Enorme kansen met goud en grondstoffen

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

In deze editie het aandeel van ’s werelds
meest belovende mijnbouwer

Waarom goud en grondstoffen u straks
op grote winsten zetten

De uitgebreide en actuele analyse ligt voor u klaar

 

 
Nu goud op doorbreken staat en de kansen op de grondstoffenmarkt met de dag toenemen, is het tijd geworden een belangrijke stap te zetten.

Wie nu ondergewaardeerde aandelen koopt van ’s werelds meest belovende en zwaar ondergewaardeerde mijnbouwer, is straks spekkoper. En flink ook!

Een aandeel dat feitelijk 112% is ondergewaardeerd, behoeft zeker enige toelichting… sterker nog, een uitgebreide en actuele analyse ligt voor u klaar.

Een prachtaandeel dat ik graag wil delen met alle abonnees van BeleggersPlaats!

Samen met de collega’s van Vimco vermogensbeheer heb ik al maanden mijn pijlen gericht op, naar mijn eigen zeggen, het meest belovende mijnbouwaandeel van dit moment.
 

Onze samenwerking met BeleggersPlaats heeft ertoe geleid dat ook de abonnees op de diverse nieuwsbrieven gebruik kunnen maken van onze adviezen.

 
Ons grondstoffenteam draait al maanden overuren. Ondertussen heb ik een tournee gemaakt langs de belangrijkste mijnen in Amerika en Canada en heb met de CEO’s aan tafel gezeten.

De kansen in de mijnbouwwereld nemen nu met de dag toe. Een uniek koopmoment.

Dat leg ik u graag uit aan de hand van de mijnbouwer die ik vandaag uitgebreid beschrijf en u ten zeerste aanbeveel.
 

SlimmeGrondstofAandelen


Het geesteskind van ’s werelds meest succesvolle ondernemer in de grondstoffensector

Het betreft een mijnbouwbedrijf dat zich richt op de exploratie en toekomstige productie van koper, platina, palladium, goud, nikkel, zink, lood en germanium.

Het bedrijf is actief in de Democratische Republiek, Congo en Zuid-Afrika en is in het bezit van drie veelbelovende projecten.

Beurswaarde: CAD 3,81 miljard.
 

De onderneming is geen onbekende, aangezien het een van onze meest prominente grondstoffenbeleggingen is. In 2015 namen wij het bedrijf op in onze portefeuille tegen een koers van CAD 0,69. Inmiddels wordt het bedrijf verhandeld tegen een koers van CAD 4,84. Een rendement van maar liefst 601,4%!


Ik kan u aan de hand van een prachtig rekenvoorbeeld duidelijk maken in welke mate de onderneming is ondergewaardeerd. Dat beleggen in mijnbouwbedrijven nog steeds als risicovol wordt gezien, is voor u de kans om dit prachtaandeel tegen een spotprijs te kopen.

 
Een rekenvoorbeeld:

Ik geef u een beeld van de immense waarde die een koperproject vertegenwoordigt. Bij een koperprijs van USD 3,- per pond vertegenwoordigt dit project een netto contante waarde van maar liefst USD 4,7 miljard. Gedeeld door het aantal uitstaande aandelen (799.022.000) betekent dit een waarde van USD 5,88. Omgerekend tegen actuele wisselkoersen (USD/CAD = 1,25015627) betekent dit een waarde van CAD 7,35 per aandeel.

De huidige koers is CAD 4,84, wat betekent dat alleen al dit koperproject meer waard is dan de huidige koers.

 

Nog geen winst

Aangezien onze mijnbouwer nog steeds een bedrijf is zonder producerende mijnen, wordt er nog geen winst gemaakt. De potentie is echter enorm, want de onderneming is uniek gepositioneerd om van enkele wereldwijde trends te kunnen profiteren. Het bedrijf was de afgelopen 12 maanden het best presterende aandeel op de Toronto stock exchange, maar toch is er nog steeds sprake van een ruime onderwaardering ten opzichte van de netto contante waarde.

 

Revoluties

De revoluties van elektrische auto’s en brandstofcellen zullen de vraag naar met name koper en platinum de komende jaren doen exploderen. Alle grote autofabrikanten zijn inmiddels bezig met het ontwikkelen, produceren en verbeteren van emissievrije auto’s die steeds langere afstanden kunnen rijden.

De mijnbouwer is met een van de grootste koper- en platinum deposito’s ter wereld uniek gepositioneerd om te profiteren van deze trends.

Koper en PGM’s (Platinum Group Metals) zijn cruciale bestanddelen in elektrische auto’s en brandstofcellen. Naar verwachting zal het aanbod van koper gaan dalen, omdat de grote koperproducenten minder grote koperontdekkingen doen, weinig aan exploratie hebben gedaan de afgelopen jaren en omdat de bestaande koperdeposito’s langzaamaan uitgeput raken.

Een daling van het aanbod betekent een flinke stijging van de koperprijs.

De vraag neemt intussen alleen maar toe: Naar verwachting zal de vraag naar koper voor elektrische auto’s maar liefst negenvoudig (!) toenemen tot 2027. Huidige elektrische auto’s verbruiken al vier keer meer koper dan conventionele auto’s.


De onderwaardering berekend

Nemen we de Netto Waarde van alleen al drie grote projecten en delen we deze door het aantal uitstaande aandelen en de actuele USD/CAD-wisselkoers, dan verkrijgen we de volgende waardes van de projecten per aandeel:
 

CAD 1,27, CAD 7,35 en CAD 1,65 dan betekent dit een netto contante waarde van CAD 10,27 per aandeel, versus de huidige koers van CAD 4,84. Een onderwaardering van maar liefst 112%.

 
En dat is alleen nog maar de waarde bij de huidige grondstofprijzen en exclusief de nieuw ontdekte deposito’s.

Beursanalisten geven zelfs koersdoelen af van CAD 10,- tot CAD 14,-. Door de voorgenoemde trends zullen de grondstofprijzen de komende jaren alleen maar stijgen en zal de onderneming, wanneer het de projecten in productie neemt, de mineralen tegen een hogere prijs kunnen verkopen, wat een hefboomwerking zal hebben op de koers van het bedrijf.

Tevens is er nog ontzettend veel exploratiepotentieel en kunnen er nog veel meer hoogwaardige deposito’s worden ontdekt.

De bovengenoemde opwaartse potentie maakt dit tot een uiterst interessante belegging.


Eigen geld

Het feit dat de grondstoffen-goeroe achter dit mijnbouwbedrijf veel van zijn eigen geld in het bedrijf heeft geïnvesteerd, schept vertrouwen.

De onderneming is financieel gezond met een cashpositie van USD 325 miljoen. Dat het bedrijf dan ook nog zo ver onder haar contante waarde wordt verhandeld, geeft ons alleen maar meer vertrouwen om dit aandeel te beschouwen als een van de hoekstenen van onze grondstoffenportefeuille.


50% korting en gratis analyse

Doet u mee? Dan kunt u samen met ons de rit naar boven maken. U kunt vandaag een abonnement voor drie maanden afsluiten om te kijken of de complete grondstoffen portefeuille u bevalt. Voor een periode van drie maanden betaalt u €47,50.

50% kortingWie zich vandaag inschrijft, krijgt er gelijk 3 maanden extra abonnement bij, zodat u voor de komende 6 maanden slechts €47,50 betaalt.

Dat is toch mooi 50% korting.

U ontvangt tevens de geactualiseerde analyse van deze veelbelovende mijnbouwer. Uw winsten kunnen op termijn enorm zijn.

Is het moment aangebroken voor u om samen met ons het grondstoffenavontuur aan te gaan? Mijn portfolio bevat momenteel 26 veelbelovende goud-, zilver- en grondstofaandelen.

 

600_button_anonneer_hier.jpg 

 
We heten u graag van harte welkom. 

 
Met vriendelijke groet, 

Slimme Grondstof Aandelen