maar er is nog meer...
 

Waterzuivering

Naast bovengenoemde activiteiten heeft het bedrijf een dochteronderneming die actief is in waterzuivering.

Via meerdere gepatenteerde technologieën kan dit bedrijf de grootste uitdagingen op het gebied van vervuild water aan. Vooral in China, waar veel wateren vervuild zijn, kan deze technologie van enorme waarde zijn.

De Chinese overheid heeft zich uitgesproken actief de waterkwaliteit in het land te willen gaan verbeteren, waar de dochteronderneming een belangrijke rol in kan gaan spelen.

Dit zal een flinke bron aan extra inkomsten opleveren.

 

Een gigantische markt ligt open
om veroverd te worden

De hoeveelheid giga fabrieken voor de productie van batterijen zal de komende jaren fors toenemen. Tesla is een bekend voorbeeld op dit gebied, maar het echte groeiverhaal speelt zich af in China.

China is hard aan het werk om, naar voorbeeld van de Amerikaanse staat Californië, een agressief Zero Emission Vehicle (ZEV - emissievrije voertuigen) programma uit te rollen.

Doel is om het aandeel van volledig emissievrije auto’s in het totale Chinese wagenpark toe te laten nemen tot 8% in 2018 en tot 12% in 2020.

Aangezien China een planeconomie is, lijkt dit er ook serieus van te komen. De Chinese technologische vaardigheid benadert zeer snel die van Japanse en Zuid-Koreaanse producenten en tevens doen Europese autoproducenten forse investeringen in de Chinese markt.

Onderstaande grafiek toont aan dat we de komende jaren voor een forse uitbreiding staan van de capaciteit van giga fabrieken. Tevens zijn er al voor meer dan USD 20 miljard aan investeringen toegezegd door grote partijen, die in onderstaande grafiek zijn genoemd.

 
Groei capaciteit giga fabrieken

 SlimmeGrondstofAandelen

 

Alle grote autofabrikanten zijn inmiddels bezig met het ontwikkelen, produceren en verbeteren van emissievrije auto’s die steeds grotere afstanden kunnen rijden.

Deze duurzaamheidstrend wordt versterkt door overheidsbeleid, onder andere ingegeven door het Parijsakkoord, waardoor overheden subsidies verschaffen voor emissievrije wagens, (oude) vervuilende auto’s uit stadscentra weren en verbieden om vanaf een bepaalde datum tussen 2025 en 2035 nog benzine- of dieselmotoren te verkopen.

Door de voorgenoemde trends zullen de grondstofprijzen van nikkel en kobalt de komende jaren alleen maar stijgen.

De goedkope productiemogelijkheden van de onderneming zullen een hefboomwerking hebben op de koers.

De speciale technologie waar ik u eerder op wees, kan ook op andere grondstofdeposito’s worden toegepast. Naarmate de grote mijnbouwbedrijven meer moeite hebben om nieuwe grondstoffendeposito’s te ontdekken, zal een dergelijke technologie noodzakelijk zijn om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen en additionele metalen uit bestaande deposito’s te kunnen winnen.

Hier kan de onderneming dus flink van gaan profiteren. De vraagexplosie zal enorm zijn.

Alle reden om nu te investeren!
  

Resumé

De bovengenoemde eigenschappen maken deze onderneming, waar ik heilig in geloof, tot een uiterst interessante belegging.

Het feit dat een resources legende aan de touwtjes trekt en veel van zijn eigen geld in het bedrijf heeft geïnvesteerd, schept vertrouwen.

De forse investering van de Chinese onderneming biedt zowel toegang tot een groot netwerk als een kans op een potentiële overname.

Bovendien is het bedrijf financieel gezond met AUD 92,7 miljoen aan liquide middelen. Dit alles geeft ons het vertrouwen om dit aandeel een van de hoekstenen van onze grondstoffenportefeuille te maken.

Inmiddels loopt de koers van het aandeel steeds verder op.

Alleen al dit jaar is de koers bijna verdubbeld…

Alle reden om nu in te stappen, nu er nog volop stijgingspotentieel is.

Nieuwsgierig naar mijn meest recente opname?


50% korting en gratis analyse

Doet u mee? Dan kunt u samen met ons de rit naar boven maken. U kunt vandaag een abonnement voor drie maanden afsluiten om te kijken of de complete grondstoffenportefeuille u bevalt. Voor een periode van drie maanden betaalt u €47,50.

50% kortingWie zich vandaag inschrijft, krijgt er gelijk 3 maanden extra abonnement bij, zodat u voor de komende 6 maanden slechts €47,50 betaalt.

Dat is toch mooi 50% korting.

U ontvangt tevens de geactualiseerde analyse van deze veelbelovende mijnbouwer. Uw winsten kunnen op termijn enorm zijn.

Is het moment aangebroken voor u om samen met ons het grondstoffenavontuur aan te gaan? Mijn portfolio bevat momenteel 26 veelbelovende goud-, zilver- en grondstofaandelen.

 

600_button_anonneer_hier.jpg 

 
We heten u graag van harte welkom. 

 
Met vriendelijke groet, 

Slimme Grondstof Aandelen