TIP: goudspecial met uitgebreide analyse

Nieuwsbrief Slimme Grondstofaandelen

Goudspecial met uitgebreide analyse

Als de correctie komt zit u goed

Gaat het mis, dan zullen goud en zilver omhoog schieten
  

 
Er gaan steeds meer geluiden op dat er een flinke correctie op handen is. Zekerheid daarvoor krijgen we niet, maar er zijn een aantal risicofactoren waar we beslist rekening mee moeten houden.

De economie is cyclisch. We zijn deze eeuw gestart met de internetcrisis en acht jaar later ging het echt mis toen de financiële wereld instortte.

De onroerend goed markt stortte in als gevolg van de slechte leningen die veel banken in gevaar brachten. De luchtbel klapte en de beurzen verloren vanaf oktober 2008 tot maart 2009 meer dan 40%. De zaak werd in gang gezet door een verlies van 20 procent in één week, begin oktober 2008.

Gaat dit weer gebeuren?

De kans hierop wordt groter als we een aantal vooraanstaande analisten mogen geloven. Ongeacht wie er gelijk krijgen, de risico’s die worden aangegeven zijn dermate verontrustend dat het verstandig is u te oriënteren en uw portefeuille tegen het licht te houden.

Wat kunt u nu het beste doen…

Als belegger volgt u het financiële nieuws. In de media wordt er al geruime tijd gesproken over de ontwikkelingen van goud, maar zeker ook van zilver.

Momenteel is het weer wat rustig en de prijs voor edelmetalen is zijn weg aan het zoeken.

Het is een moeilijke markt, maar aangezien de grondstoffenmarkt en edelmetalen mijn werkterrein is, adviseer ik u graag over de ontwikkelingen.

Afgelopen week heb ik een toer gedaan langs een aantal mijnen in de VS, Canada en de Dominicaanse Republiek. Ik heb met diverse CEO’s gesproken en een aantal presentaties bijgewoond. Ik ben razend enthousiast teruggekomen en heb gelijk een nieuwe positie aan mijn aandelenportfolio toegevoegd.

Deze is vers van de pers, volledig gebaseerd op informatie uit de eerste hand. Ik heb zelfs de opening van één van hun nieuwe mijnen bijgewoond.

U kunt deze analyse vandaag al in uw bezit krijgen. Zo meteen meer daarover.

We mogen ervan uitgaan dat als de markten dalen, de prijzen voor edelmetalen flink zullen stijgen. Dat hebben we al vaak genoeg gezien.

De verwachting is dat een volgende correctie, wellicht in fases, fors gaat zijn.

Om u alvast te oriënteren op goud- en zilveraandelen, wil ik iedereen de kans geven om tegen een laag instaptarief kennis te maken met mijn volledige grondstoffenportefeuille. U krijgt alle informatie die nodig is om te kunnen starten met aandelen te kopen van deze veelbelovende sector.

De sector is veelomvattend en ik adviseer u dan ook de tijd te nemen om u goed voor te bereiden.

Ik help u graag daarbij!

De aandelen van veel goud- en zilvermijnen zijn nog sterk ondergewaardeerd. Ik selecteer enkel de bedrijven met een sterke basis, een goede kaspositie en voldoende potentieel om straks aan de sterk toegenomen vraag te kunnen voldoen.

U begrijpt dat stijgingen van honderden procenten zeer goed mogelijk zijn. Ik noem enkele voorbeelden uit mijn actuele portfolio:
 

Ivanhoe Mines : +473% sinds september 2015
Great Panther Silver : +213% sinds september 2015
BlackBird Energy : +196% sinds februari 2016

 

Kweekvijver

Ik heb ook een kweekvijver. Daarin zitten de kandidaten voor dezelfde stijgingspercentages zoals hiervoor genoemd.

Ik stel voor mijn volledige portefeuille te bestuderen. De komende periode stuur ik u alle informatie die nodig is voor de bouw en onderhoud van uw eigen grondstoffenportfolio, met een accent op goud en zilver.

Daar worden op termijn de eerste stijgingen verwacht.


Kersverse analyse van een
veelbelovend mijnbouwbedrijf

Zoals ik u vertelde, heeft mijn toer van afgelopen week al gelijk een ‘gouden’ tip opgeleverd.

SlimmeGrondstofAandelenHet gaat om een middelgroot mijnbouwbedrijf, gericht op de exploratie en productie van goud en koper.

Ze hebben een dubbele beursnotering in zowel Canada als Australië.

Ze bezitten mijnen in de Filippijnen, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten

De onderneming behoort tot de goudproducenten met de laagste kosten ter wereld.

Ze beschikken over toonaangevende operationele resultaten en het aandeel kent een flinke onderwaardering vergeleken met de concurrentie

Het voert te ver om alles hier uiteen te zetten. Laat u overtuigen door de analyse die ik gelijk meestuur als u gebruik maakt van het mooie aanbod.

 

GRATIS abonnementsperiode als BONUS!

Wie zich vandaag inschrijft voor een abonnement op SlimmeGrondstofAandelen, kan voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services, u krijgt gelijk toegang tot de complete portfolio en de speciale afgeschermde secties op onze website.

Maar voor wie zich vandaag abonneert, verdubbel ik het abonnement, zodat u voor een periode van zes maanden volledig abonnee bent.

U betaalt hiervoor geen zes maanden, maar drie maanden. Dit speciale instapabonnement kost €47,50.

U heeft zo inzage in alle bedrijfsanalyses, u krijgt handige tips bij het beleggen en bovendien ontvangt u 1 maal per maand mijn nieuwsbrief, met daarin interessante nieuwsfeiten en nieuwe aanbevelingen.

Deze aanbevelingen zijn gebaseerd op de informatie die ik uit eerste hand heb gekregen van de CEO’s van de ondernemingen achter onze aandelen.


Geen verplichtingen maar wel GARANTIE

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice al voldoende om uw abonnement stop te zetten. De analyse heeft u dan al in uw bezit.

Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Het abonnement wordt dan na die 3 maanden (+ 3 maanden gratis) automatisch verlengd voor de prijs van €47,50 per kwartaal.

Bent u niet tevreden, dan zegt u het abonnement op en krijgt u, indien gewenst, het niet verbruikte gedeelte van uw abonnement terug. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren GEEN opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!

 
Analyse + 3 mnd GRATIS

 
Ik heet u graag van harte welkom bij SlimmeGrondstofAandelen.

 

Wij wensen u welvarende en voorspoedige beurzen toe. 

 
Met vriendelijke groet,

Slimme Grondstof Aandelen.nl

  

SlimmeGrondstofAandelen